Typy ženských těsnění a jejich vlastnosti

Proč jsou ženská těsnění potřebují? Odpověď na tuto otázku není tak jednoznačná, jak se může zdát na první pohled. První věc přijde na mysl je ochrana v kritických dnech. Zpočátku bylo pro provedení této funkce a toto zařízení bylo vytvořeno. Ale pokrok stále stojí, takže moderní výrobci hygienických zařízení se snaží plně uspokojit potřeby svých zákazníků. Tento trend byl důvodem vzhledu těchto typů výrobků, jako jsou ubrousky pro každodenní ochranu, stejně jako urologický, lékařský a Postpartumové pásy. Pojďme zvážit hlavní typy ženských těsnění, stejně jako nejlepší možnosti pro každý typ těchto výrobků. Koneckonců, každá žena musí být jistá spolehlivost její ochrany a být schopen říci: "Používám ty nejlepší produkty!"

Dámské těsnění pro absorpci menstruačních sekrecí

V těchto několika dnech ženského cyklu je hygiena, že největší výrobci věnují pozornost nejvíce pozornosti. Těsnění - nejvíce univerzální a nejoblíbenější typ ochrany ve dnech menstruace, které nikoho nepoužil každou ženu. Existuje mnoho možností pro prostředky, všichni se liší od navzájem vlastností a vlastností. Co je to tampony a co potřebují, Přečtěte si odkaz.

Jaký je rozdíl mezi produkty?

Za prvé, mohou být odlišné velikosti. Ve dnech mírných alokací jsou dostatečně malé na rozměrech produktů. Pro ochranu během intenzivního výboje, stejně jako v noci, velikost těsnění je lepší zvolit odpovídající. Zjistěte v našem článku, Můžu spát s tamponem.

Za druhé se mohou lišit v jejich designu. Některé produkty mají také speciální drážky, které brání šíření krve, jiné jsou vybaveny širší křídly, chránící spodní prádlo a oděv před znečištěním. Tam jsou těsnění a vůbec bez křídel. Nicméně, produkty s křídly jsou stále lepší, protože jejich ochrana je spolehlivější. Volba této nebo této možnosti závisí na individuálních preferencích a rysech těla ženy.

Zatřetí se může lišit hygienické výrobky a materiály používané pro jejich výrobu. Tak uvnitř je možné použít bavlněnou složku (takové produkty jsou méně často, protože jsou méně spolehlivé) nebo speciální sorbent, dokonale zachovává vlhkost a otočením do gelové látky. Různá může být horní vrstva. Obvykle je vyroben ze syntetického porézního materiálu nebo volné celulózy. Každý z těchto povlaků má své vlastní výhody a nevýhody. První poskytuje rychlejší a efektivní absorpci, ale často se stává viníkem podráždění. Druhá možnost je o něco méně funkční, ale méně často dráždí sliznicí membrány genitálií.

Za čtvrté, tam jsou také hygienická agenti obsahující speciální příchutě, která pomáhají neutralizovat a zamaskovat specifický zápach. Mohou mít květinu nebo bylinnou vůni. Některé ženy preferují přesně takové možnosti.

Nejdůležitějším kritériem rozdílů je stupeň absorpce. Hlavní gradace ochranných prostředků ve dnech menstruace se provádí na tomto základě. Tak existují následující typy podložek:

  • Světlo. Jsou určeny pro drobné výběry;
  • Normální - volba používaná s mírnou menstruací;
  • Super a Super Plus - Produkty s vysokou absorbovatelností. Poskytují optimální úroveň ochrany v těchto dnech, kdy měsíční je poměrně intenzivní;
  • Noc - Speciální produkty vytvořené pro ochranu během nočního spánku. Mají nejen vysoký stupeň absorpce, ale také se liší ve velké velikosti.

Zjistěte si, co Těsnění pro muže.

Populární značky hygienických ubrousků pro menstruaci

Na základě stanoviska většiny žen je možné zdůraznit značky hygienických produktů, které si zasloužily nejlepší pověst:

Postpartumové pásy

Tento typ výrobku je navržen speciálně pro absorpci hojného krvácení, které jsou charakteristické pro ženy v období po porodu. Zvyšující se počet budoucích matek si vybere tento typ ochrany tím, že sbírá sáčku v nemocnici. Dále rozlišuje tento typ produktu. Schopnost absorbovat Viskózní alokace u žen ve velkých svazcích, stejně jako sterilitu výrobku.

Materiály, ze kterých jsou vyrobeny, prodyšné, což zabraňuje vzniku tzv. "Skleníkového efektu", což způsobuje podráždění a zánět. Kromě toho jsou obvykle hypoalergenní těsnění.

Často takové fondy používají ženy, které z nějakého důvodu menstruační krvácení jsou příliš hojné.

Oblíbené značky postpartum hygienických výrobků

Sortiment hygienických produktů určených pro absorpci Postpartum vypuštění, hezký. Proto můžete vždy zvolit tyto možnosti, které jsou vhodné pro vaše vlastnosti. Některé značky jsou zaměřeny na výrobu přesně specializovaných hygienických produktů. Takže nejnáročnější značky v tomto segmentu jsou považovány:

Koupit je dnes není práce. Dost na to, aby šel na nejbližší lékárnu, supermarket nebo polystay adresář virtuálního obchodu.

Urologické pruhy

Dalším typem specializovaných hygienických produktů používaných jak v různých stupních močové inkontinence, tak v období po porodu, stejně jako s hojným měsíčně. Taková těsnění mají vynikající absorpci, která zajišťuje spolehlivou ochranu proti jakémukoliv výboji. Jsou dokonale uzavřeny nepříjemnými pachy, které v některých situacích je nesmírně důležité.

Nejčastěji se při výrobě podobných výrobků používají hypoalergenní materiály. Kromě toho jsou často tyto hygienické výrobky vybaveny dalšími ochrannými konstrukcemi: širší křídla, speciální strana.

Slavné značky urologických produktů

Co je urologická těsnění lépe vybrat? Nejlepší je to nejlepší:

Tyto značky nabízejí vysoce kvalitní produkty v nejširším sortimentu, který zahrnuje možnosti absorpce různých množství výběru. Stejně jako mnoho žen Použijte urologické pásy Pro menstruaci (v těchto dnech, kdy je výběr zvláště intenzivní).

Lékařské hygieny produkty

Tato kategorie zahrnuje takzvané aniontové těsnění pro ženy, stejně jako produkty, včetně léků v jejich kompozici.

Aniontový

Hygienické dámské aniontové ženy dnes produkoval mnoho výrobců. Podstatou tohoto typu ochrany v kritických dnech je, že uvnitř je aniontová aniontová aniontová chip Separace. Tyto látky pomáhají neutralizovat nepříjemný zápach, omezit nárůst počtu patogenního mikroflóry a udržovat přirozenou úroveň pH. Takové prostředky připsaly příležitost předcházet a léčit gynekologické onemocnění. Na ruském trhu najdete aniontové hygienické podložky následujících značek:

  • Milostný měsíc;
  • Faberlik;
  • Tianshi;
  • Honey Moon "Ozone&Anion.

Bylinné pruhy

Těsnění pro ženy využívající léčivé bylinky - nový trend v oblasti hygienického průmyslu. Využití těchto fondů znamená nejen ochranu během měsíčního, ale také poskytování určitého terapeutického účinku na reprodukční sféru.

Stanovisko gynekologů týkajících se využití těchto prostředků. Někteří z nich považují za nejlepší možnost chránit během menstruačních dnů, jiní apelovat na nedostatek vážného výzkumu jejich účinnosti a bezpečnosti.

Mezi kupujícími mají také oba klanové ventilátory a upřímní soupeře těchto produktů. Ale stejně, na trhu hygienických produktů pro ženy, jsou tyto produkty přítomny.

Čínští výrobci vedou v tomto segmentu. Na plný úvazek na objednávku čínských léčivých podložek prostřednictvím internetového obchodu nebo prostřednictvím katalogu výrobků, který lze nalézt ze zástupců síťových společností. Jaké těsnění je lepší používat? Nejoblíbenější jsou produkty následujících značek:

  • Mei tang;
  • Ji Mei Shu;
  • Tiande;
  • Tajemství LAN.

Denní hygienické ubrousky

Takové pásy žen se začaly těšit na relativně nedávno. Co potřebují? Někteří představitelé krásné poloviny je každý den nosí, čímž chrání jejich spodní prádlo z přirozeného fyziologického výboje. Jiní používají pouze ve dnech menstruace menstruace a v období po něm, kdy výběr může být sugal. Existují nenahraditelné ženské těsnění pro každodenní ochranu a ve dnech ovulace, když se bohatí.

Co je denně? Tyto produkty jsou tenčí než běžné proužky pro kritické dny. Mají menší velikost, často nemají křídla. Někdy se jejich forma liší od obvyklého, například může být totožná s tvarem prádla.

Populární značky

Jaká denní těsnění lépe si vyberou? Stejně jako v jiném případě mohou být nejlepší pokyny pro zákazníky doporučení. Pokud hovoříme o popularitě, pak jsou obchodní známky v ratingu takových produktů: