Medicína strips tianshi

Příležitostný rytmus života vyžaduje dynamiku a činnost. Moderní ženy porodí rychlý rytmus života, zvolte pohodlí a spolehlivost ve všem, zejména pokud jde o výběr osobní hygieny. Někdo preferuje hygienický tampon, nejvíce - vybere těsnění. Zahraniční a domácí trh dává ženským zástupcům široký výběr těchto produktů. Bojující pro hospodářskou soutěž, výrobci uplatňují své výrobky různé efektivní technologie a neustále je zlepšují. A co když ochranná funkce hygienických prostředků kombinuje s terapeutickým účinkem? Jedním z těchto kombinovaných inovací jsou Tianshi proužky. Jaká je jejich jedinečnost a popis funkcí jsou uvedeny níže.

Vlastnosti produktů Tianshi

Tianshi produkty jsou jedinečné, protože provádí nejen ochrannou funkci z toku, ale terapeutického a preventivního účinku. To je způsobeno unikátními technologiemi aplikovanými na výrobu těchto výrobků. Produktová řada je reprezentována ženskými hygienickými polštářkami ANION RELATION AIRIZ. Specialisté argumentují, že použití produktů Tianshi, včetně kapslí s Chitosan, vám umožní zbavit se gynekologických, urologických a hormonálních onemocnění.

Vnitřní dvojitá vrstva produktů obsahuje ozon a anionty. Tyto látky mají příznivý účinek na kůži, což umožňuje volně cirkulovat, což zabraňuje reprodukci bakterií a mikrobů, stimuluje provoz kožních buněk a sliznic, zlepšuje metabolické procesy, stejně jako krevní oběh.

Tento produkt Tianshi přispívá k blokování nepříjemných vypouštěcí pachů a poskytuje maximální ochranu i s aktivním životním stylem. Mark Tianshi zahrnuje hygienické ubrousky pro kritické dny, stejně jako denně.

Terapeutické pásy Tianshi fotografie

Anatomie terapeutických podložek

Zvláštní pozornost by měla být věnována struktuře těchto výrobků, která se skládá z 8 unikátních úrovní.

  • První úroveň se skládá z přírodní lisované bavlny, která zpožďuje vlhkost. Hypoalergen, nezpůsobuje podráždění.
  • Druhá sestává z aktivního kyslíku v kombinaci s nabitými ionty, což umožňuje zabránit reprodukci bakterií a mikrobů.
  • Třetí je nejčistší vlákna bavlny, stojící v šesti úrovních, spolehlivě drží vlhkost.
  • Čtvrtá vrstva se speciální impregnací, která je druhem "pojištění" předchozích vrstev.
  • Pátá gelová vrstva, která absorbuje kapalinu.
  • Šestá bavlněná vrstva.
  • Sedmá prodyšná vrstva, která poskytuje cirkulaci vzduchu a pružnost, která vám umožní přizpůsobit těsnění do pohybu a struktury těla.
  • Osmá upevňovací vrstva, která spolehlivě drží produkt na spodní prádlo, nenechá se deformovat i s aktivním pohybem.

Taková unikátní struktura umožňuje hygienické proužky Tianshi získat takové vysoké vlastnosti jako antibakteriální, protizánětlivé, nosné pH-rovnováhy a mikroflóry z kůže a sliznicích, zvýšit jejich ochrannou bariérovou osobní hygienu.

Kromě výrobků pro hojné výtoky jsou denní hygienické hojivé pásy Tianshi.

Denní hygienické podložky

Takzvaný denní diabetes této značky - produkt, který se používá denně téměř 8% moderních žen. Jsou pokryty hedvábnou bavlnou, která dává po celý den pocit pohodlí, umožňuje pokožku dýchat kvůli technologii cirkulační technologie vzduchu, podpora čerstvosti a není deformována ani tehdy, když toes na dlouhou dobu. Vnitřní vrstva Těsnění obsahují ozon a anionty, Co dělá jejich každodenní použití účinné prevence proti gynekologickým onemocněním, normalizuje krevní oběh a také podporuje čistotu a svěžest, při zastavení pachů.

Den bylinné podložky

Funkce těchto produktů je vnitřní vrstva distribuce vlhkosti, která aktivně absorbuje vlhkost a drží ji uvnitř i při maximální plnosti. Vrstva s ozonem a anionty je promenována, a v případě gynekologických onemocnění se s nimi léčí, obnovují krevní oběh, což zvyšuje lokální imunitu, je aktivně proti zánětlivým procesům a reprodukci bakterií a mikrobů. Při používání těchto těsnění jste spolehlivě chráněni.

Noční proužky Tianshi

Mají větší absorpci ve srovnání s jinými produkty z linky, což představuje těsnění Airiz. Zesílené vnitřní bavlněné vrstvy v kombinaci s ozonem a anionty jsou pokryty prodyšným hedvábným bavlněným povlakem, který dává beztížný pocit světlosti a spolehlivosti i během dlouhého spánku. Také vlastnit antibakteriální a terapeutický účinek.

Recenze O Tianshi Pads

Možná neexistuje žádný jedinečný produkt pro ženy než ten, který kombinuje obranu a terapeutický účinek. Odborníci doporučují použití Tianshi těsnění jako prevence krevního tlaku, symptomů PMS, urologických a gynekologických onemocnění, pro obnovu hormonálního pozadí a udržet imunitu.

Dostatečně vysoká cena neodůvodňuje menší vysokou účinnost těchto výrobků v boji proti nemocí a zajistit maximální ochranu v kritických dnech.

Ženské zástupci Všimněte si, že navzdory jedinečným 8 úrovním, těsnění jsou irelevantní i při maximální plnosti.

Od jednoduchých pokynů připojených k produktu můžete zjistit všechny prospěšné vlastnosti ozonu a aniontů.

Chraňte se v kritických dnech s terapeutickými pásy Tianshi anion relaxovat Airiz.