Vlastnosti nočního použití tamponů

Mezi nejoblíbenější mýty v síti je otázkou, speciální výklenek zabírá, můžu spát s tamponem. Toto téma se znepokojuje mnoho žen, které jsou zvyklé používat tento konkrétní hygienický agent. Co je způsobeno takovými násilnými diskusí a to, co představují noční tampony - diskutovat v tomto článku.

Společná iluze

Nebezpečí používání tohoto hygienického výrobku v noci je způsobeno několika důvody:

"V celé noci může být s tímto produktem vytvořena příznivá atmosféra pro chov mikroorganismů v vagíně.

Ve skutečnosti tato skutečnost není podporována jediným oficiálním studiem. Kromě toho lze říci o použití podložek. Výběr, který zůstane na jejich povrchu celou noc, může být stejná příznivá atmosféra pro aktivitu patogenních bakterií.

"Neodpovídáme pohyb ve snu a nesprávná poloha může přispět ke zranění stěn vagíny nebo umožnit prostředky proniknout do genitálií".

Zavedená položka je pevně držena stěnami vaginy. Vzhledem k tomu, že tekutina absorbuje, zvyšuje se velikost, což přispívá k ještě lepší fixaci. Existují také chybné názory, které za 8 hodin mohou být ztraceny uvnitř genitálií. Podobné pověsti jsou způsobeny elementární nevědomostí lidské anatomie: díra v čípku je příliš málo a nenechte si ujít podobný objekt uvnitř.

"Hygienický subjekt bude příliš rychle naplněn a zbytek krve proudí.".

Pro použití v noci musíte vybrat větší produkt. Jakmile je naplněno, je zde opravdu možnost malého úniku, ale to lze vyhnout tím, že dává denní těsnění. Mimochodem, zatímco spíte, množství výboje snižuje v důsledku nízké aktivity těla. Proto takový problém má nízkou šanci na vzhled.

Tampony pro noc

Mezi mnoha známými značkami, jen jeden produkuje speciální noc Tampons - ob (ob). Jejich struktura na maximum činí pohodlí k použití. Produkty jsou v jejich konstrukci více hygroskopické a má speciální křídla, která poskytuje dodatečnou ochranu proti. Druhá jsou navržena tak, aby maximalizovala anatomický tvar tělesa pomocí absorpčních vláken, které rychle shromažďují kapalinu a zasílají uvnitř hygienického činidla.

Obi "Procomfort noc" jsou prezentovány ve formě absorpčních schopností normální, super a super + pohodlí. Produkty testované gynekologové. Nechte tampon pro noc může být úplně bez obav. Normální velikost je možné použít dívky, které nežijí sexuální život.

S takovými produkty je otázka, je možné spát s tampony v noci, prostě zmizí. Pro tyto účely však není nutné si vybrat z OB produktů, protože při dodržení některých pravidel bude jakýkoliv výrobek bezpečný pro zdraví ženy.

Podmínky použití tamponu v noci

Pro správné použití této, hygienické zařízení v noci existuje řada doporučení, která musí být dodržena, aby se zabránilo zdravotním problémům:

  • tampon Je nutné ihned před odjezdem spát, při dodržování všech hygienických pravidel popsaných v pokynech;
  • Je nutné jej použít v souladu s příslušnou velikostí a úrovní absorpce;
  • Ihned po probuzení je nutné odstranit použitý nástroj, je žádoucí, aby se to stalo maximálně po 8 hodinách;
  • S hojností, musíte dodatečně používat těsnění, které jsou nejvhodnější počtem kapaliny.

Výběr samotných výrobků by měla být prováděna na základě vašich vlastních preferencí. Je povoleno nákup a konvenční produkty příslušné velikosti a speciálních nočních tamponů.

Naučte se také O Správné použití podložek Ve dnech menstruace.

Kontraindikace pro použití tamponů v noci

Využití dotyčné hygieny, musíte zvážit řadu kontraindikací. Takže, dát tampon je zakázán v následujících obdobích:

  • Po porodu před uzdravením kůže a restaurováním přirozeného menstruačního cyklu;
  • S zánětem nebo infekcí genitálních orgánů;
  • Po operaci v malých pánevních orgánech.

Kontraindikace může být také některé znaky ve struktuře těla. Zjistěte, zda můžete použít tento druh výrobků, můžete na lékařském gynekologovi na recepci. Můžete s ním konzultovat, zda je možné použít tampony na noc a jak to udělat správně.

Pro některé ženy jsou těsnění lepší jako prostředek hygieny během menstruace pro ostatní - jiné hygieny. Volba je čistě individuální, a je nutné to udělat rozumně, vzhledem k vlastnostem svého těla, zejména pokud plánujete tento předmět používat v noci. Jak dobře je výrobek vhodný pro vás - můžete posoudit pouze osobně.