Pokud těsnění, pak - libra

Každá žena je individuální a má své vlastní preference ve všem. Pokud jde o výběr osobních hygienických výrobků, pak v první řadě vybírá slabá podlaha spolehlivost, pohodlí a bezpečnost pro své tělo. Moderní trh nabízí širokou škálu osobních hygienických výrobků, denních i kritických dnů. Někdo preferuje kompaktní tampony, jiné - Tradiční pruhy. Každý výrobce, kteří se snaží potlačit konkurenty, vynalézá různé inovace pro pohodlí svého spotřebitele. Snad nejvyhledávanější a praktický na poměru "cenové kvality" dnes jsou takové těsnění jako libra. Jaká je jejich zvláštnost, jaké typy osobních hygienických fondů představují značku a recenze zástupců žen jsou uvedeny v tomto článku.

Funkce Libress Pads

Brand Libess patří Americe, známý výrobce Procter & Hazardovat. Více než 20 let je pokládání této značky v poptávce po celém světě. A není překvapující, protože se jim podařilo stanovit se spolehlivou ochranou, přijatelnou cenou a dalšími pozitivním vlastnostem.

Při výrobě těchto těsnění se používají přírodní materiály, které nezpůsobují alergie a podráždění (podle spotřebitelských průzkumů a fakta specialistů). Výrobce tvrdí, že materiály jsou impregnovány extrakty terapeutických rostlin, jako je heřmánek, Aloe Vera, CalendaL a další. To neumožňuje nejen rozsah prostředků bezpečně a dokonce i nadhodně v kontaktu s pokožkou, ale také blokovat pachy výběru.

Stojí za zmínku, že v každé formě těchto těsnění jsou zohledněny zvláštnosti struktury ženského těla, což umožnilo dosáhnout pohodlí jejich nošení. Spotřebitel naznačuje, že produkty nejsou prakticky pociťovány používány.

Díky širokému spektru těsnění mohou být vybrány pro jakoukoliv příležitost, opakovat z povahy a intenzity vypouštění: od denního nezletilého k hojnému v kritických dnech. Díky nim budete vždy cítit spolehlivou ochranu a svěžest.

Přečtěte si článek o odkazu Cowals pro menstruaci, kteří nepotřebují pásy.

Denní pásy LibeSess

Librese DailyFresh - denní těsnění, které se vyznačují ultra jemností a prodyšným, ale zároveň spolehlivou texturou. Podporujte pH bilance pleti intimních míst v důsledku obsahu kyseliny mléčné, které se stalo inovacemi této série. Díky takovému zlepšenému vzorci můžete zapomenout na podráždění.

Těsnění mají skutečně anatomickou strukturu, která jim umožňuje být nepostřehnutelný a mít formu jakéhokoliv spodního prádla, včetně tanga. Série má několik odrůd určených pro různé formy ložního prádla, v různých množstvích, s různými aromy a tam jsou i denní balení. Přečtěte si odkaz Co je Denní těsnění s aniontovým čipem.

Kritická denní ochrana

Vlastenecké statistiky naznačují, že 38% žen si vybere tyto osobní hygienické výrobky v kritických dnech.

Série Naturel Care se osvědčila. Neobsahuje příchutě a má jedinečnou patentovanou reliéfní formu horní vrstvy v kontaktu s kůží. Poskytuje maximum přilehlý k tělu a spolehlivé ochraně proti kurzu. Vzhledem k prodyšnému Meshe, který pokrývá produkt, není vytvořen skleníkový efekt, a to je přesně to, co se vyhýbá akumulaci bakterií.

Těsnění pro kritické dny jsou rozděleny do takových druhů v závislosti na povaze výběru: Světlo, normální, Ultra, Super a Super Plus.

V poslední době výrobci představili novou řadu hygienických výrobků pro kritické dny Librese bezpečné uchycení, z nichž uvnitř obsahuje speciální látku, která otočí tekutinu do gelu, což se odehrává více než normální ochranu proti kurzu.

Noci hygieny z libra

Noční tahy libresu Maxi - vynikající ochrana proti úniku během spánku. Těsnění jsou vybaveny speciálními absorpčními zábranami kolem okrajů a v důsledku anatomické struktury pevně přilehlé k tělu, a také pevně připojené k prádle. Zastavte nepříjemný zápach výstupu v důsledku antibakteriální impregnaci.

Recenze Dámské Pads

Librayse Těsnění déle než dvě desetiletí jsou v poptávce v domácích i zahraničních trzích. Téměř každý rok výrobci zlepší své produkty, vybavují osobní hygienické výrobky s novými ochrannými technologiemi.

Hodnocení žen o těchto těsnění jsou věnovány věřit, že všechny jejich typy jsou dokonale vyrovnány s funkcí ochrany proti kurzu, voní masku, mají příjemné příchutě, antibakteriální impregnaci a co je nejdůležitější - podpora pH rovnováhy kůže a nezpůsobují podráždění

Široká škála produktů LibeS vám umožní vybrat nejvhodnější ochranu na určitý den kritických dnů, jakož i každodenní ochranu, která podle zástupců žen poskytuje svěžest na celý den a necítí vůbec.

Pozoruhodné řešení pro moderní ženy, které hodnotí spolehlivost a pečlivý postoj k jejich zdraví v kombinaci s dostupnou cenou.