Vyberte si nejlepší tampony - kotek

Kritické dny - zvláštní fenomén v životě každé ženy. Domácí i zahraniční výrobci se ujistili, že tyto několik pikantních dnů v měsíci byly pohodlné a poskytovalo řadu produktů, jako jsou těsnění a tampony. Rozhodněte se při výběru požadovaných intimních hygienických produktů: s příchutěmi a bez, různé barvy, formy, textury, s prodyšným povlakem nebo anatomickou formou. A co když kombinujete všechny výhody a pohodlí v jednom produktu? Na výstupu dostaneme tampony slavné značky. Jejich vlastnosti a odrůdy, stejně jako hodnocení zákazníků, jsou uvedeny v tomto článku.

Vlastnosti tamponů Kotek

Moderní tempo života vyžaduje maximální pohodlí a sebevědomí. Je to jejich spotřebitel, který dává svým spotřebitelům společnost díky způsobu hygieny, zejména - Tampon.

Značka pochází z roku 1920. Pro věky století, výrobci neustále zlepšují své produkty, modernizují je a přizpůsobují se potřebám ženského organismu a moderního rytmu. Nyní je celá řada tamponů, s aplikátory a bez různých absorpcí a veličin.

Tampony Cotex z jemného bavlněného materiálu s hedvábnou texturou. Impregnované speciální látkou s antibakteriálním účinkem a podporuje pH sliznic sliznic pohlavních orgánů.

Všechny produkty produktu mají stylový design a pohodlné balení, snadno využívané.

Cena tamponů je určena pro obyčejný spotřebitel a můžete si je koupit v jakémkoli síťovém trhu nebo lékárně.

zjistit, Je možné plavat během menstruace s tamponem Kotek.

Tampony s aplikátorem

Kotex Lux Normální a luxusní super - produkty s aplikátorem ze silikonových základů, který poskytuje nejvhodnější úvod v důsledku jeho hladkosti a zaobleného hrotu.

Samotná hygiena je vyrobena z přírodních vláken s jedinečnou ultrasorbovou technologií, která poskytuje ultra-výkonovou vlhkost a spolehlivou ochranu proti průtoku, drží vlhkost. Tyto produkty jsou hypoalergenní, nepostřehnutelný i s maximálním otokem a nezpůsobují podráždění. Vlastnit jemný, sofistikovaný design.

Tampony Kotek Normal

Tampony jsou určeny pro standardní kritické dny. Vlastnit hedvábný povlak hedvábný kryt, který dělá zavedení nepostřehnutelného a pohodlného. Díky patentovanému Fiber Formuli, Ultrasorb poskytuje maximální absorpci a dlouhodobé uchovávání vlhkosti.

Funkce těchto hygienických produktů je, že jejich základna je vybavena speciální zesílenou modrou zónou, která se také skládá z ultrasorbových vláken, která chrání nejvíce.

Každý produkt je v jasném, vícebarevném jednotlivém obalu, který se otevírá velmi snadno, díky mechanismu "otočení a otevřené". Tento balíček vám umožní používat COTEX v jakýchkoli podmínkách a bez velkého úsilí.

Super Ceex

Super Suppons - Perfektní volba pro hojné vybití v kritických dnech nebo pro použití v noci. Absour velké množství kapaliny v důsledku hydrofilních vláken s ultrasorbovou funkcí. Silky kryt Superty kryt poskytuje světlo a pohodlný úvod. Vylepšená obrana je vytvořena zhutněnou základnou se speciálním absorpčním gelem, který blokuje kapalinu i s přeplněným tamponem.

Díky anatomické formě nepostřehnutelného a nevytvářejte nepohodlí ani při aktivních pohybech a maximální plnost.

Mini CEEX pro teenagery

Řešení pro minimální výtok v prvních a posledních dnech menstruace, nebo pro mladé dívky, které se nejprve seznámí s menstruací a hygienickými zařízeními pro ně.

Povlak hedvábného krytu přispívá k světelnému zavedení a pohodlné umístění výrobku, přírodní materiály nezpůsobují podráždění a ultrasorbová vlákna absorbují kapalinu, bezpečně ho drží během dlouhé doby.

Stylový design balení, světlé barvy a snadné použití poskytují výbornou náladu na celý den. zjistit, Kolik let můžete použít tampon.

Společnost také vyrábí Těsnění pro dívky. Jděte do článku, abyste zjistili, co se liší od běžných hygienických ubrousků.

Hodnocení žen o těchto výrobcích

Společnost KOTEX byla poskytnuta spolehlivá ochrana během menstruace s těsněním s těsněním a tampony pro téměř století. Také, denní těsnění této značky jsou také velmi populární, protože oni, stejně jako všichni značkové výrobky, jsou vyrobeny z přírodních materiálů a mají stylový design, přichází pod spodní prádlo a poskytují svěžest po celý den.

Pokud jde o tampony CEX, to je ideální řešení pro ty, kteří vedou aktivní životní styl, protože mají anatomickou formu, která jim umožňuje být nepostřehnutelný a přizpůsobit se jakékoli struktuře ženských těl. Nedodávají nepohodlí ani s plným plným. Propagační pozornost by měla být věnována podpoře - vyztužené bázi výrobků se speciální impregnací, která podle názorů ženských zástupců poskytuje zvláštní ochranu před řízením.

Podle odborníků, všechny materiály těchto osobních hygienických výrobků prošly dermatologické testy a také se ukázaly jako v důsledku patentované technologie ultrasorbových vláken.

Z recenzorů je jasné, že zavedení těchto tamponů je velmi pohodlné, které výrobci dosáhli díky hedvábnému povlaku hedvábného krytu.

Také mezi ženami si užívají úspěch produktu s aplikátorem, který je vyroben z ultra-napěťového silikonu. Všechny jsou zabaleny v individuální skořápce s jasným a stylovým designem.

Pouze nevýhoda lze nazvat relativně vysoké náklady na výrobky, ale mnoho žen v případě tohoto faktoru nevěnuje pozornost v důsledku obrovského počtu výhod. Stejné zástupci spravedlivých pohlaví, kteří jsou zvyklí na ekonomicky výdaje fondů, můžeme poradit vynikající alternativu - domácí Tampony anna.

Sčítání, lze říci, že tampony jsou CEX - skutečná hůlka-korozivní během menstruace. S nimi se budete vždy cítit sebevědomý a klidný.