Tena - urologická těsnění nové generace

] Velmi často moderní ženy čelí onemocněním urogenitálního systému, které jsou doprovázeny různými symptomy, zejména - nadměrně hojný výtok nebo inkontinence urin. Zvláštní pozornost je také vyžadována postpartum výboje. V těchto situacích potřebuje žena dodatečnou ochranu proti toku a někdy nemohou dělat běžná hygiena kritických dnů. V nestandardních situacích, ženy nejčastěji užívají zařízení značky TENA. Populární produkty TENA jsou urologická těsnění, funkce a typy, které jsou popsány níže.

Vlastnosti urologických těsnění deset

Mark Tena patří Globální SCA společnosti, které jsou známy nejen na domácím trhu, ale i daleko v zahraničí. Tato značka vyrábí všechny osobní hygienické nástroje potřebné pro osoby s inkontinencí nebo urologickou nemocí. Mezi ně patří I Urologická těsnění pro ženy a muži a jednorázové pleny.

Dámské těsnění jsou jedinečné. Poskytují účinnou ochranu proti výskytům v hojném krvácení, inkontinenci a chorobami močového měchýře.

Široká distribuce mají v období po porodu. Dokonale absorbuje vlhkost na úkor nejnovějších technologií, které neustále zlepšují a implementuje výrobce na jejich produkty. Úspěšně jsme masku voní výběru. zjistit, Jak si vybrat postpartum podložky.

Urologické hygienické úpravy jsou jedinečné v tom, že jsou ultra-tenké, prakticky nepostřehnutelné, ale spolu s tím absorbují až 6krát více vlhkosti než běžné vrstvy pro kritické dny největší absorpce.

Těna TENA jsou vyrobena z lisovaných v 5 úrovních bavlny s viskózou, což vám umožní absorbovat vlhkost a držet ho. Hypoalergenní, nezpůsobují podráždění kůže.

Výrobce se zaměřuje na různé kategorie spotřebitele, poskytl řadu těchto osobních hygienických nástrojů určených pro různé velikosti a situace.

Zjistěte, proč potřebujete hygienické Těsnění s aniontovým čipem a jejich typy V referenčním článku.

Tena Lady Ultra Mini

Jedná se o alternativu k hygienickým umějinům v kritických dnech s největším stupněm absorpce. Dokonale absorbuje kapalinu, nezůstane hmatatelný ani při maximální plnosti. Přeskočte nepříjemný výsledek díky patentovanému technologii čerstvých odborných kontrol.

Tyto výrobky jsou tak tenké, které jsou srovnatelné se všemi známými denně, nicméně, to umožňuje absorbovat značné množství tekutiny. Poskytněte svěžest a suchost v různých situacích, jak je uvedeno v různých velikostech a různá absorpce.

Tena Lady Slim

Vládce, který zahrnuje urologické těsnění deseti lady Slim, Lady Slim Plus a Slim normální. Díky technologii komprese mikroprotex ™ umožňuje poskytovat vysokou absorbitu paralelně s jemností produktu. Mají asymetrickou formu, která poskytuje pohodlné nošení a maximální fit v ložním prádle.

Tato verze Tena Lady je vhodná pro odkapávání, zanedbatelnou a průměrnou inkontinenci.

Tena Lady Extra

V tomto sestavu - Lady Extra a Lady Extra Plus. První - urologické produkty se speciálním anatomickým suchým zónou, druhou - s Instolry ™, které vám umožní úzce položit na tělo v jakékoliv poloze a bezpečně chránit před kurzem, blokovat vůni. Bezpečný i pro citlivou pokožku.

Extra Tain Line se používá a jako postpartum ochrany proti výběru.

Tena Lady Maxi

Maximální ochrana proti TENA. Silný měkký povrch potažený měkký povrch poskytuje pohodlné nošení, nezpůsobuje podráždění a speciální dásně na stranách poskytují úzký kontakt s tělem.

Používá se jako postpartum nebo při závažné inkontinenci.

Kromě výrobků pro ženy vyrábí společnost Pánské urologické proužky TENA.

Recenze o deseti polštářcích

Urologická těsnění žen Deset - Nakhodka pro ty, kteří zažívají problémy s močovým měchýřem nebo se chtějí chránit v postpartum dnů.

Recenze žen říkají, že poskytují vysokou úroveň ochrany proti. Docela vysoká cena ospravedlňuje sebe a můžete jim koupit téměř v jakékoli lékárně nebo masovém trhu.

Tyto produkty jsou k dispozici v balení různých objemů: při 6, 8, 10, 15 a 20 kusech.
Nákup urologických těsnění 10. dáma - Super ochrana před legendami, zajistíte se spolehlivou ochranou a pohodlí po dlouhou dobu!