Vybereme si tampony: ob (ob)

Kolik žen je tolik názorů, zejména pokud jde o osobní. Výběr intimních hygienických výrobků, preference ženských zástupců se liší. Někteří preferují těsnění, ostatní - tampony, někdo upozorňuje na cenu, někdo - na designu. Ale pro každou spolehlivou ochranu a pohodlí. Proto jsou tampony značky Obi tak populární. Jejich vlastnosti, odrůdy a názory na ně jsou uvedeny v tomto článku.

Vlastnosti tamponů ob

Značka "ob" patří do obří firmy "Johnson & Johnson ". Uvolnění těchto tamponů pochází v polovině minulého století. Stojí za to věnovat pozornost tomu, proč mají tyto malé tampony takové stručné jméno. V těchto dnech bylo téma menstruace považována za škodu pro společnost, takže "v těchto dnech" byly označeny různými frázemi a zkratkami. Takže společnost má tajný slogan, fráze "Život bez těsnění", která je přeložena jako "Ohne Binde", zkráceně OB.

Pro po celou dobu existence, výrobci dali hodně změn a vylepšení. Teď jsou obzvláště populární, pořadí druhého poptávky během menstruace. To je způsobeno počtem výhod, například:

  • Kompaktnost. Tyto tampony jsou nejmenší mezi konkurenty, protože při výrobě technologie maximálních kompresních materiálů, z nichž jsou vyrobeny.
  • Zabezpečení při použití. Prostřednictvím všech prostředků ochrany prochází těžkým závitem, díky kterým je snadné extraktovat i při maximální plnosti. Nyní není nutné se bát, že produkt zůstane uvnitř těla nebo bude tam ztraceno. Ale tyto obavy jsou mezi ženami.
  • Široký výběr produktů: s aplikátorem a bez různých absorpcí a množství.
  • Maximální ochrana proti netěsnostem v důsledku zvláštních drážek, které umožňují absorbovat intenzivnější vlhkost a rovnoměrně ji rozdělit. Tato technologie je patentována společností a používá se pouze Obi.
  • Cenově dostupná cena, navzdory vysokému účinku a drahých technologiích.
  • Dodávka Silktouch povlak, který vám umožní zavedení světla tamponchiků a pohodlně, i bez aplikátoru.
  • Všechny materiály jsou přirozené, nemají žádnou chemickou impregnaci.
  • Díky novému optibalančnímu vzorci tyto produkty pomáhají udržet pH skutečných orgánů genitálních membrán a přirozené mikroflóry.

Proto je instrukce při aplikaci na Tampon umožňuje, aby je aplikovali i na adolescenty.

Originál

Tyto tampony jsou nejkoncernějším typem. Vhodné pro starší ženy, protože když otok dostatečně zvyšuje množství. Nemají aplikátor. Existuje technologie spirálových drážek, což zajišťuje spolehlivou ochranu proti tokům, a to i při nejhojnějším výboji. Tyto produkty mají standardní délku a tvar. Když jsou vytvořeny, jsou zohledněny anatomické rysy struktury ženského těla.
Vhodné pro hojné vypouštění.

Procomfort

Vylepšené mini-tampony s novou technologií Silktouch, která dává jejich povrchovou hladkost. Vzhledem k tomu je zavedení těchto tamponů velmi pohodlné. Podle recenzí - nejsou absolutně hmatatelné uvnitř ani s velkým plným. Dlouhodobě nechte chránit před kurzem a udržet pocit důvěry mnohem déle.

S aplikátorem

Tampony navržené pro 3 a 4 kapky a pokryté hladkým silikonovým aplikátorem. Statistiky říká, že 25% zástupců žen nemůže Využijte tamponů bez aplikátoru. Proto probíhají tyto produkty s tímto způsobem administrativy.

Noční obrana

Tyto prostředky budou ideální pro hojné propuštění nebo pro Aplikace tamponů v noci. Kromě všech výše uvedených technologií a inovací, vybavených speciálními křídly, které poskytují mnohem větší ochranu než menší tampony. Zastoupené vzorky pro 4 a 5 kapek. Zde můžete připisovat řadu Super Suite. Zjistěte si odkaz, co tamponi zvolí panny.

OB Tampon recenze

Recenze OB Tampon říkají, že se jedná o spolehlivé prostředky hygieny, které chrání před toky o 100% nevytváří nepohodlí, blokují nepříjemné zápachu výboje, a také se přizpůsobí tvaru těla při plnění.

Můžete si je koupit všude: v lékárnách, obyčejných obchodech a síťových trzích za dostupnou cenu. V některých místech prodeje můžete dokonce požádat o bezplatný vzorek, který si vyberete potřebný typ osobních hygienických nástrojů pro určité období kritických dnů a v závislosti na povaze výběru.

Jedná se o nejkompaktnější tampony mezi konkurenty. Dostali tolik popularity mezi spotřebitelskými světy, oni obdrželi od patentovaných technologií výrobce, jako je dokonale hladký nátěr Silktouch, nový vzorec optibalance vláken a řadu dalších výhod.

Stojí za to věnovat pozornost tomu, že podle recenzí zákazníků není doba trvanlivosti tamponů omezena, takže si můžete skladovat hygienický produkt. Všechny materiály jsou absolutně přirozené a nemají žádnou chemickou impregnaci.

Stojí za to využít takovou spolehlivou ochranu!