Vlastnosti použití pánských urologických těsnění

Urologická těsnění pro muže mají zvláštní účel. Na rozdíl od obvyklých použitých žen absorbují rychlejší kapalinu a dokonce i ve velkých množstvích. Tyto produkty jsou nepostradatelným nástrojem v některých fyziologických odchylkách. Mužská část obyvatelstva však obvykle neřekne s tímto druhem zboží, a nemá sebemenší představu, jak si je vybrat a používat. Tento článek pomůže řešit téma.

Příčiny použití těchto prostředků

Urologická těsnění jsou produkty určené pro osobní hygienu v případech inkontinence moči, což může být důsledkem stáří nebo individuálních onemocnění. Taková situace je pozorována například pod řadou onemocnění ledvin, po mrtvici, s Alzheimerovou chorobou atd.

Tyto hygienické nástroje mohou být použity v mírném a středním odpadu odkapávání močové inkontinence. Tyto problémy mohou být důsledkem převedené operace a vydržet krátkou dobu.

S těžkým stupněm onemocnění a velkým počtem uvolněného tekutiny se pleny obvykle používají pro dospělé.

Urologická těsnění mužů dokonale poskytují ochranu proti toku tekutiny, neomezují pohyb a prakticky neviditelné pod oblečením. Mohou se stát skutečnou záchranou pro silnou polovinu, kdy jsou zjištěny nějaké problémy s močením, což však vyžaduje povinné odvolání k lékaři.

Jak si vybrat urologické těsnění pro muže?

Žádáme, jak si vybrat vhodné hygienické těsnění mužů, musíte věnovat pozornost následujícím vlastnostem:

  • Prodyšná plocha s dobrou úrovní absorpce;
  • pružnost použitých materiálů, což umožňuje mít formu těla;
  • Měkký, ne dráždivý povrch kůže (lepší hypoalergenní);
  • schopnost neutralizovat nepříjemné pachy;
  • Malá tloušťka produktu, který vám umožní skrýt pod oblečením;
  • Spolehlivý lepicí povrch.

Zboží je dobře vybráno, pokud má všechny výše uvedené značky a nezpůsobuje nepohodlí v nošení. Takové denní těsnění pro muže jsou vynikající alternativou k objemným plenům.

Urologické vložky od každého výrobce jsou nabízeny v různých velikostech, vyberte, kterou potřebujete v souladu s vlastními ukazateli. Je důležité, aby produkty nevytvářejí nepříjemnosti při chůzi a nebyly patrné pro ostatní.

Doporučení pro nošení

Po zakoupení produktu se seznámíte s pokyny pro použití. Každý muž, který nejprve čelil takový problém, bude zmaten tím, jak je aplikovat. Existují dvě možnosti pro pokyny v závislosti na typu vložky:

S upevněním na prádle (ve formě kapsy):

  • Odstraňte těsnění obalů;
  • Odstraňujeme ochranné lepicí pásy a otevřeme tak, aby se ukázalo být kapsy (obvykle v manuálu je zobrazen ve formě obrázku);
  • Lepidlo na přední straně ložního prádla (rodinné kalhoty nejsou vhodné, potřebujeme obyčejné tavení) a vložte penis v výsledné kapse.

S podlahami na penisu:

  • Vyjměte produkt z obalu, rozložte jej;
  • Aplikujeme absorpční vrstvu k členu (hlava musí odpočívat v oblasti určené uprostřed) a zabalit se, zakryje ji;
  • Alternativně zabalit křídla těsnění pro fixaci: první bez rtů, pak se suchým zipem;
  • Dali jsme na vrchol prádla.

Mládež by měly být dokončeny mládí urologické těsnění pro muže. Obvykle tentokrát za 4-5 hodin.

Po každém směně není nutné flick, protože moderní modely jsou vybaveny dobře absorbovanou vrstvou, která ponechá kůži suchou a čistou.

Využití výrobku se provádí přes odpadní koše. Hodit je do záchodu Je to nemožné, protože se může objevit blok.

Populární výrobci

Na trhu pánských těsnění představuje několik slavných společností, jejichž produkty si zaslouží pozornost. Následovat budou prezentovány pouze nejoblíbenějšími výrobci.

Seni

Urologické vložky pro muže Seni člověk se vyznačují dobrou absorbci, ve které je kapalina rovnoměrně rozložena po celém povrchu. Tento produkt obsahuje speciálně navržený adsorbent, který eliminuje nepříjemný zápach a má antibakteriální účinek. Prodyšný materiál zabraňuje vývoji podráždění kůže a bočním stranám na výrobku chrání proti průtoku. V tomto případě produkt neobsahuje latex a nebryská při řízení.
Tento výrobek je vhodný pro osoby s různým stupněm inkontinence moči. Cena kolísá od 270 do 350 rublů. Společnost také vyrábí Urologická těsnění Seni dáma.

Molimed

Pastáři molimovaní aktivní a molimovaná ochrana mít anatomickou formu. Povrch je vytvořen z netkaného měkkého materiálu, který je nejpohodlnější. Horní vrstva je stejná jako v senee, má antibakteriální účinek, který podporuje příznivé prostředí pro kůži.
Můžete si koupit sérii ve formě kapsy a ve tvaru V pro upevnění na penisu. V tuto chvíli jsou modely s vysokou (aktivní) a velmi vysokou (ochrannou) absorbcitností. Takové urologické vložky jsou asi 300 rublů.

TENA

Společnost nabízí urologické vložky dvou typů:

  • TENA MEN Úroveň 1;
  • Tena Men Level 2 - ve tvaru písmene V.

Obě série jsou navrženy speciálně pro strukturu těla těla. Těsnění poskytují vynikající absorpci a pohodlné nošení. Jsou velmi tenké a zcela nepostřelové pod oblečením. Speciálně navržený systém regulace zápachu poskytuje neutralizaci nepříjemných pachů a lepicí plocha spolehlivě upevnit produkt.

Deset vložek má vysoký cenový rozsah - od 120 do 400 rublů. Značka Tena Dlouho se ukázala jako ve výrobě osobní hygieny.

Vyberte si a koupit urologické vložky podle vlastních preferencí, s přihlédnutím k velikosti produktu a jeho absorpční vlastnosti. Vložky jakékoli značky vypadají jako běžná hygienická těsnění, ale vyrobené speciálně pro mužské tělo.