Těsnění pro dospívající dívky

První menstruace - speciální etapa v životě dívky, když začne přechod k dospělému životu. V tomto okamžiku jí je důležité říci o všem, co se týká intimní hygieny a příslušných finančních prostředků. Samostatná těsnění pro dívky 10-11 let potřebné v souladu s jejich anatomickými vlastnostmi a jednotlivými tělesnými prvky.

Výběr těsnění pro první měsíčně

Různé hygienické nástroje pro kritické dny mohou dát ještě dospělou ženu v mrtvém konci, co mluvit o dospívajících dívkách, které nemají ponětí o tom, co se liší. Během tohoto období je důležité pomoci dítěti s výběrem. Nezáleží na tom, zda to bude maminka, babička nebo teta. Hlavní věc je poskytnout komplexní podporu v období stále neobvyklé pro dívku.

Pokud se proces používání těsnění neliší ve velké složitosti (vzal a uvízl), výběr obsahuje několik aspektů:

  1. Pro první v životě menstruace byste měli vybrat vysoce kvalitní produkty.Zní to trochu abstrakt, ale tento okamžik je důležitý, protože použití levných a nekvalitních výrobků může vyvolat alergickou reakci nebo podráždění kůže. Zatímco dívka neví o možné reakci těla na materiálech používané při výrobě, je lepší neriskuje a neprodleně připravit balení těsnění s hypolektrickým povrchem.
  2. Objem adolescentů je mnohem menší než dospělé ženy, takže byste neměli okamžitě koupit s produkty, jako je super, maxi nebo noc. Jedná se o čistě individuální okamžik - počet sekrecí a hmotnostní kategorie na začátek menstruace, takže nejlepší volbou zde jednoduše ukazuje dívčí rozdíly mezi různými velikostmi a počtem kapiček tak, aby se naučil vybrat zboží samostatně.
  3. Je lepší okamžitě koupit několik balení různých značek a velikostí. Dívka, která začala První měsíčně, Je třeba vysvětlit, že počet změn výboje v závislosti na dnech. V případě, že první balíček nepřišel, je dobré mít jiné typy zásob.

Zvláště vzrušující okamžik pro dívky - to je návštěva školy během kritických dnů. Židliny na židli po dobu 40 minut může způsobit hojné krvácení, které ohrožuje. Takže se to nestane, musíte si vybrat větší pokládání. Další strach mezi dívkami, že produkt bude patrný pod oblečením. Výstup pro tuto situaci bude volbou více tenkých výrobků, zpravidla s označením ultra. zjistit Co potřebujete tampony.

Speciální těsnění pro dívky

Jediné výrobci, kteří věnovali zvláštní pozornost dospívajících dívkách, se objevují firmy Kotexu a Bella. Jejich produkty KOTEX Young Normal Deo, Bella pro dospívající jsou obzvláště populární na úkor atraktivního designu a pohodlné struktury. Nejoblíbenější možností mezi zkušenémi ženami v otázce výběru hygienických prostředků zabírají Olwis těsnění a Pasters Natorellla.

Tyto těsnění pro. T Výběr dívek Mají následující funkce:

  • Speciální síťový povlak, poskytuje rychlou absorpci tekutiny;
  • Absorpční střed těsnění má největší tloušťku než zbytek dílů - zajišťuje ochranu proti kurzu;
  • Příjemná vůně aloe neutralizuje nepříjemné pachy;
  • Produkty jsou užší ve srovnání s konvenčními těsněními, což je pohodlnější pro dívky;
  • Malá tloušťka umožňuje způsobit hygienické činidlo zcela nepostřehnutelné pod oblečením;
  • Měkký bavlněný povlak minimalizuje vývoj podráždění.

Tyto těsnění splňují všechny základní požadavky na výběr produktů pro první menstruaci. Jediný mínus, jak kupující věří, je cena. Je vyšší než obvyklá Kotex produkty nebo bella. Jinak výrobky zohledňují všechny vlastnosti struktury mladého organismu, proč a našel odpověď mezi většinou dívek.

Menstruace - speciální etapa v životě dívky. V této době se bude konat její známost s různými hygienickými zařízeními. Začněte lépe přesně s podložkami, protože tyto produkty jsou nejjednodušší a bezpečnější. Následně můžete zkusit něco nového (tampony, menstruační mísy atd.). Výběr nejvhodnějších prostředků se nestane okamžitě. Dívky zůstávají něco nového a vybrat si. Nejdůležitější věcí v tomto období je učit vaše tělo vysoce kvalitním produktům, které minimalizují riziko rozvíjení negativního dopadu na tělo.