Co potřebujete denní těsnění

Denní těsnění se používají k zachování čistoty spodního prádla, včetně hojné bílé nebo škodlivé menstruačního výboje. Takže použití hygienických nástrojů nebylo vedlo k alergiím nebo drozdám, nemělo byste je používat neustále a je také žádoucí zvolit výrobky bez vůní a s diskrétní vrstvou lepidla.
Jednorázové hygienické výrobky pevně vstoupily do života každé ženy reprodukčního věku.

Vedoucí postavení mezi celou řadou tohoto zboží je obsazena těsněním, výrazně předjíždějícími tampony a menstruační misky.

Moderní produkty dokonale absorbují výběr, zůstávají neviditelné pod oblečením a bez omezení svobody pohybů. V samostatné skupině, tzv. Daius - hygienická činidla pro použití mezi menstruací. Zvažte, co denní těsnění potřebují ženy, a jaké jsou nejlepší.
Denní podložky

Jak jste udělal bez podložek

Po mnoho staletí bylo spravedlivé pohlaví nucen použít nástroje Sweater jako zařízení pro sběr menstruační krve: mech, vlna, hadřík nebo bavlna. Nyní nejsou žádné spolehlivé informace o tom, kdo vynalezl a patentoval první těsnění.

Vzhled jednorázových výrobků pro ženy je spojen s první světovou válkou, kdy obvazy z celulózy začaly jako obvazy, absorbují několikrát více krve než jejich protějšky z bavlny.

Na počátku 20. let 20. století došlo k revoluci v módě, jejichž výsledky, jejichž výsledky byl vzhled uzavřených spodních prádla. To znamenalo začátek masové výroby ženských hygienických činidel a změnila svůj design: produkty se stávají kompaktnějšími a tenkými, připojenými k kalhotám s použitím kolíků nebo gumových popruhů.

O 50 let později byly vyvinuty prototypy moderních jednorázových těsnění, které mají další absorpční vrstva a samolepicí povrch. Během posledních desetiletí byly výrazně zlepšeny hygienické prostředky, staly se pohodlnějším, praktickým a cenově dostupným.

Typy polštářků

Na policích lékáren můžete uspokojit několik typů jednorázových hygienických produktů.

jeden.Těsnění pro absorpci menstruačních sekrencí. Všechny vyrobené výrobky se liší ve třech hlavních parametrech:

  • Objem absorbované kapaliny podle "odkapávací" gradaci (výrobek s "jedním poklesem" značení je absorbován asi 5 ml krve, "šest kapek" - přibližně 30 ml).
  • Typ povrchu ("měkký" z měkkého netkaného materiálu nebo "Drynet" - perforovaný polymerní fólie).
  • Vlastnosti návrhu (přítomnost "křídel" absorbujících drážek, rozšíření).

2.Denní těsnění určené pro absorpci špatných sekrecí.

3.Produkty se speciálními funkcemi:

  • Postpartum používaný k absorbování úspěšných úspěchů během několika dnů po vzhledu dítěte;
  • Urologický v moči inkontinenci;
  • terapeutické obsahující speciální komponenty pro terapii a prevenci určitých onemocnění ženské sexuální sféry;
  • Testovací systémy pro detekci úniku vody vřetena a t. D.

Rozdíl mezi denními těsněním od běžného

Vzhledem k tomu, že denní dělníci nejsou zamýšleny tak, aby absorbovaly velké množství výboje, mají některé rozdíly od klasických hygienických výrobků používaných během menstruace.

CharakteristickýDenní podložkyKritické dny
Délka10-15 cm17-25 cm
Tloušťka2-4 mm0,8-2 mm
Objem absorbované kapaliny2-3 mlAž 30 ml a více
Přítomnost křídelNeNo no
Přítomnost gelovacích složekNeNo no
Přítomnost rozšíření absorbující drážky a další konstrukční prvky pro lepší absorpciNeNo no
Typu povrchu"Měkký""Měkká" nebo "Drynet"
Přítomnost přídavné nepropustné vrstvy zabraňující toku tekutinyNeAno

Navzdory významným rozdílům, výrobkům pro každý den a absorbovat menstruační vypouštění mají téměř stejný design vrstvy vrstvy. Hlavní absorpční materiál v obou případech je celulóza.

Proč potřebujete denní těsnění

Hlavní funkcí hygienických nástrojů pro každý den je zachovat čistotu a čerstvost spodního prádla během dne. Mohou být použity v následujících případech:

  • pro pozastavení před začátkem menstruace;
  • Absorbovat zbytkové oddělení vypouštění v kritických dnech, v konečné fázi lohi nebo po operaci;
  • Pro další ochranu při použití tamponů;
  • s hojností, s výjimkou menstruace (během ovulace, použití určitých léků);
  • Udržovat čistotu v nepřítomnosti možnosti včasné, intimní hygieny (na silnici a t. D.).

Co jste přátelé

Všechny výrobky vyrobené pro každodenní použití se liší dvěma hlavními parametry.

Formulář. Většina denních podložek má rovný nebo anatomický design (se zúžením uprostřed). V poslední době se na poli lékárnách objevily hygienické prostředky zlepšené formy:

  • Tang nebo tangové kalhotky ve tvaru písmene V;
  • zkrácený, uzavření pouze spodního prádla Jatrce;
  • S zářezovou frontem pro krátkodobé tkáně nebo krajky.

Další funkce:

  • s chuti nebo bez nich;
  • Bílá nebo černá barva v závislosti na barvě plátna;
  • se zvýšenou absorbovatelností v důsledku zlepšené kompozice horní vrstvy;
  • s perforací pro extra burza vzduchu.

Dámské hygienické výrobky pro každý den jsou produkovány stejnými výrobci jako výrobky Pro kritické dny. Podle sociologických anketů je rating denní těsnění následující:

  1. "Světlo naturella" (nejvíce dýchání).
  2. "Popis normální" (nejlepší absorpční kapacita).
  3. "Ola!" (dostupná cena).
  4. "Kotex" (pohodlné balení).

Pozitivní hodnocení

Jediná nesporná výhoda denní aplikace je efektivní udržení čistoty spodního prádla. S řádným použitím a pravidelnou změnou produktu, pocit je dán pocit čerstvosti, pohodlí, důvěry, nesvítí pohyby. Moderní denní hygienické výrobky mají malou tloušťku a zůstávají nepostřehnutelné i pod jemným vybaveným oblečením.

nevýhody

S neustálým použitím, předčasným posunem (méně často než každou 4 hodiny) a nedodržování základních pravidel intimní hygieny, denní těsnění mohou způsobit vývoj některých patologických podmínek:

  1. Porušení přírodní mikroflóry. S dlouhodobým nosem podložky s pevnou lepicí vrstvou, zejména v kombinaci s prádlem s prádlem a oděvem syntetického tkáně, se vyskytuje skleníkový efekt. Vykřizuje zvýšení aktivity podmíněně patogenní flóry a vede k exacerbaci kandidózy, vaginitidy a jiných patologií.
  2. Infekce. Při působení vysoké vlhkosti a teploty na povrchu těsnění se vyskytuje rychlá reprodukce nebezpečných bakterií, které mohou způsobit mnoho nemocí. S extrémní opatrností bychom měli používat denní ženy, které již diagnostikovali infekční zánětlivé patologie sexuálního traktu, protože to nejenže ztěžuje léčit s nimi, ale také přispívá k rozvoji komplikací a relapsů.
  3. Alergické reakce (vyrážka, svědění, podráždění, zarudnutí a otoky kůže a sliznic) t. Nejčastěji na vývoj alergií, různých vůní, deodorizačních látek a dalších syntetických složek, které jsou impregnovány povrchem výrobku. V některých případech existuje zvýšená citlivost na lepidlo nebo netkané materiály jakéhokoliv z hygienických vrstev.

Podmínky použití

Aby nedošlo k negativním důsledkům, doporučují se specialisté dodržovat následující pravidla:

  • Použijte denní těsnění pouze podle potřeby a ne více než jeden týden v měsíci;
  • Změňte produkty každé 3-4 hodiny;
  • Během nošení, daidy, zejména pečlivě pozorovat intimní hygienu;
  • Vyberte těsnění bez příchutě s vysokou propustností vzduchu (s perforací nebo ne tuhou adhezivní vrstvou aplikovanou ve formě bodů nebo pásů).

Gynekologové poradí kupní produkty v jednotlivých balíčcích. Je to hygienický a usnadňuje likvidaci použitých těsnění.

Co lze použít místo podložek

Mnoho dívek má zájem o otázku toho, co dělat, když polštářky neočekávaně skončily a nedaleko nedošlo k žádné lékárně. Chcete-li absorbovat malé množství sekrecí, můžete použít nástroje Scribe:

  • Sterilní gáza, složená v několika vrstvách;
  • dobře změkčená měkká tkanina;
  • Toaletní papír bez vůní.

Pro ochranu proti náhodnému úniku mezi domácími těsněním a spodní prádlo můžete dát kus polyethylenu nebo potravinového filmu.