Postpartum podložky peligrin: recenze žen

Po narození dítěte v ženském organismu se vyskytují zvláštní procesy, které způsobují určité alokace. Pokud jeden lži raději používat standardní noční polštářky, jiní se začnou zajímat o specializované produkty předem. To může zahrnovat postpartum poutní těsnění, recenze, které obsahují mnoho užitečných a zajímavých informací.
Je důležité zajistit dobrou ochranu před kurzem a zabránit nepohodlí, takže je nezbytné demontovat hlavní vlastnosti zboží této společnosti, vzhledem k názoru skutečných kupujících.

Jmenování polštářků

Produkty Peligrin může absorbovat kapalinu:

  • Během těhotenství,
  • V období po porodu,
  • Při snadné inkontinenci moči.

Ukazuje se, že kupní podložky mohou být použity pro různé účely, s přihlédnutím ke specifické potřebě. Kromě toho jsou produkty společnosti předkládány státnímu registru lékařských výrobků.

Stanovisko žen na postpartum podložky CanPol Děti >
Jak si vybrat postpartum podložky? >
Celá pravda o postpartum podložek Helen Harper >

Sortiment výrobků

Společnost produkuje docela mnoho produktů pro různé účely, ale pokud si vezmete postpartum podložky, jsou uvedeny v několika verzích:

P4. Série je určena pro hojné vypouštění, které jsou nejčastěji oslavovány v prvních třech dnech po narození dítěte. Absorpce - 600 ml a velikost - 29,5 cm.

P5. Produkt se doporučuje pro použití několik dní po dodání, kdy se výběr stane méně aktivní. Pokud však nejsou žádné speciální recepty od lékaře, a uvolněná kapalina se již nerozeznává více, pak se řada P-5 může být použita ihned po dodání. Absorpce - 350 ml.

P8. To je v jeho vlastnostech a počet kapek (4) podobá P-4. Jediný rozdíl je sterilita, která chrání před infekcemi a dalšími negativními faktory. Absorpce - 600 ml. Všimněte si, že tento konkrétní produkt doporučuje lékaři pro nemocnici.

Stejně jako postpartum sady P6 a P7, které zahrnují Postpartum kalhotky:

Charakteristiky od výrobce

Na oficiálních stránkách společnosti není tolik informací o těsnění. Výrobce slibuje, že jeho těsnění mají speciální anatomickou formu, která opakuje obrys těla, a speciální boční gumové pásy nejúčinněji brání pravděpodobnost úniku.

Měkký povrch poskytuje pohodlí při používání a superabsorbent reaguje na absorpci, který vypne výběr gelu.

Doporučuje se používat těsnění spolu s lisabilním poispartum kalhotky Peligrin.

Funkce kompozice

Před nákupem tohoto produktu, poměrně často se žena zajímá o komponenty, které jsou součástí fondu. Všimněte si, že zboží Peligrin se skládá ze standardních materiálů, které se nacházejí v mnoha prostředcích intimní hygieny:

  • netkaný materiál netkaného materiálu,
  • Celulóza (flip),
  • vrstva s lepidlem,
  • Anti-adhezní fólie,
  • Speciální superabsorbent,
  • polyethylen.

Jak vidíte, všechny tyto materiály jsou povoleny a považovány za v rámci těchto výrobků.

V článku na odkazu naleznete všechny funkce vypouštění po porodu.

Výhody a nevýhody Peligrin

Je velmi obtížné rozlišit specifické silné a slabé stránky zboží absorbovat alokace po dodání, protože stejné vlastnosti jsou vnímány různými způsoby. V tomto článku jsme se snažili přesně analyzovat pohled na ženský a vytvořit komplexní obraz.

Značka Peligrin a jejich postpartum těsnění jsou poměrně dobrou volbou, ale žena potřebuje vzít v úvahu všechny možné výhody a problémy v jejich použití.

profesionálové

Žádná křídla. Tato skutečnost se tato skutečnost nelíbí, ale je třeba mít na paměti, že tento výrobek byl vytvořen pro jednorázové spodní prádlo, který je vyroben ve formě šortek. Samozřejmě, s takovými kalhotky, křídla prostě nemají nikde k opravě.

Spolehlivé upevnění. Po odstranění lepicí pásky je těsnění okamžitě připojeno k spodní prádlo a velmi. Ale v některých recenzích se však ženy v poradci tvrdí, že nástroj veškerý nástroj vklouzl na hýždě.

Dobrá absorpce. Některé ženy v práci preferují konvenční noční těsnění, ale stojí za zmínku, že peligrin je absorbován 350-600 ml., A s tímto ukazatelem mohou být porovnány standardní produkty pro kritické dny. Ačkoli ne všechny ženy po porodu je potřeba takové kolosální absorpce.

Dostupnost podobných kalhotek. Často musí čelit, že po prádle se nehodí vybrané těsnění. Ale Peligrin je také k dispozici, a druhý, což usnadňuje ženu a chrání před nepředvídanými nepříjemností.

Speciální absorbent. Je to tato složka, která absorbuje výběr, otočí je později do gelové hmotnosti. Je méně pravděpodobné, že bude v úniku, pokud porovnáte s produkty, kde obsahují vlnu.

Minusy

Vytvořil skleníkový efekt. Prakticky ne "dýchají", čímž vytváří podmínky pro reprodukci škodlivých bakterií, které jsou velmi nebezpečné pro oslabený organismus po porodu. Kromě toho žena cítí nějaké nepohodlí kůže, které spolu s nedostatkem cirkulace vzduchu vytváří další potíže.

Unfined Gumu. Mnoho žen tvrdí, že se jedná o precizně pružné pásy na prostředcích, které se drží na závity a silně mnul švy, což zase brání procesu hojení a způsobuje nepříjemné pocity v oblasti pohlavních orgánů.

Příliš široký. Zdálo by se, postpartum podložky a měly by být takové, ale zde se výrobce zastavil. Samozřejmě je to docela pohodlné lhát, ale mnoho šermířů pohybuje, a široký absorpční činidlo na spodním prádle se pohybuje pohybující se, ze kterého je také strach z úniku. Často často náprava zkroucený do harmonického.

Zkazit postpartum ložní prádlo. Příliš dobré upevnění proudí do jiného mínus - mezera po poštu po odstranění těsnění. Tento efekt není vždy zaznamenán, ale často, soudě podle názoru.

Žádné individuální balení. Velmi podivné, protože P-8 je indikován výrobcem jako sterilní intimní hygiena. A ženy musí vzít do toalety veškerý balíček, a proto, že by bylo možné dělat bez těchto obtíží, by bylo individuální balení.

Porovnání cen

Chcete-li začít, je nutné si vybrat nejoblíbenější značky postpartum podložek, které mají podobné vlastnosti s rozsahem Peligrin. Tento seznam dostal:

Ukazuje se, že produkty Peligrin mají nižší náklady než analogy. Sortiment této značky si můžete koupit jak v lékárně, tak na internetu.
Peligrin - dobrý výrobce různých lékařských výrobků. Samozřejmě, že výrobky mají některé nevýhody, ale nemají důrazně kazí celkový obraz, zejména při zohlednění nákladů a úrovně absorpce.