Dámské urologické těsnění seniory

Samostatný výklenek mezi hygienickými výrobky zabírají Urologické pruhy. Jsou určeny pro použití v určitých problémech s močením. Výrobky mají některé rozdíly od konvenčního zboží pro menstruační cyklus, ale ve formě téměř zcela opakují analogy. Recenze žen naznačují pohodlné využití populárních podložek seništiny.

Vlastnosti struktury

Výrobky se používají hlavně při inkontinenci moči. Těžké formy tohoto onemocnění jsou nuceny používat dospělé plenky. Na rozdíl od toho, že Seni Lady urologická těsnění nejsou tak patrné pod oblečením. Mají malou tloušťku a berou anatomické rozměry ženského těla. Takové zboží má vyšší absorpční vlastnosti než běžné pásy pro kritické dny, a samozřejmě vyšší cenu.

Struktura

Produkt obsahuje speciální absorpční, který váže tekutinu, která padla dovnitř, aniž by to nechal jít dál. Také eliminuje nepříjemné pachy.

Vysoká výhoda použití tohoto produktu je jeho hypoalergenický prodyšný povrch. Tento hygienický činidlo, na rozdíl od většiny "menstruačních" analogů, nezpůsobuje alergickou reakci a podráždění kůže v tříslech.

Produkty neobsahují latexové a jiné možné alergeny, které zajišťují svou plnou bezpečnost pro různé ženy.

Formulář

Ve formě se prakticky neliší od obvyklého, ale v souladu s různými velikostmi, širší a dlouhé. To neovlivňuje pohodlí při nošení.

Současně jsou výrobky vybaveny spolehlivou lepicí plochou, který jim nedovoluje pohybovat. Navzdory tomu, že zboží není vybaveno křídly, schopnost uniknout minimum. To je způsobeno přítomností speciálních stran měkkého měkkého netkaného materiálu.

Urologické vrstvy žen je vhodné pro ženy, které nechtějí opustit aktivní životní styl.

Typy urologických vrstev žen Seni Lady

Uvažovaná značka je prezentována ve formě šesti velikostí, které odpovídají různou úrovni absorpce a liší se v ceně:

  1. Micro je nejmenší velikost pro odkapávací inkontinence (1 kapka), délka 18,5 cm, v balení 16 ks.
  2. Mini - s odkapávací a snadnou inkontinenci (2 kapičky), délka 22,5 cm, balení 20 ks.
  3. Normální - s poklesem a snadným stupněm (3 kapičky), délka 28 cm, v balení 20 ks.
  4. Extra - s jednoduchou inkontinencí (4 kapičky), délka 29,5 cm, balení 15 ks.
  5. Super - s jednoduchým a středním stupněm (5 kapiček), délka 37 cm, v balení 15 ks.
  6. Plus - s jednoduchým a mírným (6 kapiček), délka 42 cm, v balení 15 ks.

Těsnění nejmenší velikosti (mikro) nejsou vybaveny speciálními hydrofobními stranami.

Mini a normální jsou připomínáni velikostí obyčejných těsnění, ale charakteristika absorbování je mnohem vyšší.

Počínaje od velikosti extra, GO produkty velkých velikostí, vybavených dalšími elastickými drážkami.

Seni dáma plus a Seni lady Super je produkty vhodné pro střední inkontinenci moči. Navzdory velkým velikostem zůstávají těsnění pod oblečením stále bez povšimnutí. Stávají se vynikající alternativou pro dospělé plenky, pokud nemoc není příliš zahájena. Produkt je vhodný pro manifesty.

Cena výrobků závisí na velikosti a začíná od 80 rublů na balení a končí v cca 300 rublů. Nejdražší jsou balení s velikostí super a plus.

Stejně jako v sortimentu produktů senio a Hygienická těsnění pro muže.

Aplikace v postpartum

Během těhotenství se může objevit malá inkontinence moči. Po porodu v prvních dnech existuje intenzivní vypuštění krve nebo jiného charakteru. To je důvod, proč při sbírání mateřské nemocnice se doporučuje, aby jednorázové kalhotky a další hygienické výrobky. V tomto případě vám urologická těsnění pro ženy senio dáma pomohou.

Okamžitě stojí za to upozornit všechny zástupce nejkrásnějšího podlahy, že v nemocničních poplatcích by měla být věnována zvláštní pozornost výběru přesně toto téma hygieny. Postorum období je obvykle charakterizováno spíše bohatým vypouštěním krve nebo jiné povahy. V této době, ani noční těsnění určená pro kritické dny nejsou nepravděpodobné, že se bude vyrovnat s úkolem. Jejich častá změna přinese velkou osobu nepohodlí. Charakteristickým znakem Urologicity je možnost posunutí každých 12 hodin. Jejich struktura se nebude bát toku ani s aktivním pohybem.

Speciální Postpartumové pásy Seni v arzenálu společnosti v současné době chybí. Ale úroveň absorpce pro tyto dny je velikost extra, normální a mini perfektní, což lze použít v jakémkoliv skladě vhodných výrobků.

Okamžitě vyzvednout požadovanou velikost je nepravděpodobné uspět. Počet postpartum alokací z různých žen je jiný. Je lepší okamžitě koupit několik balení různých úrovní absorpce. Cena namontovaná na nich to zcela dovolí. Nebojte se, že těsnění zůstanou později lhát. První Měsíčně po porodu jsou velmi hojné ve srovnání s těmi, kteří byli před těhotenství. A tady je lepší dát preferenci přesně urologické těsnění Seni.

Většina kupujících nechává extrémně pozitivní recenze produktu.

Nepopiratelné absorbují vlastnosti a neutralizace nepříjemných pachů. Mnoho žen vysoce oceňují tvar výrobků, což je poměrně pohodlné pro jeho vlastnosti a zcela neviditelný pod oblečením. Velký výběr velikostí je také potěšen, protože každý člověk si může vybrat nejvhodnější produkty.

Alergické reakce a podráždění výrobků ještě nebyly zaznamenány. Prodyšný povrch eliminuje snížení pokožky pokožky, což umožňuje použití produktů delší než známé analogy pro menstruaci. Těsnění urologická senio dáma jsou plně v bezpečí ve své struktuře.

Mezi mnoha podobnými hygienickými produkty je cena instalována průměr. Dělá výrobky dostupné pro většinu.

Někteří mínus někteří nazývají nedostatek křídel, ale tento faktor přestane hrát významnou roli po použití. Spolehlivý lepicí pás poskytuje dobrou fixaci a lety zcela vylučují tok.

Nákup těchto těsnění lze přesvědčeni o dlouhodobou čistotu a pohodlném použití.