Proč potřebujete denní těsnění

Slovo "polštářky" je primárně spojeno s kritickými dny. Produkty absorbující menstruační sekrece obdržely zasloužené uznání z moderních žen. Spolu s těmito hygienickými zařízeními existují takzvané denně. A tady s nimi, jen, všechno není tak jednoznačné. Dokonce i mezi gynekology neexistuje žádný konsenzus o účelnosti jejich použití. Někteří považují za požehnání a další - zdroj problémů. Co potřebuje těsnění pro každý den? A stojí za to používat denní těsnění?

Proč potřebujete denní těsnění

Proč dívky nosí denní těsnění a co to je? Slavný fakt, že každá zdravá žena má určitý počet fyziologického vybití, které nesouvisí s menstruací. Oni se nazývají bílá. Normálně jsou mírné. Nicméně, v některých dnech cyklu, zejména během období ovulace, jejich objem se může výrazně zvýšit. Způsobuje, že ženy podstatné nepohodlí. To je přesně období denních hygienických ubrousků může být jen spás.

Na cestě nemusíme používat. V některých situacích však mohou být docela pohodlné.

Další odpověď na otázku toho, co denní těsnění potřebují, lze aplikovat v období před začátkem menstruace a v posledních dnech. V prvním případě se vyhýbá vzestupnému prádle na začátku menstruace (zejména pokud je cyklus nestabilní), a ve druhé - to umožňuje opustit obvyklé pokládání v době, kdy se menstruační alokace stanou Omnuts.

Proč dívky nosí těsnění pro každodenní ochranu neustále? Některé dívky chtějí každý den používat podobné hygienické výrobky, protože kvůli jim podaří udržet pocit suchosti a pohodlí. Stahování se skutečně absorbují všechny alokace, což umožňuje, aby ložní prádlo zůstalo čisté. Naučte se také Proč dívky tampony.

Typy denních podložek

Zvažte, co jsou těsnění pro každý den. Mohou být klasifikovány různými značkami:

  1. Stavebnictví. Denní ubrousky mohou být jako obyčejná forma, pokud jsou určeny pro spodní prádlo standardního modelu a speciální, vytvořené pro kalhotky-streng. Někteří výrobci vybavují své produkty s křídly, což nejenže poskytují lepší absorpční výtok, ale také spolehlivěji upevněte prádlo.
  2. Horní povlak. Denní povlak je vyroben z netkaného materiálu nebo polymerního vlákna s perforací, která zlepšuje proces absorbování.
  3. O přítomnosti nebo nepřítomnosti příchutí. Existují hygienické ubrousky vytvořené bez použití vůně a tam jsou speciální ochucené možnosti produktu. Většina žen raději nosit ubrousky bez vůně, protože přítomnost vůně často vyvolává vzhled zánětu a podráždění v oblasti genitálních orgánů.
  4. V Bloom. Moderní výrobci se snaží uspokojit všechny možné potřeby svých zákazníků, zejména je nabízejí, aby si vybrali těsnění, jehož barevný roztok se shoduje s tónem spodního prádla. Bílá, černá, béžová - Vyberte si svůj vkus!
  5. Velikost. Existují možnosti pro standardní velikost, stejně jako mini-verze, které jsou upevněny na šortkách kalhotek.
  6. Vyplnění. Uvnitř denního ubrousku může být stlačitelná celulóza nebo syntetická výplň.
  7. Tlustý. Ubrousky pro každý den mohou být oba zcela tenké a zahuštěné. Výběr této nebo této možnosti závisí na individuálních preferencích a konkrétní situaci. Pokud jsou alokace hojné, je lepší dát přednost druhému typu.

Jak často mění denní ubrousky

Tato otázka může být zodpovězena takto: Pokud jsou alokace hojné, pak by mělo být provedeno podle potřeby, například po každé návštěvě na záchodě nebo když je nepříjemný pocit.

Pokud je výběr mírný nebo dokonce Skanta, pak by měl být hygienický produkt změněn po 3-4 hodinách. Pomocí jednoho ubrousku po delší dobu vytvoříte příznivé prostředí pro vývoj patogenní mikroflóny.

Jaký druh poškození

Hlavním důvodem, proč lékaři negativně týkají použití denních těsnění, jsou vytvoření potenciálních podmínek pro rozvoj zánětlivých procesů v oblasti močových těles. Faktem je, že pokud se výrobek během dne nezmění nebo zřídka, pak na jeho povrchu začne násobit patogenní mikroorganismy v obrovských množstvích. Jsou schopni se stát viníkem vzhledu symptomů bakteriální vaginózy, "drozd" nebo cystitidou. Pokud by místní imunita z nějakého důvodu oslabuje, nemoci nebudou čekat.

Kromě toho, ubrousky pro každodenní použití a zejména ochucené, často způsobují alergické reakce u žen.

Důvodem pro rozvoj nepříznivých účinků je přítomnost vzduchotěsné dolní vrstvy, která vytváří druh "skleníkového efektu", neumožňuje pleť dýchat. Pokud používáte podobné těsnění (jsou obvykle poněkud levnější), pak přemýšlet o negativním dopadu, které mají na vaše ženské zdraví.

Pokud hovoříme o velmi mladých dívkách, kteří ještě nemají menstruaci, pak používejte hygienické produkty pro každý den, které jsou zcela bezvýznamné, protože sekrece sexuálních žláz je stále zanedbatelná. Riziko rozvoje nepříznivých příznaků v této situaci přesahuje možný přínos jejich aplikace.

Co koupit podložky

Po obdržení odpovědi na otázku, proč jsou potřeba těsnění pro každodenní použití, měli byste rozhodnout o konkrétním typu těchto výrobků. Dnes jsou tyto produkty skutečně nevyčerpatelné. Jak navigovat v tomto potrubí? Přirozeně se zaměřuje na doporučení jiných žen, které se již podařilo vyhodnotit výhody a nevýhody produktů některých ochranných známek.

  • Librayse Daily Pads - hygienická zařízení, která se v naší zemi stala velmi populární. Rozlišovací vlastnosti těchto produktů jsou přítomnost prodyšné vrstvy, jakož i přítomnost těsnění kyseliny mléčné, které přispívá k zachování přírodní vaginální mikroflóry.
  • KOTEX - produkty této obchodní značky jsou prezentovány v několika typech. Liší se tloušťkou, tvarem a přítomností nebo nepřítomností aromatických složek. Bez ohledu na typ, produkty CEX berou v úvahu funkční vlastnosti ženského organismu a poskytují pohodlí a pocit čistoty. Přečtěte si také O Tampon Kotex.
  • Diskrétní - osobní hygieny žen, které mnozí považují za nejlepší. Minimální tloušťka, anatomický tvar, prodyšná horní vrstva - to jsou hlavní výhody Denní likvidní těsnění. S nimi můžete nosit venkovní prádlo. Tyto těsnění se snadno přizpůsobí jakékoli formě kalhotek, protože lepidlo je distribuováno po celém základním povrchu, což vám umožní upevnit vyčnívající hrany jako křídla.
  • Bella - populární produkty, které odlišují kombinaci slušné kvality a demokratické ceny. Mají obrovské množství vědatorů mezi krásnou polovinou lidstva. Výrobce nabízí hygienické nákupy Denní pásy Bella různé tvary, barvy a chuť, čímž zajišťují tak potřebné ženy pohodlí a bezpečnosti během dne.

Rovněž může být zvážen hodný produkt Denní těsnění OLA, Jděte na odkaz vidět jejich varianty a fotky.

Potřebujeme proužky pro ženy denně nebo ne - to je otázka individuálních preferencí a vlastností těla. Ale v některých situacích mohou být opravdu užitečné. A ne tak důležitý, tím, jakou značku používáte, hlavní věc je, že se vám líbí.