Stanovisko žen na kvalitu postpartum podložek kanpol (canpol děti)

Dodržování pravidel intimní hygieny v období po porodu je důležitá nejen pro zdraví ženy, ale také pro její pohodlný pobyt v nemocnici. Budoucí matky dlouho před narozením dítěte tvoří seznam nezbytných položek, které přicházejí v ruce v nemocnici. Výběr ubrousků za úspěšné, ženy pečlivě studují produkty přicházející na prodej a analyzovat názory uživatelů na internet. Podle recenzí, CanPol Babis Postpartum podložky mají velkou popularitu mezi ženským a ve většině případů je jim dána preference.

Všimněte si, že těsnění pro šermíři se liší od konvenčních hygienických ubrousků, proto jsou požadavky na ně jiné. Můžete diskutovat o své volbě s gynekologem, ale znát základní charakteristiky, výhody a nevýhody konkrétního agenta stojí za to.

Jak si vybrat po gadgetech? >
Molimed těsnění: Recenze >
Pravda o Helen Harper Pads >

O výrobci

CanPol Děti - Polská značka určená pro ženské a dětské publikum. Společnost existovala od konce 20. století a během této doby se výroba podařilo rozšířit okamžitě do několika zemí:

  • Německo
  • Čína
  • Thajsko
  • Velká Británie
  • Česká republika
  • Tchaj-wan

Samotná společnost trvá každou ročně odměny za kvalitu, která opět potvrzuje důvěru tisíců žen po celé Evropě. Výrobce však nezastaví na dosažené úrovni, snaží se neustále zlepšovat technologie a charakteristiky použitých materiálů.

Vlastnosti hygieny CANPOL

První věc je pozoruhodná - různé výrobní geografie. Můžete si koupit těsnění pro ženy Canpol Babis ve stejném obchodě, ale je možné, že v balíčcích budou označeny různá místa vydání. Ale nebojte se o to, protože pravidla výroby a požadavky použitých materiálů jsou stejné. Žádný zvláštní rozdíl v produktech Kanapol z Polska, Číny nebo Německa.

CANPOL DĚTSKÉ DĚTSKÉ POSTPARTUM PODMÍNKY K udržení počátečního stavu a kvality musí být skladovány výhradně na suchém místě při teplotě menší než 1 ° C a ne vyšší než 25 ° C. Samotný výrobek má jasný plus - anatomický tvar a světelnou strukturu, která v agregátu zajišťují jeho pohodlné použití.

Pro větší pohodlí můžete nástroj použít spolu s jednorázovými kalhotkami stejné společnosti. Těsnění má prohloubení uprostřed a zcela opakuje formu jednorázového prádla.

Materiál produktu nezasahuje do cirkulace vzduchu, nevytváří skleníkový účinek, čímž blokuje reprodukci patogenních mikroorganismů. Uvnitř je speciální absorpční, který nejen dokonale absorbuje výběr, ale také neutralizuje pachy.

Hygienická těsnění této značky jsou považovány za super absorbující. A některé ženy, tvrdí, že by mohli dělat s produkty i s méně kapkami.

Struktura

Komponenty produktu se prakticky neliší od podobných návrhů jiných společností, ale výrobce canpol tvrdí, že jeho těsnění jsou plně bezpečné pro zdraví a splňují mezinárodní požadavky na kvalitu:

  • celulóza;
  • savý;
  • Speciální měkký netkaný materiál;
  • lepidlo;
  • Dolní ochranná vrstva.

Produkty nezpůsobují alergie, ale nejsou zde žádné situace, kdy má žena akutní odpověď na jakýkoliv materiál ze seznamu seznamu. Je velmi zřídka zjištěno, ale kupující, kteří náchylnou k alergiím, stojí za určitou opatrnost.

Produktová řada

Polská značka nevyvinula širokou škálu hygienických postpartum léků, která se setkává od jiných výrobců. Těsnění jsou reprezentovány pouze ve dvou verzích: univerzální postpartum a noc.

Postpartum Universal

Tyto těsnění jsou vhodné jak pro denní i noční použití. Komfort poskytuje tenkou horní vrstvu a měkkou strukturu, která nedráždí kůži. Zvláštní anatomický tvar fondu nevzší pohyb ženy a absorpční vrstva spolehlivě chrání proti tokům a nepříjemným zápachem.

Úroveň absorpce je 5 kapek;

Rozměry - 19x35 cm

Tloušťka - 5 mm

Množství v balení - 10 ks.

Postpartum noc

Značka se rozhodla zlepšit svůj základní produkt tím, že to nejvhodnější pro noční čas. Těsnění tohoto typu jsou o něco delší, ale zároveň jejich šířka zůstala stejná. Významný rozdíl spočívá v tloušťce. Je to ještě více než 2 mm, ale poskytuje vlastnosti, které nejsou dostatečné v univerzálních podložkách z Kanapol.

Šroubovací index - 5+ kapky

Rozměry - 19x38 cm

Tloušťka - 7 mm

Množství v balení - 10 ks.

Nevýhody postpartum těsnění CANPOL

Stojí za zmínku, že zpětná vazba na postpartum podložek CANPOL je zřídka negativní, protože kvalita výrobku je na poměrně vysoké úrovni. Ale stále ženy v jejich komentářech ukazují nějaké nedostatky podložek:

nedostatek jednotlivých obalů;

Přítomnost není dostatečně tenké lepicí pásky;

nedostatek ochranných křídel;

Majetek smršťovat do centra;

Pohodlné nošení pouze v případě použití se speciálním jednorázovým ložním prádlem;

Účel těsnění pouze pro hojný výběr;

Žádná sterilita.

Všechny tyto nevýhody byly shromážděny od recenzí skutečných žen, které výrobek používali. Nevýhody nejsou absolutní, protože stejný prostředek finančních prostředků způsobují různé názory od kupujících.

Plody padů canpol

Těsnění mohou být nejen super absorbovat, ale také jiné pozitivní strany:

zajištění dobrého cirkulace vzduchu;

Eliminace nepříjemného zápachu;

pohodlí v důsledku anatomické formy produktu;

Žádné podráždění kůže;

Výjimka toků;

Použití speciálního absorbentu při výrobě;

Implementace dodatečné horní měkké vrstvy.

V otázce hygienických produktů splňuje Kanapol potřeby jeho cílové publikum. Hlavním důkazem je přítomnost rozsáhlé produkce najednou v několika zemích, kde je zboží této společnosti ve vysoké poptávce, zejména u žen v období po porodu.