Jak používat hygienické těsnění?

Samozřejmě, zralá žena je nepravděpodobná, že by se divila "Jak používat těsnění?"Protože to musela udělat jednou. Pro mladé dívky, kteří se nejprve setkali s takovým fenoménem jako menstruace, může se však tato otázka stávat poměrně relevantní, protože zkušenosti s využitím tohoto hygienického objektu, které stále nemají, a není třeba požádat základní otázky. Není dostatek odvahy. . Dívky se často snaží nezávisle porozumět tomuto problému prostřednictvím procházení video nebo čtení článků na různých stránkách. Koneckonců, bohužel, ne každá matka chápe, jak se dívky někdy bojí vstoupit do nového životního období. Ale jejich mladí dcery jsou velmi často prostě nevěděny, jak používat hygienická zařízení pro kritické dny. Promluvme si o tom, jak používat těsnění.

Vyberte si vhodné hygienické agenta

První věc, kterou je třeba udělat, je určit typ hygieniky. Navzdory celému rozdělovači, který je prezentován na obchodech, všechno není tak obtížné.

Za prvé, je nutné odlišit těsnění pro kritické dny a takzvaný "denní".

S ubrousky pro každodenní použití vše je jednoduché. Nejsou určeny k odstranění hojných výbojů, takže mají minimální tloušťku, kompaktní velikost a nemají taková další ochranná zařízení, jako křídla - prostě nepotřebují. Číst, Co potřebujete denní těsnění.

S těsněním pro kritické dny všechno není mnohem obtížnější. Liší se:

Pro absorpci

Chcete-li zjistit, jaké produkty jsou potřebné v jedné nebo jiné situaci, měli byste věnovat pozornost množstvím výboje, stejně jako přímo na absorpci hygienického produktu. Jedná se o nejvíce kapiček na obalu. Než je více, tím více výběru těsnění je schopen ubytovat. V prvním a posledním dnech menstruace existuje dostatek finančních prostředků s 1-2 kapkami, a během hojných alokacích budou možnosti s maximálním počtem kapek spolehlivější.

Ve tvaru a velikosti

Hygienické produkty různých výrobců mohou mít své vlastní charakteristické vlastnosti. V první řadě jsou rozděleny do prostředků s křídly a bez nich. Stojí za to říkat, že produkty s ochrannými křídly jsou mnohem funkční a pohodlnější, protože to umožňuje spolehlivěji upevnit těsnění na kalhotkách?

Forma moderních hygienických nástrojů je vytvořena s přihlédnutím k anatomickým vlastnostem ženského těla. Hygienické nástroje s malou absorbovatelností se uvolňují o něco menší, a možnosti pro hojné sekce se vyznačují velkými rozměry. V noci jsou také speciální produkty pro použití v noci, mají maximální velikost a zvýšenou absorpci, která umožňuje žena přerušit spánek, aby nahradila hygienu. Jděte na odkaz, Mohu použít tampony pro noc.

O přítomnosti nebo nepřítomnosti aromatických složek

Dívky s tendencí alergických reakcí a citlivosti kůže, lépe se vyhnout ochucené hygienické výrobky, protože často provokují zhoršení onemocnění.

Máte-li jakékoli dotazy, můžete sledovat video na toto téma: "Jak si vybrat hygienické podložky?»A také si přečtěte náš článek o Typy polštářků a jejich funkce.

zjistit, Co lze použít místo těsnění V případě nouze kliknutím na odkaz.

Naučit se nosit těsnění

V aplikaci těsnění není žádná zvláštní potíže, ale pokud jste holka, která nikdy nepoužila tyto úpravy hygieny, nebude nadbytečná mluvit podrobněji, jak nosit těsnění. Správnost tohoto postupu závisí na tom, jak bude vysoce kvalitní.

Jak nosit těsnění pro každodenní použití? Nejčastěji tento druh výrobku nemá individuální balení, i když existují výjimky. Před upevněním hygienického ubrousku na spodní prádlo by mělo být uvolněno z papírového proužku, který skryje lepkavou vrstvu. Pak je nutné držet těsnění ve středu speciálního zahušťovaného vložení do spodního prádla. DIGES mohou mít standardní anatomickou formu určenou pro běžné kalhotky a může opakovat tvar kalhotek-streng.

Nyní zvažte, jak používat hygienické nářadí určené pro kritické dny. Na tomto tématu, mimochodem, můžete také vidět učení videa: "Jak používat těsnění?".

  1. Nejčastěji se těsnění se změní v koupelně nebo toaletě. Některé ženy to dělají, a někteří stáli. To je otázka osobních preferencí.
  2. Před provedením všech postupů musíte důkladně umýt ruce.
  3. Výrobek musí být uvolněn z jednotlivých balení a nasazení.
  4. Z jedné strany je speciální papírová páska, pod kterou je skrytý lepkavý striptérka pro upevnění na spodní prádlo. Pokud má těsnění křídla, pak jsou také umístěny adhezivní základny pod ochranou papíru. Všechny tyto papírové pásky by měly být odstraněny.
  5. Paulized a osvobození od dalšího ochranného prostředku by měly být připojeny přímo ve středu kalhotek. Pokud nosíte těsnění, aniž byste dodržovali toto pravidlo, se narodí v jednom směru a kvalita ochrany se výrazně zhorší.
  6. Křídla je třeba se objeví a zabalit je kolem kalhotek, opatrně stisknutím opravit bezpečnější.
  7. Každá dívka tento hygienický produkt změní, když je to nutné. V období bohatého vybití, zpravidla se děje každé 2-4 hodiny.
  8. Vzpomeňte si, že házení starého těsnění je zapotřebí obalem do papíru, balení nebo balení z nového. Vyhoďte hygienické ubrousky na záchodě. Pro tohle je kbelík popelnice.

Jak používat těsnění: Další tipy

  1. Slavná značka hygienických výrobků ve svém videu mnoho let přesvědčí ženy a dívky naší země, že se nestojí za to bojí světla a pevně v "v těchto dnech". Je však lepší nosit praktické oblečení v kritických dnech, vyhnout se příliš těsné, stejně jako skříně označené položky. Ačkoli moderní hygienické fondy opravdu poskytují komfort a spolehlivou ochranu, někdy se vyskytují nepříjemné incidenty. Proto, pokud ještě neinstalujete menstruační cyklus, nebo hojnost alokací výrazně kolísá, je lepší nosit něco více "bezpečného" než například bílé džíny nebo sukně.
  2. Dívka zpravidla mění těsnění podle potřeby, periodicky navštěvující toaletu, aby se ujistil, že je vše v pořádku. Ale pokud hovoříme o dočasných omezeních, pak optimálně na sobě jeden hygienický ubrousek ne více než 4 hodiny.
  3. Pokud těsnění způsobují podráždění nebo vyvolávají vzhled takových onemocnění, jako je drozd, měly by být změněny na ostatní.
  4. Nechte náhradní pásy vždy v peněžence. To je relevantní zejména v prvních letech po zahájení menstruace, kdy zvyk dosud nebyl vytvořen pro monitorování cyklických procesů těla. Udržet situaci pod kontrolou, je nejlepší udržet speciální menstruační kalendář. To může být jak v papírovém formátu, tak ve formě aplikace v telefonu. Podrobněji o této pohodlné metodě, můžete zjistit při pohledu na video na žádost "menstruační kalendář".
  5. Nechte s těsněním v peněžence, budou mokré ubrousky vhodné pro intimní hygienu. Jsou nepostradatelné při změně těsnění během dne, kdy neexistuje možnost provést nezbytné hygienické postupy plné.
  6. Nepoužívejte kalhotky-tanga během menstruace, protože je extrémně problematické připojit těsnění k nim.
  7. Pokud žijete aktivně a nechcete měnit svůj obvyklý způsob života v kritických dnech, zkuste pomocí tamponů. Dokonce i dívky, které nemají sexuální zážitek, mohou aplikovat. Pro ně byly vytvořeny speciální typy hygienického mini formátu (LITES).

zjistit, Co je lepší tampony nebo těsnění Ve dnech menstruace v článku na odkazu.

Pozorování těchto nekomplikovaných pravidel, můžete vstoupit do nového životního období bez zbytečných obav a zkušeností, zůstat v naprosté důvěře: "Používám těsnění správně!"