Celá pravda o bella je denní podložky a skutečné hodnocení žen

Výběr intimních hygienických výrobků, ženy jsou nejčastěji vedeny podle ceny a recenzí. A existuje velmi malé procento, které se doporučuje s jeho gynekologem. Na problematice denních podložek Bella můžete čelit protichůdné prohlášení, z nichž mnohé nemají významné důvody pro sebe. Chcete-li tuto situaci pochopit, musíte prozkoumat nejen recenze, ale také zvláštnosti výrobku, nezapomeňte na individualitu každého organismu a jeho reakci na těsnění pro ženy.

Jaké jsou recenze Bella Daily Fads?

V této otázce bylo stanovisko žen rozděleno do tří skupin. Pokud člověk není zcela spokojen s Bellou, pak ostatní obdivují produkt. Zůstává mírný počet žen, které si všimnou jednoho z následujících nevýhod:

  • Nespolehlivý upevnění na prádlo;
  • příliš malá;
  • deformace při nošení;
  • příliš tenký;
  • Neprochází vzduchem;
  • Podráždění a jiné alergické reakce.

Vyhodnocování denních těsnění, ženy se spoléhají na své vlastní pocity, na co byste neměli zapomenout. Pokud někdo nabízí produkt, existuje vždy případ, kdy denně neodůvodnil naděje. Proto je nutné studovat celý rozsah výrobce v tomto segmentu a přidělit významné vlastnosti.

Klasický

Mají tradiční tloušťku (3 mm) a standardní anatomickou formu. Horní vrstva je reprezentována netkaným materiálem, který je příjemný pro dotek a nezpůsobuje podráždění. Linka obsahuje:

  • Bella Panty Měkká Classic. Nedovolte, aby vzduch neměl aroma.
  • Bella Panty Mini. Existuje parní ochranný laminát, má sníženou formu.
  • Bella Panty měkká. Vyrobeno ve třech verzích: Jen "prodyšný" těsnění, s extraktem Verbena a lime barevný extrakt. Mají další antimikrobiální, protizánětlivý a změkčující účinek.

Většina z celé pozitivní zpětné vazby na denní těsnění s barevnou limetkou a verbanem. Mají optimální tvar, žádné stopy lepidla na spodní prádlo po použití, a také poskytovat nádhernou pohodlí pokožky.

Ultra-tenký bavlník

Tyto denní těsnění jsou ideální pro ženy, které trpí podrážděním. Přírodní materiál horní vrstvy nedráždí pokožku a znamená malá tloušťka (1 mm) prostředky prakticky necítí během nošení:

  • Bella Panty Ultra M. Bez vůně je dodatečná vrstva pro cirkulaci vzduchu.
  • Bella Panty Ultra Deo čerstvé m. Flagakted standardní tvar.
  • Bella Panty Ultra L. Rozšířený tvar Prodyšná vrstva.

Nejoblíbenější denní těsnění od Bella. Ale je to při použití často vyplývají problémy s upevněním a deformací.

Ultrathin na základě netkaného netkána

Vysoce kvalitní netkaný netkaný materiál není menší než bavlna, ale před použitím takového fondu je lepší konzultovat s gynekologem, zejména pokud existuje tendence k podráždění a alergických reakcích:

  • Bella Panty Slim bílá. Mají formu řetězce, další prodyšnou vrstvu, nemají chuť.
  • Bella Panty citlivá. Velmi jemné denní těsnění, které dokonale zapadají do prádla. Mají jiný druh nazvaný elegance, která se liší pouze s jasnějším designem.
  • Bella Panty Slim Black&Bílý. V balení 20 bílých a 20 černých těsnění pro amatérský řetězec. Necítí.

Negativní prostředky pro pruhování. Nejčastěji se týká oddělení hlavního materiálu a ne docela pohodlně.

Aromatický

Mělo by být okamžitě poznamenáno, že ženy náchylné k podráždění kůže, je lepší opustit tyto možnosti, i když výrobci ukazují hypoalergenní povahu svého produktu:

  • Bella Panty aroma čerstvé. Mají svěží aroma a neobvyklý design hran. Tloušťka - 1 mm.
  • Bella Panty Aroma Energy. Mají všestrannou formu (obyčejné spodní prádlo a tanga) kvůli neobvyklému návrhu okrajů. Tam je chuť čerstvosti a další vrstva pro průchod vzduchu.

Pokud čtete recenze, některé ženy nevyhovují formuláře, stejně jako vůni fondů, ale to je otázka osobních preferencí, které nemají nic společného s kvalitou produktu.

Bella také produkuje hygienické ubrousky pro kritické dny a má pravítko Těsnění pro teenagery.

Univerzální tipy pro výběr denně

Stojí za seznámení s doporučeními gynekologů, kteří zjednodušují výběr vhodného produktu denní intimní hygieny:

  1. Lepší nástroj bílý. Zde hraje nejen absence barviv, ale také příležitost posoudit povahu jeho propuštění.
  2. Bez aroma. Pro citlivou pokožku nejsou ochucené těsnění vhodné, což je častěji podrážděné a svědění.
  3. Individuální balení. Noc, denní a tradiční těsnění musí mít oddělené pytle. To zaručuje dodatečnou ochranu proti prachu a dalším negativním faktorům.
  4. Produkty s reliéfem. Prostředky s zaklepaným vzorem je lépe upraveno pro pohyb těla. Mimochodem, téměř všechny zboží Bella má takovou pozitivní funkci.

Co nemůžete udělat?

  1. Dlouhé nosit jeden a stejný prostředek.
  2. Noc.
  3. Koupit finanční prostředky s aromou s citlivou pokožkou.
  4. Koupit neověřené produkty neznámého výrobce.

Bellovy těsnění denně provádí dobrou intimní hygienu. Je důležité rozhodnout se správně vyzvednout denně a dodržovat doporučení gynekologa. Lékaři doporučují pečlivě studovat reakci těla během prvního použití.
Pokud jde o další faktory, je žádoucí zvolit optimální tloušťku a formu prostředků, které nemají žádné nepohodlí při nošení.