Denní těsnění kefri: nevýhody a profesionály

Pro ženy v průběhu let byl vytvořen velký počet intimních hygienických produktů, což může splňovat požadavky a přání i nejnáročnějšího zákazníka. Ale individuální preference žen hrají důležitou roli, takže charakteristiky denních těsnění Kefrei a recenze o nich jsou pozorně studovány pro nejlepší výběr nejlepšího.

Informace o výrobci

Mnozí nevědí, ale Carefree Brand patří společnosti Johnson Holding Company & Johnson, který se objevil na konci 19. století. Specializace je zaměřena na hygienické a hygienické a zdravotnické výrobky.

Pokud jde o denní těsnění, první z tohoto výrobce se objevil v Evropě v 70. letech. Je to pozoruhodné, ale značka, na rozdíl od každého, volá své výrobky s denními ubrousky. V sortimentu pod tímto názvem se objeví jak těsnění a mokré ubrousky pro intimní hygienu.

Vlastnosti podložek

Bezstarostná značka a jeho každodenní těsnění jsou určeny pro poměrně široké spotřebitelské publikum, takže zboží je určeno pro různé potřeby. Na oficiálních stránkách můžete vybrat produkt pro sebe pomocí speciálního menu, kombinování hlavních charakteristik denního.

Obvyklé nebo přizpůsobivé

Někteří přátelé jsou schopni přizpůsobit se veškerému tvaru prádla, ať už je to běžné kalhotky nebo tanga.

S lehkým zápachem a bez něj

Každý název produktu má dvě možnosti pro hygienické ubrousky - ochucené a bez zápachu.

Snadná, střední a vysoká úroveň ochrany

Můžete si koupit velmi tenké a flexibilní a delší možnosti silného vaginálního výboje.

Extrakty terapeutických bylin

Také podle výpisů výrobce některé typy výrobků obsahují přírodní rostliny extrakty, které poskytují dýchání pro pokožku.

Sortiment bezstarostných hygienických ubrousků

Návrh společnosti se každoročně rozšiřuje, ale základní zůstává následující denní těsnění:

Originální čerstvý

Konvenční stažení pro standardní spodní prádlo s lehkou vůní, která nezpůsobuje podráždění kůže. Ale posuzování recenzemi, některé nákupní pokoje stále vznikly Alergie na denní těsnění. Ke všem jiným způsobem, výrobek vyhovuje většině žen. Mají průměrnou úroveň ochrany.

S bavlněným extraktem

Pastéry s bavlněným extraktem. Není přizpůsobivý, ale jsou vyrobeny jak s vůní a bez něj. Jsou považovány za super-tenké, ale v mnoha negativních recenzích je uvedeno, že je to denní, že nebere tvar těla, a tuhá a nepružná struktura se stává příčinou nepohodlí.

Aloe

Obsahuje aloe extrakt, který by měl poskytnout dýchání kůže. Mezi výhodami lze odlišit bez nepříjemného zápachu, jemného povrchu a spolehlivého upevnění do spodního prádla. Ale zde ženy argumentují, že tyto denní data jako lepenka, takže to není vždy pohodlné.

Flexiform

Tato těsnění jsou mezi spotřebitelem velmi populární, protože nejen příjemné pro dotek a dobře absorbují alokace, ale také poskytovat propustnost vzduchu, která je tak chybí některé obyčejné přátele. Kromě toho mohou být použity s konvenčními kalhotkami a s tangami.

Výrobce, posuzování potřeb žen, rozhodl se uvolnit dvě nové vylepšené produkty:

Plus velký

Širší denně (2,5 kapek), který déle poskytuje spolehlivou ochranu a svěžest, téměř až 12 hodin, pokud věříte popisu na obalu. Pokud jde o zpětnou vazbu, téměř 99% žen je spokojeno s těmito denními ubrousky z Kefri, výjimka je pouze ti, kteří prostě nevyhovují takové velké formě.

Plus dlouhý

Jedná se o rozšířenou verzi denního, více, což není v rozsahu tohoto výrobce. Další rozdíl od velkého je nižší úroveň absorpce (2 kapky).

True, oba z těchto jmen nejsou obdařeny adaptabilní formou, takže nevyhovují pro milovníka tanga a tango kalhotky.

Kefrey Breeze

Ačkoli výrobce označuje tyto těsnění jako luxusní verzi, tento rozsah rozsahu je nesmírně nespokojen.

Hlavní spočívá v tom, že dívky slaví na fórech:

Špatná absorpce,

Docela pevné textury,

Špatný zápach (zejména v létě).

Popis uvádí, že v tomto výrobku je speciální vrstva, která by měla poskytovat cirkulaci vzduchu, ale v praxi denně prakticky ne "dýchá", vytváří určité nepohodlí.

Existují však výhody:

Ubrousek je velmi tenký,

bezpečně drží spodní prádlo,

Jsou zde zaoblené hrany,

není komprimován "v harmonickém".

Společnost nabízí tři možnosti pro tyto denně:

  • Normální (klasika),
  • Čerstvý květ (čerstvá květinová vůně),
  • Lemon verbena (aroma citronové verbena).

Dozvědět se o správném použití ubrousků a Jsou denní těsnění škodlivé.

Pokud jde o cenu, kolísá v oblasti 80-230 rublů pro balení. Ale posuzování recenzemi, ne všechny denní podložky z Kefri mají slušnou kvalitu. Samozřejmě, že volba prostředků intimní hygieny je čistě individuální, takže je nutné nezávisle vyhodnocovat charakteristiky výrobků vzhledem k stávajícímu recenzi.