Přístroje sukr-distribuce po menstruaci, uprostřed cyklu a během těhotenství

Charakteristika výběru může hodně říct o zdraví ženy hodně. Podle její změny určují různé patologie, protože jakékoli porušení v těle, zejména v sexuálním systému, mění především složení a konzistenci vaginální sekrece. Co znamená succinal alokace, v jakých situacích jsou přípustné, a když mluví o nemoci, zjistit v tomto článku.

Přírodní příčiny sekvenování s sucrositsou (normou)

Suroped umožňuje - sliznice tajemství generované ženským pohlavím brýle s příměsí krve. To může být transparentní s krvavým pruhy, růžová nebo hnědá. Pro jasnost jsme vyzvedli několik fotek.

Důvodem výroby takového výboje může být různé fyziologické stavy žen charakterizovaných jak normou, tak patologií.

Nebojte se, když je fenomén kvůli takovým faktorům:

  1. Určitá fáze menstruačního cyklu (před měsícem, po nich, ovulace).
  2. Přijímání hormonálních léčiv.
  3. Brzy gestace.
  4. Postorum období (do měsíce).
  5. Potrat, potrat, operace (2-3 týdny).
  6. Začátek menopauzální fáze.

V těchto případech se oddělující uvolňování krve nepůjčuje hrozby, pokud nejsou doplněny bolestí a nepohodlím a nevyvíjí se do hojného krvácení. Když jsou tyto příznaky doprovázeny nepříjemným zápachem, tmavým sraženin, rostoucí teplotou, pak vše označuje porušení.

Komunikace s měsíční

Během celého menstruačního cyklu se mění hormonální pozadí a hladina ženských hormonů, zejména progesteronu a estrogen kolísá. To závisí na složení a charakteru hlenu přiděleného z vagíny. To je obvykle transparentní, mírně lepkavé sliznice. Před a po menstruaci se stává silnějším, koncentrováním a může obsahovat krvavé pruhy.

Po dokončení kritických dnů se hlen vymaže čípku a vagínu z krevních zbytků. Toto je příčiny sukulentního vybití po menstruaci.

Současně, některé ze zástupců krásného pohlaví v den před a po menstruačním krevním ztrátám táhne dno břicha, slabost a všeobecného onemocnění. Pokud trvá několik dní, neexistuje žádné zpoždění a jiné nepříjemné pocity, mluví o normálním procesu kvůli individualitám těla.

Důvody pro diskreční pravomoc uprostřed cyklu jsou ve stejných výkyvech na úrovni hormonů, které dosahují vrcholu v takové době, která se nazývá ovulace. Narůžový barevný tlustý hlen je přípustný až 3 dny uprostřed cyklu.

Suroped alsotions u žen v důsledku přijímání hormonálních drog

Hormonální léky se aplikují s různými cíli: antikoncepci, vyrovnání menstruačního cyklu. Tyto látky mají příznivý vliv na stav dělohy tkanin. Ale je třeba si pamatovat, že uplatňují své kurzy. Když je tělo dlouho vystaveno jejich účinkům nebo dávkování léku, překročí normou, změny ovlivňují stav intimních zónových sliznic. V děloze, její krk, v pochvě mohou vzniknout deformace, trhliny, které jsou mírně krvácivé. Včasná definice porušování a přístupu k specialistovi na úpravu dávky nebo zrušení hormonálních prostředků pomáhá vyhnout se vývoji komplikací.

Taková sekrece je pozorována na začátku použití hormonálních prostředků. Tělo tak reaguje na vnější účinek léčiva. O 4-5 dní později, tento příznak obvykle zmizí.

Těhotenství a postpartum

Během dětského nástroje je obzvláště důležité sledovat povahu tajemství. Sukolovichny Výběr během těhotenství V počátečních obdobích může být přirozený manifestace. Tak reaguje tělo k novému, zatímco cizí tělo pro něj - embryo. V prvních dnech pojetí jsou takové vypouštění způsobeny zavedením ovocného vejce do děložní dutiny. Menší mužský muž je přípustný v prvních 2 týdnech, může také krvavá a ve dnech odhadované menstruace, pokud se konala koncepce. Ale v tomto období musíte být obzvláště pozorní pro vaše zdraví, protože fyzické a emocionální zatížení často končí potratem.

Střední krvácení může znamenat ektopické a zmrazené těhotenství, o něm více v sekci o patologii.

Takové vypouštění jsou způsobeny porodem. Zpočátku jsou označeny ve formě Lochi - postpartum krvácení, s nimiž jsou nadbytky života dítěte a akumulační prostor s výhledem. V tomto okamžiku se děloha začne intenzivně zmenšovat, získání bývalého tvaru. Prvních pár dní může krev vyniknout hojně, pak až 4 dny je indikována ve formě Sucrovitsa a zmizí. Po dlouhou dobu (až 6-8 týdnů) se koná a v důsledku cesareanové sekce. Pokud se výběr nezastaví za měsíc a pravidelně nabývají hojně, doprovázený bolestí v dolní části břicha, pak mluvíme o postpartum komplikacích.

Potrat, potrat a škrábání

Jakýkoli lékařský zásah v integritě ženských tkání je doprovázeno výbojem, jejichž intenzita závisí na typu manipulace a rehabilitačního období.

Po potratu, výběr Sukrovitsy nahrazuje hojný krvácení v prvních dnech. Alokace po potratu drog Poslední 3-5 dní Vakuové aspirace alokace Přejděte 5-7 dní po nečestném čištění 7-10. Průměrné indikátory jsou uvedeny, které se každý pacient liší.

Když se škrábání s diagnostickým účelem, mistrovství trvá 1-2 dny.
V situaci, kdy byl proveden čištění zmrazených těhotenství, po 2-3 dnech hojné ztráty krve, by mužský mohl trvat až 2 týdny. V případě, kdy odmítnutí plodu, tělo prováděné nezávisle, popsané úseky mohou trvat několik týdnů, v závislosti na období těhotenství.

Výběr krve během klimé období
Přítomnost sukulentního výboje z pochvy je přípustná, pokud jsou označeny do nástupu menopauzy. To je způsobeno dokončením reprodukčního období a hormonální perestrojiky. Menstruace postupně zmizí a místo nich může být špatný hlen krve. S začátkem menopauzy se tato funkce svědčí o patologii, která se v tuto chvíli často vyvíjejí nebo zhoršuje.

Příčiny patologického sukrovin

Jsou-li vyloučeny současné důvody tohoto fenoménu, pak je narušení nebo nemoc. Často je to právě tento druh výběru - první zvon, varování o gynekologickém onemocnění. Obvykle se projevují zánětlivé procesy a poruchy integrity tkáně.

Hormonální nerovnováha

Prodloužená měsíční období ve formě krvavého mužského, vyčnívajícího porušení hormonální rovnováhy.

Mimoděložní těhotenství

Zánování v časném těhotenském termínu Sukrovitz, který se zvyšuje, získává šarlat, hnědý, je v dolní části břicha bolest, která dává v boku a zádech, označuje ektopické upevnění fetálního vejce. Mělo by být okamžitě odstraněno, protože patologie ohrožuje špičku Phallopyyev.

Spontánní přerušení těhotenství

Musí upozornit sliznice s pruhy krve v každém týdnu těhotenství, když jsou doprovázeny tahem bolesti. Nákup první růžové, pak hnědé, vaginální hlen ukazuje hrozbu potratu. V posledním trimestru může sekrece s krví znamenat jak pravděpodobnost lámání těhotenství a předčasného porodu.

Měření těhotenství

Stává se to, že plod umírá v matčím lůně, ale neomezuje tělo. Patologie se objevuje s krevním výtokem a matným bolestivým pocitem. Pokud zanecháte příznak nevědomého, pak může začínat sepse blízkých tkanin, což ohrožuje nejen zdraví ženy, ale také její život. V tomto případě musí mrtvé embryo škrábnout.

Bakterie a infekce

Zánětlivé procesy jsou nejčastěji příčinou výboje. Pokud je takto vyvinuta proti pozadí infekce, pak mohou mít žlutou, hnisavou barvu a nepříjemně vonící s hnijícím nebo kroucením ryb (v případě bakteriální vaginózy). Bílý výboj s rozhovorem krve o spuštěném zánětu děložní trubky. Je doprovázena nepříjemným zápachem a teplotami.
V některých případech jsou pohlavně přenosná onemocnění označena krvavou dámou, hnisavou vůní a nepohodlí ve formě svědění a pálení.
Pro stanovení přesné příčiny takového fenoménu jako výběr Sucrovic z genitálií musíte kontaktovat specialisty a provádět diagnostiku. Ve většině situací pomáhá patologii identifikovat ultrazvuk. Mnoho onemocnění je přístupná léčbou drog, společné nebo místní. Pokud jsou uvedeny nebo ohromen velkou část genitální tkáně, pak je schopna pomoci pouze operace.

Další důvody

Sliznice se silnými silami krve charakterizuje a takové onemocnění, jako jsou polypy, cervikální erozi, praskliny v pochvě, endometrióze, endometritidy a dokonce neoplazmy jak benigní, tak maligní. Kromě charakteristiky sekrece, bolesti a křeče jsou pociťovány v dolní části peritonu.