Stanovisko žen na každodenní diskrétní pásy (diskrétní)

Často na obalu, výrobce intimních hygienických zařízení ukazuje trochu užitečných informací a situace s denními diskrétními těsněmi není výjimkou. Takže ženy samostatně začít hledat, hodnocení recenzí. Sbírali jsme všechny důležité informace o produktu, nabídku společnosti a dalších užitečných faktů založených na názorech reálných služeb zákazníkům.

Jaká je úkor denní těsnění? >
Pravda o Bella je denní podložky: recenze >
Jak používat denní těsnění? >

Sortiment Daily Glemes Těsnění s fotografiemi

Diskrétní značka patří výrobci Procter & Gamble, který má důvěru kvůli úrovni kvality a rozmanitosti věty. Ale v situaci s denními těsněmi je konečný seznam prostředků nepochopitelný. Faktem je, že výroba v každé zemi je organizována vlastním způsobem, takže balení, nuance designu a počet návrhů jsou někdy odlišné. Shromáždila jsme oblíbená jména, která jsou na webových stránkách oficiálního výrobce:

  • Normální;
  • Deo neodolatelný multiform;
  • Jarní vánek;
  • Letní čerstvé;
  • Leknín;
  • Vzduch.
Normální
Neodolatelný multiform
Jarní vánek
Letní čerstvé
Leknín
Vzduch

Pro pohodlí popisujeme denní těsnění vyprázdnění z fotografie a všechna uvedená jména mohou být zakoupena v každém internetovém obchodě nebo supermarketu vašeho města.

Výhody produktu

Nejzřejmějšími výhodami denních diskrétních těsnění jsou následující vlastnosti:

krajkový design;

adaptivní forma;

Vynikající složení kvality;

Žádné lepidlo po kalhotkách po použití;

Pohodlné balení s ochranou;

Eliminovat pachy;

průměrná cena;

Základní rozsah 6 možností;

Tenký povrch;

spolehlivé upevnění;

nepostřehatelnost;

Měkká vnější vrstva.

Většina výhod nepotřebuje vysvětlení, takže pouze některé z nich budou podrobněji popsány.

Několik nákupních možností

V rozsahu značkových výrobků pro ženskou intimní hygienu pro každý den jsou zastoupeny ve dvou verzích - 20 a 60 kusů. Pokud studujete recenze, stane se jasné, že je mnohem výhodnější koupit velké balení. Ale ženy jsou stále výhodnější přenášet miniaturní box s nimi, která snadno umístí i v nejmenší kabelku.

Nedávno je stále více možné najít balíčky obsahující 100 denních deníků této značky. Tato nabídka se týká propagace a nákup v této volbě vám umožní dobře ušetřit.

Mnohotvarý

Téměř celý rozsah diskrétní, s výjimkou normálu, může být použit s jiným typem spodního prádla:

  • běžné kalhotky;
  • Kalhotky tanga;
  • šortky.

Přizpůsobení formuláře je poskytována speciálními křídly, která mohou provádět prvek dodatečné montáže nebo absorpční zóny. To je možné díky jedinečné technologii: hlavní a lepkavá vrstva zaujímá celý povrch pokládky.

nevýhody

Každý nástroj intimní hygiene má své slabiny a tato značka není výjimkou. Okamžitě si všimneme, že nevýhody byly odhadnuty na základě recenzí reálných žen, které těší tento nástroj. Proto minusy uvedené níže nejsou absolutní:

schopný rozpadat se (tenké);

Není vyloučen Alergie z podložek;

Někdy se vyskytuje "skleníkový efekt";

Ve vzácných případech vyvolává kandidóza.

Níže budou popsány nejzávažnější a nebezpečnější zápory.

Žádné individuální balení

Těsnění je dobře chráněno před prachem a dalšími prvky ve společném boxu, ale nedoporučuje se je ukládat samostatně. Ukazuje se, že je extrémně nežádoucí nosit tašku v sáčku, a vzít je všechny dohromady nepohodlné. Při studiu tohoto problému jsme upozorneme na tvar těsnění. Jejich absorpční vrstva není chráněna cokolivem, proto existuje možnost znečištění povrchu, pokud je to špatně.

Riziko alergií

Každý výrobce intimní hygieny zajišťuje své publikum kupujících, že jeho produkty jsou testovány dermatologové, takže zcela bezpečné pro použití. Ale mezi recenzemi, tam jsou často případy, kdy ženy utrpěly alergie a podráždění po použití Dia Daydays.

Vína všech přítomností příchutí a jejich přítomnost není vždy indikována výrobcem. Slyšíme slyby, aby účinně eliminovaly nepříjemné pachy, ale zapomínáme, že pod touto frází je často látka, která způsobuje podráždění.

Zde musíte hledat cestu ven z situace, takže majitelé citlivé pokožky jsou lepší zvolit možnosti s nápisem "žádný parfémy":

  • Diskrétní vzduch multiform.
  • Diskrétní normální.

Ostatní ženy používají ochucené denní ženy, ale také úhledně, nezapomeňte vzít v úvahu reakci svého těla.

Pravděpodobnost drozd

Někdo se nelíbí existenci vůně a někteří kupující si stěžují na přítomnost vůně v médiu, ale ne všechny ženy podporují názor, že drozd se vyskytuje přesně z denní diskrétní těsnění. A tady je nemožné souhlasit, protože tato nemoc má několik vývozních faktorů oznámení, od snížení imunity vůči nedodržování pravidel hygieny.

Je třeba si pamatovat, že každodenní těsnění lékaři doporučují používat s extrémní opatrností, což dává šanci na kůži prostě relaxovat. Při studiu recenzí bylo možné najít pouze jeden případ, kde přesně gynekolog doporučil nahradit značku nebo přestat používat vůbec tak často.

Vytvoření "skleníkového efektu"

Všechny výrobky vyhodí zaručuje čerstvost až 12 hodin, ale je zde pouze prodyšná vrstva na diskrétním vzduchu multiform. Všechna ostatní jména nejsou tato charakteristika obdařena, ale na některých stránkách existují informace, které všechny těsnění "dýchat", ale to není.

Proto ženy mohou cítit nějaké nepohodlí v oblasti rozkroku při použití DIA Daydays, zejména v horkém počasí nebo se zvýšenou fyzickou aktivitou. V tomto případě doporučujeme vybrat výrobek výhradně s přítomností prodyšné vrstvy, aby se zabránilo poruchami mikroflóry a pravděpodobnost chovu patogenních mikrobů.

Kde koupit a kolik těsnění jsou nekofičovací?

Produkty představují střední cenový rozsah. Hlavním rysem je připojení nákladů s charakteristikami a novinkou. Všimněte si, že první číslice je označena pro 20 kusů a druhý - pro 60.

  • Normální - 52 p. a 139 R.
  • Deo neodolatelný multiform - 55 r. a 145 R.
  • Jarní vánek - 48 r. a 132 R.
  • Letní čerstvé - 52 p. a 146 R.
  • Vodní lilie - 55 p. a 155 R.
  • Vzduch - 47 p. a 160 R.

S podrobnou studií nákladů bylo možné zjistit, jak takové úspory. Proto je bezpečné pro pohodlí, aby se dvě nebo tři malé balíčky, abychom mohli nosit těsnění v sáčku, a ne každý odděleně, jinak je zaručeno prach dostat na jejich povrch.

Závěr Uvědomujeme si, že non-denní je vhodný pro každodenní cíle. Jedná se však o populární a uznávanou značku, která má více fanoušků než nespokojené zákazníky. Zbývá také hlavní kritérium volby: počet kapek, forma produktu a nepřítomnost nebo přítomnost vůně.