Těsnění s anionty: stanovisko žen a lékařů

Žena hygienické výrobky v období menstruace jsou stávkující jejich rozmanitost. Jeden z nových produktů začal s anionty, které jsou reprezentovány okamžitě u několika výrobců. Recenze o tomto přípravku jsou také pozitivní a negativní. Pokud se část žen věří v jedinečných vlastnostech tohoto fondu, jiní nenalezli významné rozdíly od standardních těsnění. Chcete-li tuto otázku přesně pochopit, je třeba podrobně studovat nejen obecné informace o produktu, ale i názor lékařů a žen.

Hlavním rysem aniontů

Mnoho lidí vědí, že obyčejná těsnění jsou schopna vytvořit příznivé médium pro chovné bakterie, které mohou způsobit některá gynekologická onemocnění. Nevystavují vlhkost, je vytvořen "skleníkový efekt". A tady lékaři začali hledat alternativu k výrobě nástrojů hygieny žen dokonce bezpečnější pro zdraví.

Pozornost byla přitahována k aniontům, které již obdržel titul efektivních čističů vzduchu. Jsou negativně nabité ionty, které neutralizují prach a další pozitivně nabité částice. Proto vám aniontové hygienické produkty umožňují dýchat ženským tělem, chrání ho před reprodukcí škodlivých mikrobů.

Existuje léčivý efekt?

Na mnoha podobných produktech najdete nápis "terapeutické a profylaktické". Ale zároveň poznamenali, že jejich produkt není léčivým činitelem. Lékaři se domnívají, že tyto "prodyšné" podložky mohou být použity, ale nemohou vyléčit následující gynekologická onemocnění:

  • kandidóza;
  • Eroze děložního čípku;
  • Bakteriální vaginitida;
  • neplodnost;
  • syndrom bolesti během menstruace;
  • Klimakterický syndrom;
  • Jiná patologie.

Proto je nemožné nahradit tradiční léčbu aniontovým těsněním, doufat v rychlé a konstantní účinek.

Těsnění s anionty jako prevence

Denní těsnění s aniontovým čipem mohou bojovat proti bakteriím, chrání sliznicí membránu z zánětu a řady onemocnění. Ale nejsou to všelék, což zaručuje absolutní zdraví žen.

Pokud prozkoumáte recenze lékařů a žen, lze ji argumentovat, že takové produkty hygieny jsou opravdu zbaveny minusů obyčejných těsnění. Oni jsou:

  • Účinně odstranit nepříjemný zápach;
  • neumožňují bakterie násobit;
  • Snižte pravděpodobnost zánětu sliznice.
    Následující vlastnosti byly mýty:
  • Zlepšení imunity;
  • stabilizace krevního tlaku;
  • zlepšit vnitřní sekreci;
  • zlepšení výkonu;
  • Zlepšení metabolismu.

Produkt má dobré antibakteriální vlastnosti, ale ne více. To je důležité podpořit tělo, což je během menstruace tak zranitelné, ale vážné zdravotní vlastnosti čekat. A v tomto případě je cena zboží příliš velká, pokud je ve srovnání s konvenčními těsněmi.

Sortiment domácího trhu

Kdyby bylo dříve s anionty, bylo možné najít pouze čínské hygienické výrobky, nyní stále více společností produkují své vlastní linky s aniontovým čipem. Existuje však problém - absence určitých předmětů v určitém regionu. Ve velkých městech nejsou s tímto výrobkem žádné problémy, když není na periferii poznamenána nejen absence takových těsnění, ale také překrývající se hodnota.

Samozřejmě je spolehlivější koupit prostředky hygieny v lékárně. Některé produkty lze objednat prostřednictvím internetu, ale v jejich spolehlivosti není záruka, protože se můžete snadno stát oběťmi falešných.

Láska Měsíc

Těsnění aniont "Love Moon" vyrábí čínská společnost Winalite. Nástroj má sedm vrstev, které poskytují pohodlí během opotřebení a spolehlivé ochrany proti. Výrobce doporučuje svůj výrobek ženám během vyvrcholení, stejně jako s problémovým menstruačním cyklem a hojným výbojem. Stojí také za zmínku, že těsnění jsou zmizely z trhu v roce 2014, a na jejich nahrazení zlepšené prostředky ženské intimní hygieny zvané výuku.

K dispozici ve formuláři:

  • Noc,
  • Den,
  • Denně.

Pokud jde o nákup, je možné podle případů:

  • Denní péče (16 balení 24 ks.) - Od 5000 rublů pro 384 ks.
  • Standard (denní, noc a denní) - od 5100 rublů pro 232 ks.

Můžete také koupit jeden balíček pro 300-400 rublů v závislosti na typu produktu.
Bionický anion

Tento produkt dosud nebyl obzvláště populární u žen, i když jeho cena je mnohem menší než láska měsíc. Pro 16 balíčků 30 ks. bude muset zaplatit asi 3 500 rublů.

Jejich hlavní funkce je přiložena v následujících vrstev fondů:

  • Turmalín.
  • Infračervené paprsky.
  • Bio Německo.
  • Biomagnetické vlákno.
  • Silver ionty.

Ale téměř všechna zpětná vazba naznačuje, že tyto těsnění nemají žádný léčivý účinek.

Faberlic

Tato společnost dlouhodobě získala důvěru žen nejen ve věci dekorativní kosmetiky, ale také prostředky intimní hygieny. Denní těsnění s aniontovým čipem z Faberlik poskytují pohodlí a bezpečnost od nepříjemného zápachu, ale ne více než.
Koneckonců, společnost se nezabývají uvolňování léčiv, proto jejich aniontová těsnění nemají vážný zdravotní účinek. Ale tady je s potěšením být srovnáváno s jinými analogy. Náklady na jeden balíček (20 kusů) je 146 rublů.

Vědecký výzkum

Aniontová těsnění (bez pokynů výrobce) byly analyzovány v Ústavu hygieny a lékařské ekologie. M. Marzheva. Podle výsledků takový prostředek neblokuje vývoj patogenní mikroflóry, která způsobuje většinu onemocnění sexuálního systému.

Skutečností je, že vědci nenajdou turmalínový čip v produktu. Kromě toho dlouhodobý nošení těsnění může zhoršit pouze stávající patologii v ženském organismu. Tato studie se samozřejmě nevztahuje na všechny výrobce, ale sleduje negativní myšlenky hygieny s aniontovým čipem.

Koneckonců, takové zboží se nejčastěji odkazuje na produkty hygienických a hygienických účelů, ale nejsou to wellness zařízení.

Existují nějaké kontraindikace?

Nástroj je považován za hypoalergenní, ale může také způsobit podráždění a vyrážku. Při této příležitosti existuje stanovisko k nesprávnému skladování zboží, například v koupelně nebo jiném mokrém místě. Ačkoli výrobci vylučují jakékoli kontraindikace, nezasahuje prostředky, aby se před použitím obrátili na lékaře.

Když si koupíte jakékoliv prostředky intimní hygieny, nebude to bolet ukázat pozornost a získat alespoň minimální znalosti o produktu. Anionická těsnění mohou být použity pouze jako pomocné. Nejsou schopni vyléčit gynekologické onemocnění, takže bez standardní terapie nemohou dělat.

Tyto těsnění dobře absorbují alokace a poskytují pohodlí při použití, ale vždy nemá smysl přeplatku tolik pro výrobek, zejména pokud neexistuje naději na lék. Vždy můžete vzít produkt na vzorek a podívat se na své vlastní pocity, pokud není důvěra v popis výrobců a recenzí jiných žen.