Tampony - vůdci: tampax

Během kritických dnů jsou všichni zástupci slabého pohlaví především přemýšlet o spolehlivé ochraně proti tekoucím a pohodlí. Někdo si vybere těsnění pro ochranu, ostatní - tampony. Výrobci v boji za vedení na trhu spotřeby, neustále zlepšují své výrobky, vybavují je s různými inovacemi a technologiemi. Tampony Tampons se používají mezi výrobci tamponů. Jako statistiky ukazují, jsou vybrány ve dnech měsíčního 48% spotřebitele. Jaká je jedinečnost Tampons Tampams a jaké ženy o nich mluví, je uvedeno v tomto článku.

O Tampons Tampax

Mark Tamfacts odkazuje na slavný americký výrobce Procter & Hazardovat. Široce známý jak na domácím trhu a v zahraničí.

Přechod z nejčistší bělené bavlny v kombinaci s viskózou. Tyto materiály mohou být 12-levelní lis, který poskytuje hygroskopické výrobky. Tampon je impregnován speciální hypoalergenní látkou, která zvyšuje účinek odpuštění vlhkosti a podporuje pH-zůstatek vnitřní mikroflóry.

Celá řada tampuců je reprezentována aplikátorem, který poskytuje pohodlí zavedení a správného umístění. Ve staré verzi byly tyto osobní hygienické zařízení vyrobeny s aplikátory papíru. V poslední době se výrobci přešli na silikon, protože mají posuvný povlak, který poskytuje pohodlnější úvod.

Každý tampon je balen individuálně, což vám umožní chránit výrobek před bakteriemi.

O tom, jak správně vložit Tamfacts, zobrazí podrobnou instrukci, na kterých výrobci byli účinně pracovali pro pohodlí svých zákazníků. Podrobné video můžete zobrazit, jak vložit tampon s aplikátorem.

Cenově dostupná cena poskytuje širokou poptávku Tampams. Koupit tampony tampuče mohou být v jakékoli lékárně, massmarketech a dalších prodejenách.

Naučte se, zda existují speciální produkty hygienických produktů pro panny a Je možné použít dívky k použití tamponu.

Tampax compak

Tyto nástroje pro ochranu v kritických dnech jsou nejkompaktnější díky jedinečné technologii lisu vláken, které kromě ultra-moci a chrání řízení co nejvíce. Anatomický tvar výrobku vám umožňuje zůstat nehmotný i s maximálním otokem. Tampon stehy reverzní závit, což je bezpečné a pohodlné. V řadě představil 3 stupně absorpce: 6-9 gramů., 9-12 Gr., 12-15 gr.

Hlavním prvkem je kompaktní posuvný aplikátor, díky kterému je tampon snadno zadán a je umístěn na požadované úrovni bez použití.

Compak čerstvý

Tyto produkty jsou nasycené speciální látkou, která umožňuje absorbovat kapalinu dvakrát tolik, stejně jako blokovat nepříjemný zápach.

Vhodné pro první a poslední dny menstruace, s absorpcí 2 a 3 kapek.
Stejný pohodlný posuvný aplikovaný.

Tampax cef

Tyto tampony jsou vyráběny déle než 20 let a pokračují v poptávce a dodnes. Na rozdíl od předchozích představitelů tampucích mají delší formu, protože vlákna nejsou tak velká, dosahující pouze 6 úrovní. Při výrobě všech vlastností ženského organismu se však produkt vyhýbá anatomickou formu.

Aplikátorový papír, ale pokrytý bruskovým materiálem. Vhodné pro ženy starší, protože při otoku dosahuje maximální formy.

Pravítko je určen pro různou absorpci: od nejvíce skromného v noci.
Nedávno není TampAx CEF tak populární kvůli aplikátoru papíru.

zjistit, Jak promýt krev z měsíce V případě úniku.

Nový - Tampax Desktor a Pearl

Nové produkty výrobce, Tampax Desktor a Pearl, se již podařilo stanovit se spolehlivostí a pečlivým postojem k pokožce a sliznici. Jejich rozdíl je ve speciálních technologických vláknech, které se staly hedvábnými a hladší.

Nový design produktu, stejně jako individuální stylové balení bude poskytovat velkou náladu. A osvědčená kvalita, kvalita poskytne důvěru a účinnou ochranu proti tokům spolu s lehkostí a čerstvostí.

Dámské recenze Tampon Tamckus

Tampony Tamfúze - vůdci na domácím trhu. Není překvapivě, protože zpětná vazba zákazníků na nich pouze pozitivní. Podle ženských zástupců - poskytují spolehlivou ochranu proti tokům, pohodlně uspořádaný uvnitř, zbývající inspirující i při maximální plnosti. Nezpůsobují podráždění a podle odborníků přispívají k udržení pH rovnováze vnitřní mikroflóry.

Všechny Tampax Tampony jsou v současné době vyráběny s aplikátorem. Série novějších produktů - se silikonovým kompaktním víčkem. Na první pohled se může zdát, že je obtížné ji používat docela obtížné, ale kdysi se podíval na video, jak vložit osobní hygienický nástroj, okamžitě je zřejmé, že je docela vhodné použít produkt.

Chraňte se v kritických dnech s tampony tampuky.