Recenze o tampons a různé ol těsnění: denně, noc, classic

Ola obchodní značka po mnoho let je považována za jednu z nejoblíbenějších značek intimních hygienických výrobků v kritických dnech. Pro těsnění OLA denně, noční a klasickou charakteristikou docela dobré kvality a spolehlivé ochrany proti.

Sortiment značky

Ola nabízí velmi rozmanitý seznam intimních hygienických výrobků, kde najdete produkty pro širokou škálu účelů, vytlačování z nezbytných charakteristik zboží a cenového rozpětí. Ola těsnění a tampony jsou uvedeny v následujících rozsáhlých kategoriích:

  • Ultra (ultra tenký);
  • Světlo (ultrafinní den);
  • Denně (denně);
  • Klasický (klasický);
  • Tampony (s hedvábným povrchem).

Každá kategorie obsahuje určitý seznam produktů se svými základními charakteristikami a explicitními výhodami pro konkrétní skupinu zákazníků.

Denní bezstarostná těsnění: Minusy a plusy >
Tampony - vůdci: tampax >
Je možné ztratit své panenství tampon? >

Těsnění Ola Ultra

Hlavní funkce - vlnitá křídla pro spolehlivější upevnění a nová struktura sítě, díky které absorpci dochází 2krát rychlejší a speciální drážky poskytují jednotnou rozložení tekutiny.

Základna

Základní super-tenká těsnění pro normální a silné sekrece:

  1. Sametová síť (normální, super, noc). Super tenká verze prezentovaná povrchem s mřížkou, která nemá aroma. Skvělé vhodné pro citlivou pokožku.
  2. Silný povrch (normální, super, noc). Tenké podložky bez vůně s inovativním měkkým povrchem. Příroda - produkty s jemnou vůní barev:
  3. Solární heřmánek (pro normální, hojný výtok a noční volba). Rychle trvá anatomický tvar, má jemnou strukturu a lehkou nevýraznou vůni.
  4. Něžná růže. Povrch je reprezentován pletem s vůní růží, určený pro měsíční průměrný hojnost.
Ola sametový Mesh
Ola hedvábný povrch
Ola Sunny Heřmánek
Ola jemný Rosa

Luxe

Standardní funkce, ale pouze tam je stylový vzor krajky:

  1. Stříbrné ionty - těsnění s mřížkou, určenou pro aktivní zástupce krásného pohlaví. Dobře eliminovat nepříjemný zápach a mít antibakteriální účinek.
  2. Měkké hedvábné - také přítomné stříbrné ionty, ale bez mesh.
Ola stříbrné ionty
Ola měkký hedvábný

Denní těsnění Ola Light

Ty jsou velmi tenké denně s multi-tokem, které jsou vyráběny s vůní a neutrální. Pokud jde o tvar, to znamená, že produkty pro streng a obyčejný prádlo. Množství v balení - 20 a 60 kusů.

  1. Bílá Pivoňka - nenápadný zápach Pivoňka zaručuje ženu přirozenou čerstvost v kritických dnech a super-tenký a ohýbací formulář poskytuje pohodlí při nošení. Tloušťka - 1 mm
  2. Jemný lilie - tam je krajkový vzor, ​​měkký povrch a vůně lilie.
Ola White Pivoňka
Ola jemná lilia

Daily Ol těsnění na fotografii jsou velmi snadno rozlišovat, protože každý název má svůj vlastní unikátní design nebo spíše barevné řešení.

Těsnění OLA denně

Těsnění OLA denní použití jsou také určeny pro první a poslední den menstruačního cyklu. Vyráběné pouze z přírodních komponent. Nabídka (20, 40 a 60 kusů):

Ola bez zápachu
Ola Velvet Rosa
Ola Romaista
Ola okvětní lístky Acacia
Ola Golden Lilia
Ola zelený čaj

Počet kapiček - dva. Pokud užíváte tyto denní těsnění OLA, zpětná vazba potvrzuje jejich spolehlivost v ne-mechanických menstruačních výbojích. Ale nejsou vhodné pro ženy, které začínají hojně.

Klasický model

Klasické výrobky ze společnosti OLA, které jsou široce přítomny oficiálními webovými stránkami společnosti. Časově testovaná těsnění, které nemají znatelné inovace, ale zaručují ochranu a důvěru pro období kritických dnů.

Klasická křídla singly

  • Měkký povrch;
  • Povrchová síla;
  • Sunny Heřmánek.

Klasická křídla

  • Pletivo;
  • Měkký povrch;
  • Sunny Heřmánek.

Klasický

  • 10 kusů. balené;
  • 20 kusů. balaned.
Ola povrchová síť
Ola měkký povrch
Ola Romaista

Použijte tyto těsnění mohou ženy v mírném a hojném výboji.

Ola tampony (Ola tampony)

Tento produkt posuzující recenze splňuje potřeby ne všechny ženy, ale je to otázka preferencí. Faktem je, že v tomto segmentu neexistuje žádný aplikátor, který není pro kupující příliš vhodný pro kupující, kteří jsou na něj zvyklí. I když existují modely normálního a super kompaktního s aplikátorem, který získává nejvíce nadšené recenze mezi spotřebiteli. Tato nabídka však v současné době chybí na oficiálních stránkách společnosti.

Počet kapek lze tampony rozdělit do:

Tampon mini
Tampon normální
Tampon Super
Tampon Super Plus

Tampony ze společnosti OLA mají standardní pokyny, které zaručují bezpečnost a nepřítomnost.

Cenová politika

OLA produkty jsou v průměrném cenovém rozpětí. Většina zboží lze zakoupit 40-90 rublů. A také mít návrhy kapitálu, z nichž většina se vztahuje na produkty pro každodenní použití a klasické výrobky.

Mnoho žen si všimne, že Ola Breeze je pro ně velkým překvapením, černá barva je kombinována s rozpočtovou hodnotou, navzdory novému designu.

Černá denní těsnění Ola Breeze

Výrobky OLA jsou uspořádány ne všechny ženy, ale názor na jejich kvalitu již bylo pozitivní, takže menší zpětná vazba o některých vlastnostech produktu se týkají výhradně dodržování přání samotného zákazníka a jejích požadavků na těsnění a tampony.