Vlastnosti urologických těsnění molimed

Vzhledem k různým příčinám žen často čelí nedobrovolným vypouštěním moči, řízení, které nejsou schopné. Ty mohou být urologické onemocnění a neurologické. Často to vyskytuje se v menopauzálním období, Při zánětu, postižení nebo těhotenství. A jsou tam situace, kdy obyčejná těsnění nejsou schopni se vyrovnat s menstruačním výbojem nebo po porodu. V těchto situacích se molimed produkty přicházejí do záchrany - to jsou těsnění, které mají mnohem větší absorpci, než obyčejné, a jsou schopny odolat testům i nejintenzivnějším výbuchem.

Vlastnosti podložek

Údaje o výrobku do známé společnosti Paul Hartmann. Pastéry urologické nebo postpartum značky molimed - populární mezi ženami všech věkových kategorií. Jsou vhodné pro hojné vypouštění moči nebo po pooperačních dnech. zjistit, Jaké těsnění po porodu je lepší.

Funkce těchto produktů jsou následující:

Pokryté vodotěsným netkaným nonkovním nátěru. 10-level bavlněná lisová bavlna s viskózou poskytuje superabsorpční prostředek a ochranu proti. Suroviny jsou šetrné k životnímu prostředí. Vysočká SAP Superabsorbent, když se kapalina dostane do gelu, což zajišťuje jeho uchovávání. Zastavit nepříjemné pachy. Všechny hypoalergenní materiály a přispívají k udržení rovnováhy pH kůže. Nezpůsobují podráždění. Vytvořené pro ochranu před netěsností světla, středního a těžkého.

Anatomická forma umožňuje maximalizovat tělo a pružné strany chrání před toky i při řízení. Nenechte se rozdrtit a neztrácejí tvar ani s aktivním pohybem v důsledku lepicího pásu, který spolehlivě upevňuje produkt na spodní prádlo.

Dostupná cena. Produkt si můžete zakoupit v jakékoliv lékárně a sazidě.

Odrůdy molimovaného těsnění

Hygienické produkty této značky jsou vyráběny jak ženy, tak muže, vzhledem k sexuálním rozdílům.

Urologické ženské těsnění zahrnují dvě pravidla: molimed prémie a pohodlí.

  1. První jsou rozděleny v závislosti na množství tekutiny, kterou mohou absorbovat: mikro, mini, midi a maxi. Těsnění jsou pokryty antibakteriální, měkkou vrstvou, mají anatomický tvar. Účinně absorbovat vlhkost a chránit před toky, zatímco zůstávají tenké a ne hmatatelné i při maximální plnosti. Může absorbovat kapalinu do 790 ml. Umístěna a jako postpartum těsnění.
  2. Urologické a postpartumové pásy Molimovaný komfort jsou pokryty viskózovou měkkou mřížkou s antibakteriálním vzorcem, který podporuje bilanci kůže a nezpůsobuje alergie. Flexibilní forma produktu přispívá k těsnění na tělo a pružné strany se zabrání úniku. Efektivní ochrana poskytuje třívrstvé technologie absorpční polštáře s rozsáhlou SAP Superabsorbent, ve kterém kapalina, když se změní na gel. Linka má 3 hladiny absorpce: minimální, průměrný a maximální (až 840 ml).

Vyrábí se také Molimed Classic - série levnější alternativy k molimované prémii. Společnost vyvinula I Urologická těsnění pro muže.

Podobné produkty

V zámoří a domácím trhu nejsou mnoho výrobců urologických výrobků. Jeden z nejvyhledávanějších je německá společnost-gigant "Paul Hartmann". Kromě molimované značky vydává Urologické prostředky intimní hygieny, Včetně Samu Gunkets. Téměř stejné technologie jsou do nich zavedeny jako v molimedu.

Také v použití poptávky TENA PRODUKTY. Vztahují se na nízkonákladové těsnění, ale nezůstávají méně spolehlivé analogy popsaných produktů. Statistiky říká, že v uplynulém roce nakoupili ne méně než produkty společnosti Hartmann.

Recenze dámy o urologických těsnění molimed

Kvalita německých výrobců je oceňována ve všem, zejména pokud jde o zdraví a ochranu. Urologická těsnění německé značky MOLIMED - spolehlivá ochrana od kurzu v pochodu po pochodu a s močovými systémy.

Z recenzí žen a odborníků lze dospět k závěru, že nejen účinně drží tekutinu uvnitř po dlouhou dobu, ale díky svému tvaru, jak je to možné tělo, což zajišťuje okamžitou absorpci. Nedodávají nepohodlí ani s velkou plností a blokují nepříjemný zápach.

Zástupci slabého pohlaví poznamenali, že tyto produkty jsou bezpečně připojeny k prádlu, zůstávají na místě a nejsou deformovány. Kupující poznamenali mezi výhodami a cenově dostupnými náklady.

Stojí za to posoudit tak impozantní počet výhod z německé značky urologických těsnění, které jsou molimovány na oficiálních stránkách.