Jak si vybrat postpartum podložky

Vzhled v rodině dítěte je spojen s velkou radostí a vzrušením. Vyvrcholení této skutečně velké události je porod - proces je přirozený, ale ne méně znepokojující. Dokonce i žena, která již prošla touto zkouškou, cítí úzkost a pro dítě, a pro jeho zdravotní stav. Koneckonců, porod je vážným hormonálním, fyzickým a emocionálním stresem. Jak víte, po porodu má žena aktivní proces obnovení reprodukčních orgánů, hlavního vnějšího znaménka je tzv. Lochi - krvácení. Nejintenzivnější jsou v prvních dnech po vzhledu dítěte na světlo. To je v tomto období, že speciální postpartum podložky jsou jednoduše nepostradatelné, které budou diskutovány v tomto článku.

Vlastnosti produktu

K dnešnímu dni je rozsah produktů hygieny žen jednoduše neomezené. Jedna ze skupin podobných výrobků tvoří po pochodu nebo pooperačních těsnění a kalhotkách. Tento výrobek je navržen speciálně pro použití žen nejprve po vzhledu dítěte na světle.

Proč nepotřebujete speciální typy ochrany během tohoto období? Možná mohou dobře nahradit běžné hygienické ubrousky? Samozřejmě, že volba je vždy pro spotřebitele, ale postpartum produkty jsou v současné době velmi populární. To je vysvětleno úrovní komfortu, kterou poskytují ženu v obtížném období života, kdy je nutná maximální pozornost novorozeně a velmi málo času zůstává pro sebe.

Pastéry postpartum vytvořené s přihlédnutím k vlastnostem toku tohoto období. Mají větší velikost, jsou schopni absorbovat maximální množství tekutiny z obecných cest, může být vybaveno dalšími bočními pazeři a křídly, které snižují pravděpodobnost úniku. Ve srovnání s nimi musí běžné hygienické produkty mnohem častěji měnit mnohem častěji, což vynakládá spoustu času a sil od nové matky. Z těchto důvodů je lepší vybrat postpartum podložky.

Budete mít zájem zjistit názor žen Postpartum podložky Peligrin. Jděte na odkaz naučit se klady a nevýhody této hygieny.

Výhody

  1. Vstřebávání. Taková hygienická zařízení jsou schopna pojmout více než polovinu vložky, což jim umožňuje změnit mnohem méně. Poskytuje tuto výhodu speciální sorbent helium používaného pro plnění, stejně jako zvýšená velikost produktu, která má příjemně odlišovat od běžných těsnění.
  2. Sterilita. To je velmi významný rozdíl. Zvláště cenné v prvních dnech po porodu, kdy se občas zvyšuje infekce. Faktem je, že vnitřní vrstva, obložení dělohy a provádění bariérové ​​funkce, po porodu. A pokud se mezery objevily během porodu nebo disekce použité měkké tkáně, pravděpodobnost pádu do ran patogenních mikroorganismů je ještě větší. Kromě toho, v období po porodu, mnoho žen oslabilo imunitu. Pro ochranu před zánětem, někteří výrobci aplikují také speciální antibakteriální složky.
  3. Přirozenost. Produkt se provádí pomocí "prodyšného" materiálu. Nejčastěji tuto celulózu. Takový povlak nedráždí kůži a sliznici membránu a také prochází vzduchem.
  4. Nízká úroveň pH, ​​což zabraňuje chovu patogenních mikroorganismů, čímž se chrání před zánětlivými procesy.
  5. Vstřebávání. Jsou schopni absorbovat Viskózní výboj z pochvy. Často ženy používají urologické těsnění po porodu, i když jsou více orientovány tak, aby absorbovaly kapalné výtok. A přesto mnoho žen si vybere přesně takovou verzi očí a jsou spokojeni. Co je lepší - urologický nebo postpartum - otázka individuálních preferencí.

Kolik těsnění užívá v nemocnici

Mnoho žen shromažďuje tašku v nemocnici, otázka vzniká: Kolik balíčků musí tyto produkty koupit? Odpověď na to je určitě docela obtížné. Koneckonců, restaurování po porodu dochází v každé ženě individuálně. Jeden výběr je intenzivnější, v druhé - méně. Důležité a jak prošly narození. Hraje roli a stav dítěte. Pokud je maminka a dítě v pořádku, pak jsou vydávány domov pro 4-5 dní. V tomto případě může být dost pro 2 balení.

V případě jakýchkoli nepředvídaných okolností není možné poskytnout předem, bude možné zakoupit postpartum podložky v lékárně (obvykle je v jakékoli nemocnici) nebo požádat o příbuzné, aby získali další balení.

Přečtěte si článek o odkazu o znaku vypouštění po porodu.

Pravidla pro použití poštovních podložek

Aby bylo možné postpartum pohodlné a bez nadměrných zkušeností, postupujte podle těchto pravidel pro používání hygieny:

Zvolte maximální indikátor absorpce kapaliny

Pro první dny po porodu přijímejte maximum, abyste absorbovali pokládku. Samozřejmě existují ženy, které používají obvyklé vrstvy formátu Maxi v této době, ale nejčastěji taková ochrana je nedostatečná. Proto postpartum ubrousky, stejně jako urologické, nejkrásnější úkoly, které jim byly přiděleny.

Mělo by to být pamatováno Po výběru Cesarean nemusí být méně intenzivní než po přirozené práci. Proto, pokud máte přesně takový způsob dodání, pak si vybrat těsnění v mateřské nemocnici, preferujte maximální možnosti absorpce.

Vyzvednout produkty bez oka, ale s křídly

V mateřské nemocnici je lepší nakupovat produkty bez charakteristické absorpční syntetické sítě nahoře - to může držet (při vysušení výběru) na švy a paprsky na slizniční membráně. Zvolte podložky s křídly nebo bonbroards - poskytují spolehlivější ochranu.

Změňte těsnění v čase

Mentenová těsnění by měla být změněna podle potřeby (v prvních dnech krevní ztráta je zvláště aktivní), ale zpravidla nejméně jednou za 3-4 hodiny. Nezapomeňte měnit hygienický nástroj před nočním spánkem a na probuzení, stejně jako po návštěvě toalety. Před nahrazením fondů se ujistěte, že provádíte hygienické postupy rukou a oboru genitálních orgánů.

Vyzkoušejte těsnění Panty

V prvních dnech je nejlepší použít speciální ženské kalhotky z Mesh materiálu, které neinterferují do přílivu vzduchu, nestiskněte, nečistím, nečistím, ale zároveň opravit zařízení. Kromě toho, s intenzivními krvavými výbojkami, často toky jsou nevyhnutelné a použití jednorázových kalhotek hladiny problému odpařeného spodního prádla.

Jaké těsnění po porodu je lepší

Volba hygienických nástrojů pro použití v období po dodání je velmi velká. Podívejte se na fotografii níže, jak vypadají a nazývají těsnění pro ženské.

Takže to, co jsou pošťatné polštářky lepší vzít v nemocnici? Je těžké určit tuto otázku určitě odpovědět. To je převážně otázka individuálních preferencí. Nicméně, ve všech těchto potrubí existují přední značky, které získaly důvěru zákazníků na dlouhou dobu.

Molimed

To je jeden z nejoblíbenějších hygienických možností ochrany. Tyto těsnění jsou urologické, ale dokonale absorbují obě krevní selekce (v důsledku třívrstvého polštáře s nadmyslou). Produkty se provádějí zohledňovat anatomické vlastnosti ženského těla, vybaveného "prodyšnou" horní vrstvou, která zabraňuje vzniku podráždění. Mají lepicí vrstvu, která poskytuje spolehlivou fixaci na spodní prádlo. Molimed Tools Viz průměrná cena kategorie - 14 kusů premium Maxi podložky jsou asi 320 rublů.

TENA

Značka urologických produktů, které si zaslouží důvěru svých zákazníků. Tyto výrobky dokonale vyrovnávají s charakteristickými nesrovnalosti ženského, spolehlivě je zavírá uvnitř. Nezpůsobují podráždění a alergické reakce. TENA PRODUKTY Také odkazuje na průměrný cenový segment.

"Peligrin"

Jedná se o velmi populární osobní hygienické výrobky mezi ruskými ženami, protože se vyznačují slušnou kvalitou a cenově dostupnou cenou (asi 200 rublů pro 10 kusů). Bere v úvahu anatomii ženského těla, dokonale absorbuje lochi a mají speciální boční gumu, poskytující dobré ochranné vlastnosti. Materiály použité při výrobě: celulóza, polyethylen a superzorbent.

CanPol děti

Další volba Special Postpartum podložky CanPol, Si zaslouží pozitivní zpětnou vazbu od ruských žen. Tyto nástroje poskytují zvýšený komfort, protože mají prodyšnou horní vrstvu a dostatečně malou tloušťku, která se negativně neodrážejí na svých hlavních funkcích. Cena těchto fondů je cca 300 rublů na 10 ks.

Organec

Organic - skvělá volba pro ty, kteří raději používají přírodní produkty. Tyto těsnění jsou vyrobeny z ekologicky šetrných materiálů, nemají fondery. Některé modely organyc těsnění mají navíc samolepicí křídla, poskytující dodatečnou fixaci a zvýšenou ochranu. Jediné mínus pro některé mohou být náklady na tyto fondy - těsnění pro použití v prvních dnech po porodu stojí asi 650 rublů pro 10 kusů.