Opakovaně použitelné hygienické podložky

Během menstruačního cyklu jsou ženy zvláště nezbytné pro spolehlivé hygienické výrobky. Nejoblíbenější mezi nimi jsou dnes jednorázové těsnění a tampony. Takové zboží však nemusí být přístupné všemi. To platí zejména pro zástupce krásného pohlaví s citlivou pokožkou, náchylný k podráždění a alergických reakcích pro hygienu. Zde, opakovaně použitelná těsnění pro kritické dny přicházejí k záchraně, existence, jehož většina žen ještě nehodila.

Vlastnosti struktury a typů

Až vynálezu jednorázových hygienických zařízení, takové materiály jako Marl, vlna, tkáň, t.E. Co je vždy po ruce. Nedělejte opakovaně použitelné produkty okamžitě spolupracovat s domácími prostředky. Jejich opakované použití je způsobeno organickým složením použitého materiálu a možnosti praní. Tato akvizice vás může zachránit z potřeby utrácet peníze na příštích 5-10 let - s řádným použitím, samozřejmě.

Budete mít zájem vědět, Jak promýt krev z měsíce S prádlem, oblečením, nábytkem. Jděte na odkaz, abyste se seznámili se všemi způsoby, jak odstranit skvrny.

Pro výrobu opakovaně použitelných těsnění se běžně používá organická bavlna, hedvábí nebo bambus. Některé společnosti také zahrnují polyester, což zvyšuje odolnost proti vlhkosti přípravku. Forma z nich je stejná jako známé jednorázové modely pro nás, ale zde je volba zbarvení mnohem širší. Existují produkty klasických barev (bílá, béžová, černá), a tam je se zajímavými barevnými tisky.

Těsnění jsou také vybaveny křídly pro upevnění, ale nedrží na základě lepidla, ale přes speciální knoflíky. Poslední, mimochodem, může navíc upravovat šířku výrobku pod typem spodního prádla, které potřebujete.

Oblíbené bambusové těsnění se skládají z následujících vrstev:

  1. Vnější - prodyšný vodotěsný polyester;
  2. meziproduktem - absorbující mikrovlákno;
  3. Interní - 100% bambus.

Struktura v zásadě je podobná ve všech známých značkách. Použité materiály jsou docela měkké pro kontakt s jemnou kůží než dovolit podráždění, aby se zabránilo i po depilaci. Kůže během nošení neustále dýchá, což poskytuje dobré větrání a eliminuje nepříjemné pachy.

Každý den vyrábíme také opakovaně použitelné ženské těsnění. Jsou menší velikosti a mírně tenčí a jinak opakují své analogy na menstruačním období. Takové produkty jsou velmi silné ve své struktuře a plně prodyšné, což umožňuje použití i během léčby drozd. Nemůžete se bát exacerbace onemocnění, protože se to stane s jednorázovým denně. zjistit, než můžete nahradit těsnění V případě jeho nepřítomnosti kliknutím na odkaz.

Kromě pokládání velké popularity si užijte Opakovaně použitelné menstruační misky. Naučte se tento odkaz, že je a jaká jsou kritéria pro výběr tohoto produktu.

Pravidla pro použití opakovaně použitelných podložek pro kritické dny

Většina žen podezíravě patří k tomuto druhu zboží opakovaně použitelné v důsledku možného průtoku, konstantních praní atd. Nicméně, žádné nepříjemnosti ve skutečnosti nepřináší. Od průtoku jste chráněni vodotěsnou vrstvou, která je nutně používána ve výrobě, a samotné mytí se prakticky neliší od obvyklého. Jen potřebujeme dodržovat určitá doporučení.

Před použitím musí být všechny položky původně sdíleny. Pokud jste si zakoupili každodenní těsnění, můžete to udělat společně s jinými věcmi. Pokud se používají během kritických dnů, musí být zpočátku neohrabaná v chladné vodě, a pak v psacím stroji s teplotou nejvýše 60 ° C odděleně od jiných věcí.

Sušené výrobky v každém případě. Jediné pravidlo, v sušičce můžete sušit pouze bavlněné výrobky. Pozorování takových jednoduchých pravidel lze dosáhnout poměrně prodlouženého použití. Jednorázové produkty dostačující pouze několik dní menstruace a cena z nich není mnohem méně opakovaně použitelná. Poslední lze použít každý měsíc několik let.

Přečtěte si o neobvyklém Čínské léčivé polštářky, o existenci, kterou většina žen stále nehádá.

Recenze

Většina recenzí od žen, které využívaly opakovaně použitelných hygienických podložek, pozitivní. V podstatě takové vlastnosti jako suchost při použití, absence podráždění a alergií, použití při výrobě přirozeného prodyšného materiálu a samozřejmě velké úspory finančních prostředků. Kupování jednorázových těsnění Každý měsíc budete pravděpodobně vzdát 100-200 rublů. Můžete si koupit opakovaně použitelné těsnění od 180 rublů na kus. O akci je lepší mít 5-6 ks. Za několik období tedy částka vyplatí.

Negativní recenze se snižují především na potřebu pravidelného praní a možné nehygenicity zboží, které však většina uživatelů plně vyvrátí. Vyzkoušejte tento nástroj nebo ne - Vaše rozhodnutí.