Popis a typy vrstev vždy

Některé z favoritů mezi hygienickými léky během menstruačního cyklu jsou považovány za vždy pásy. Tato značka je vyslechnuta od každé ženy, protože má dlouho vydělané světové uznání kvůli kvalitě výrobků. Spolehlivost zboží a jeho široká odrůda vyrobila značku zcela populární jak v výrobci (USA), tak v zemích SN.

Charakteristika produktu

Olváry má řadu certifikátů shody, která potvrzuje bezpečnost osobních hygienických položek. Vývojáři se snažili učinit své produkty nejvhodnější ve tvaru do spodního prádla a poskytovat maximální ochranu s různým množstvím sekrecí. Ve stejné době, každý typ a řada hygienických prostředků kombinuje jednotnou výrobní technologii. Dámské těsnění "alveis" se skládají z:

  1. Horní vrstva - absorbující granulovaná látka, která otočí tekutinu v gelu na povrchu. Kvůli tomu se ochrana dochází v kritických dnech od kurzu. Kromě toho je tato látka schopna absorbovat velké objemy tekutiny, což činí OLWAIS těsnění perfektní volba pro první dny menstruačního cyklu.
  2. Střední vrstva je dri-tkaní - vložky se zahrnutím malých otvorů, které poskytují rychlou průnik kapaliny uvnitř produktu. Technologie je uspořádána takovým způsobem, že ho nebude moci nalít zpět. To umožňuje, aby povrch zůstal vždy suchý.
  3. Povrchový povlak - hlavní materiál použitý pro výrobu hygienického činidla: plátno nebo hypoalergenní bavlna.
  4. Upevnění - adhezivní povrch výrobku a elastických křídel, díky kterým je výrobek bezpečně připojen k spodní prádlo.

Na začátku své existence, Olwis měl jen síťový nátěr, který se v zásadě dobře vyrovnal s úkolem. Nicméně, nyní s rozšířením výroby, nová sestava se objevila s měkkým povlakem bavlny, který chrání co nejvíce před podráždění v oblasti genitálních orgánů ženy a možnost alergického vzhledu.

Různé Vždy modifikovat série modifikujte a zlepšují klasickou strukturu produktu. Široká škála zboží vám umožňuje vybrat nejvhodnější model každé ženy. Zjistěte v jednom z našich článků Jak vytvořit těsnění pro menstruaci Sám.

Druhy vrstev Alwis s fotografiemi

V souladu s příznačnými aplikacemi jsou výrobky prezentovány ve formě denních těsnění a produktů pro kritické dny. Každý, na tahu jsou rozděleny do několika populárních sérií. K dnešnímu dni značky nevytváří tampony.

V každé sérii je prezentováno několik odrůd zboží odpovídající počtu výběru. Normální indikátory (pro normální výběr), super nebo maxi (pro hojnost) a noc (pro použití v noci) mají značku. Kromě toho existují také speciální série se specifickými vlastnostmi.

Denní hygieny produkty, sestávající z několika vrstev s absorpčními vlastnostmi a speciálním granulovaným gelem:

  • Normální;
  • Řetězec / tanga - pod příslušnými typy prádla;
  • Čerstvý normální - ochucený;
  • Velké - pro intenzivní množství;
  • Deo Normal - Denní těsnění z nové sbírky platiny.

Vždy těsnění pro menstruační cyklus:

Classic - standardní tlusté produkty s tradiční horní vrstvou Drai nebo měkký netkaný měkký:

  • Citlivé - vhodné pro malé množství výběru;
  • Normální suché;
  • Maxi suché.

Ultra - super-tenká těsnění s horní vrstvou na oka, táhnoucí se pod nezbytnými lněné formy s křídly a dokonale absorpční povrch:

  • Světlo - pro vzácné sekrece;
  • Normální;
  • Super;
  • Noc.

Ultra citlivá - vyrobená s měkkou bavlněnou vrstvou, která kromě ochrany během menstruace dává pocit pohodlí a má hypoalergenní vlastnosti:

  • Normální;
  • Čerstvý normální - ochucený;
  • Super.

Ultra platina - nová produktová řada s trojitou ochranou proti úniku, jemné aroma a měkký jako hedvábný povrch:

  • Normální plus;
  • Super Plus.

Pokud jste zvyklí na použití tamponů během menstruace, pak společnost produkuje vždy produktová řada - Procter&Gamble - je také zakladatel Značka TampAx. Populární značka Tamponov je také známý svým kvalitním a ochranným vlastnostem, které mnoho spotřebitelů ocenil. Přečtěte si v jednom z našich článků, Jaké těsnění je lepší používat během menstruace.

Příslušenství pro všechny produkty

A těsnění této společnosti a tampony jsou ve velké poptávce mezi ženskou populací. Značka již dlouho převzala svůj výklenek při výrobě hygienických fondů a neopustí ji po mnoho let. Vždy podložky mají pouze pozitivní zpětnou vazbu. Široký výběr mezi různými sériemi těchto produktů vám umožní najít zboží pro různé preference.

Cenový rozsah zboží závisí na jejich množství v balení, který se pohybuje od 7 do 40 kusů a plně odpovídá kvalitě výrobků. Vlastnosti deklarované v propagačních společnostech našly své potvrzení prostřednictvím nezávislých experimentů a certifikace.

Pohodlné výrobky mají příjemnou a slabě znatelnou příchuť, která bude muset chutnat většinu nejkrásnějších sexuálních zástupců. A nepochybné ochranné vlastnosti po dlouhou dobu vám umožní závazek k této konkrétní značce.