Když výběr voní cibule nebo česnek

Dámské alokace mluví o hodně: o stavu těla, poruch a nemocí. Díky tomuto příznaku můžete instalovat patologii. Často jsou zástupci slabého pohlaví narušeni výběrem s vůní Lukáše, o kterém budeme mluvit v tomto článku.

Povaha normální sekrece

Fungování ženského organismu je vždy doprovázeno vaginálním výbojem. Takové znamení je způsobeno prací žláz. Sloučenina a kůže jsou tajemstvím, výběru výrobků tkáně o životě, provádění bariérové ​​funkce, která chrání před cizím mikroorganismy, bakteriemi a mikroby.

Normálně by nemělo cítit něco konkrétního. Mohou mít mírnou kyselou vůni, ale s nedostatkem svědění a spalování. A také jsou charakterizovány transparentní barvou.

V různých obdobích menstruačního cyklu se změní vaginální sekrece konzistencí, získávání mírně žlutého odstínu. Po menstruaci se pod vlivem hormonů může stát lepkavým a silnějším.

Pokud tajemství vyzařuje neobvyklou vůni, změní barvu a konzistenci, dává nepohodlí a doprovázeno bolestí, pak mluvíme o patologii.

Společný jev je považován za alokace s vůní cibule a česneku u žen. Tento příznak často označuje nemoc, ne vždy.

Čtěte v článku odkazem, proč někdy Vaginální výtok voní.

Příčiny vzhledu česneku a cibule vůně výběru u žen

Taková značka může být nerovnováha některých procesů v těle. Například narušení metabolismu, přenesené na nohy nachlazení, napětí.

Odborníci to naznačují Bílý výběr s pachem Česnek a Luke se týkají nadměrného užívání těchto potravin v potravinách, které dává specifickou vůni sliznice. A takový názor má právo existovat, protože cibule a česnek obsahují látky, které jsou schopny měnit například nejen vůni, ale i chuť mateřského mléka.

Takové jevy mohou vzniknout v důsledku nesprávné hygieny, nesprávně vybrané péče pro genitálii, alergie pro syntetické lněné a chemické přípravky, které je vymazáno.

Vzhled cibule zápachu výběru je často spojován s infekčními chorobami a patologiemi.

Bakteriální vaginóza je často příčinou těchto projevů. Vznikne v důsledku porušení vaginální mikroflóry, když Bifidobacteria začne převažovat v hlenech nad laktobakterií. Tajemství se pak stane kapalinou, získává vonnou vůni malwaru, cítí svědění a spalování. V tomto případě je vůně Luku jasnější po pohlavním styku. Pokud onemocnění probíhá bez zánětu, neexistuje žádná symptomatika, a je možné ji identifikovat pouze s nátěrem.

Mushkkin (Candidiasis) - Okamnění vagina způsobené houbami Candida. V každodenním životě jsou obsaženy v ženském těle v menších množstvích. Ale pod vlivem určitých faktorů: stres, nesprávný životní styl, léčba antibiotika, infekcí od partnera nosiče, obsah této houby zvyšuje, demontáž do patologie. Její příznaky jsou rozmary bavlněného charakteru, který má žlutý a zelený odstín. Aroma může být mléko, kyselá. Často existuje také bílý výtok z pochvy s vůní česneku nebo lukem.

Popsaná vůně je možná kvůli zánětu dělohy. Ale není nutné ji zaměnit se symptomy neoplazmů v vejistých trubkách, s charakteristickou přítomností bílého, rotačního výboje s hnisavým zápachem.

Tato funkce se svědčí ve většině případů o gynekologických onemocnění přenášených sexuálně, tedy, pokud cibule vůně hlenu našel dívku, která nevede sexuální život, příčiny infekčních onemocnění jsou vyloučeny. Aby bylo možné stanovit diagnózu, měli byste se poradit s lékařem.

Proč vaginální výboj voní cibule: Stanovisko specialistů

Dámská fóra jsou naplněna otázkami, proč přidělený hlen voní cibule. Recenze Napište jak dospělé dámy, tak mladé dívky.

Maria, 23 let: "Nedávno, výběr vagíně začal cítit cibule a po sexuální intimitě, vůně zvyšuje. Dříve byl hlen transparentní, nyní získal bílý, někdy žlutá barva. Poté, co se dostanu na záchod, cítím strašné svědění. Co je to spojeno? Co dělat?"

Nadezhda Viktorovna, gynekolog: "To jsou zřejmé známky drozd. Doporučuji projít stěrkou. Obraťte se na svého lékaře a v žádném případě nepojpete se ošetření sami. ".

Alla Sergeyevna, gynekolog: "Často je cívka vůně způsobena infekcemi a patologiemi. Ale je důležité vzít v úvahu hormonální změny, které se vyskytují v průběhu menstruačního cyklu. Před a po regult, zejména během ovulace, povaha sliznic se mění z vodnatého do lipomu, od transparentního až bělení, a vůně se může výrazně lišit. Tyto jevy nejsou doprovázeny nepohodlí ve formě pálení a bolestivé močení. Proto, když jsou detekovány různé příznaky, je lepší se obrátit na svého lékaře, aby objasnil skutečnou příčinu ".

Léčba a prevence vypouštěcího zápachu nebo česneku

Pokud je přítomen, pálení, bolest v dolní části břicha, barva a konzistence tajemství se mění, a vše mluví o stárnutí, je důležité vytvořit povahu a stupeň onemocnění, kontaktování gynekologa. Pro léčbu "cibule" sekrece jsou předepsány společné přípravy a svíčky místní akce. Volba bude záviset pouze na diagnóze pacienta.

Zvláštní pozornost by měla být věnována problému během těhotenství, protože rozvojová patologie je schopna poškodit nejen budoucí matku, ale také plod.

Když jsou vyloučeny onemocnění a odchylky, přicházejí lidové prostředky na záchranu: Champs a lázně z vibrací a milujícího, umírání a mytí otřesů v průběhu týdne.

Speciální antimikrobiální stimulační imunitní systémy čaje. Nejoblíbenější je vývar matrenu. Tento nápravný prostředek je určen k udržení a léčbě ženského těla. Pomáhá s kandidózou, endometriózou, neplodností, vyvrcholením, kolpitem a zánětlivými procesy v děloze. Složení matrinek paprsku Extrémně bohaté a všechny stávající složky jsou přísně dávkovány.

Přečtěte si o všech způsobech Léčba alokací u žen odkaz.

Chcete-li se chránit v budoucnosti z těchto projevů, postupujte podle doporučení:

  1. Vyzvednout spodní prádlo, které potřebujete, ne zavřete, z přírodních tkanin, zkuste nosit thong zobrazující. Změňte kalhotky často, zejména v horké sezóně.
  2. Použijte denní těsnění, nahrazují dřívější každých 2-3 hodin.
  3. Věnujte pozornost složení intimních hygienických výrobků, které umyje. Neměly obsahovat barviva a příchutě. Zvolte nástroje podporující vyvážení pH a vody.
  4. Chránit a pokuste se vyhnout náhodnému sexu.
  5. Dodržujte režim napájení a dodržujte správným způsobem. Vyloučit špatné návyky.

Sledujte své tělo a změnu, zejména pokud se týkají výboje. Koneckonců je sekretion, který nejčastěji indikuje přítomnost onemocnění.