Ať už jsou přidělování pěn, vždy u žen naznačují patologii?

Každý zástupce slabé podlahy ví, že kapalina uvolňovaná z pochvy charakterizuje stav jeho sexuálního a obecného zdraví. Oplocení alokace u žen s pachem Ve většině případů znamenají porušení normálního fungování intimní zóny orgánů. O nich a mluvit v tomto článku.

Charakteristika a typy vypouštění pěny

S nástupem puberty v těle dívky jsou změny: je instalován menstruační cyklus, zobrazí se pravidelná doba. Rok před prvním měsícem a později v průběhu reprodukčního období k menopauzu, je doprovázen vaginálním výbojem.

V nepřítomnosti menstruace, ženy dodržují sliznici transparentní výtok. Jejich základ je:

  1. Tajemství produkované žlázami genitálních orgánů (Cervikální kanál, vagina).
  2. Pamětní buňky epitelu.
  3. Mikroflóra, skládající se z různých mikroorganismů, z nichž 95% zabírá užitečné mléčné bakterie, které podporují bilanku biocenózy vagíny a 5% je podmíněná a patogenní: enterobakterie, houby, streptokoky, bakteriidy.

Pokud je tato rovnováha porušena z jiných důvodů, rozvíjejí se bakteriální onemocnění, jeden z příznaků jsou pěnové alokace.

Obvykle musí tělo přidělit asi 5 ml přírodního tajemství mucosa za den. Jeho množství se zvyšuje před menstruací, po něm a během ovulace (během které mohou být krvavé sekce označovány). Tento hlen provádí ochrannou, antimikrobiální a hydratační funkci a v ovulační fázi přispívá k přežití a pohybu spermií.

Povoleno transparentní výtok, které někdy získají bílou nebo nažloutlou barvu, mají homogenní konzistenci bez nečistot a není doprovázena nepohodlí. Když je pozorována opačná situace - počet se zvyšuje, zápach, neobvyklý stín, se zdá, že konzistence se stává pěnovým, nehomogenním, zakřiveným nebo nečistotami, je přidána svědění a spalování vagíny, pak vše označuje nemoc.

Vypouštění oplocení z pochvy může být žlutá, zelená, bílá, bez zápachu as tím, být podobná a pěna nebo mají několik bublin, hojné a vzácné, vodnaté a tlusté. To vše záleží na tom, jaký faktor zahájil mechanismus jejich vzhledu.

Příčiny pěnového výboje u žen jsou fyziologické a patologické.

Nejčastější příčiny vzhledu symptomů

Ne vždy takový znak znamená patologii genitálních orgánů. Někdy vznikají kvůli následujícím faktorům:

  1. Související imunita, neschopná odolat patogenním mikroorganismům.
  2. Změny v hormonálním pozadí během těhotenství a menopauzy. V těchto obdobích je ženský organismus obzvláště citlivý na útoky a infekce bakterií.
  3. Častý příjem antikoncepce na bázi hormonů často vede k porušení biocenózy.
  4. Problémy v práci endokrinního systému, diabetes příznivé prostředí pro vývoj patogenních organismů.
  5. Ošetření antibiotiky ničí užitečné bakterie v vaginální mikroflóře.
  6. Nedodržení osobních hygienických pravidel pomáhá vyvinout mikroby.
  7. Hrubý a intenzivní sex vede k mikrotrakci v pochvě, kde se musí hromadit a rozvíjet bakterie.
  8. Ředění stěn vagíny s věkem a snižuje vývoj ochranného tajemství, což také přispívá k pronikání cizích mikroorganismů.

Trichomoniaz

Jeden z velmi často se vyskytl důvody pro vypouštění, začíná pěna, je trichomoniasis, je trichomonóza. Jedná se o infekční onemocnění, což způsobuje zánět v orgánech genitourinary systému. Jeho patogen je vaginální trichomonády - anaerobní jednobuněčné mikroorganismy. Jsou příliš aktivní a rychle násobí. Tyto parazity jsou schopny nejen způsobit zánětlivý proces, ale "zachránit" uvnitř sebe a dopravovat takové patogenní organismy jako Chlamydia, gonokokci, močoviny, houby rodu Candida, herpes viry. Proto se tato onemocnění často projevuje jinými sexuální nemocí.

Trichomonóza je charakteristická jak pro ženy, tak muže. Zástupci silné poloviny lidstva, postupuje téměř bez povšimnutí, protože jsou nositeli této infekce. Ale zástupci krásného pohlaví, on je stávkující na vaginu, vaginální části cervikálního kanálu, urethra.

Symptomatika se projevují docela jasně:

  1. Pěnový vaginální výtok. Tam jsou žluté, zelené, zřídka - bělavé, a někdy jsou charakterizovány transparentností. Nejčastěji je hojný výtok, zvýšení v přední části menstruace (viz. Fotografie).
  2. Zarudnutí a otok vnějších genitálních orgánů v důsledku hyperémii (plnost krevních sliznic).
  3. Možné vředy a poškození erozi sliznice.
  4. Hořící a vaginální svědění.
  5. Obtížné močení.
  6. Nepohodlí během pohlavního styku.
  7. Zřídka může být cítit bolest v dolní části břicha.

V podstatě, pěnové alokace nejsou doprovázeny jasně vyjádřenou nepříjemnou vůni, která se vyznačuje infekcí z jiného genitálu. Jejich množství závisí na fázi nemoci. V chronické formě, symptom exprimuje periodicky poměrně špatně, někdy v podobě žlutozelených hmot s bublinkami.

Onemocnění je schopno vyvinout se na pozadí spuštěné hygieny nebo díky použití vozidla nosiče trichomonas (ručníky, ložní prádlo), ale nejčastěji je přenášen sexuálními.

Trichomonas - extrémně živé a aktivní parazity, distribuci mikrobů pro všechny orgány, jejich tkáně a cévy krevních cévů urogenitálního systému a poškozující epitel. To uvolňuje místní ochrannou funkci, což vám umožní zaútočit na různé infekce a viry.

Toto onemocnění vyžaduje vážnou léčbu, protože jeho komplikace jsou velmi nebezpečné. Jedná se o diabetes, mastopatie, erozi děložního čípku, polypy, neplodnosti a dokonce onkologických onemocnění.

Zbavte se antibiotik od Trichomonody, je nemožné na úkor proteinového pláště. V případě porážky tyto parazity používají speciální anti-protociplenové přípravky.

Vaginóza

Vzhled pěnového výboje s vůní indikuje další společné gynekologické onemocnění - bakteriální vaginóza. Jedná se o vaginální dysbiózu způsobenou porušením lokální mikroflóry. Vyplývá z těchto důvodů:

  1. Genderový přenos.
  2. Špatná hygiena.
  3. Hormonální nerovnováha.
  4. Pooperační období.
  5. Časté používání hormonálních antikoncepce.
  6. Převedený stres.
  7. Kotvení mikrotrauma.
  8. Snížena obecná imunita.

Hlavním rysem tohoto procesu je šedá, žlutá nebo špinavá a bílá alokace s nepříjemným zápachem shnilých ryb.

Oni echo s vaginálním svěděním a hořící. Tam je nehomogenní konzistence hlenu s hrudkami, podobně jako tvaroh. Pěnivý Bílý výtok nejčastěji se objevují s dlouhodobým zánětlivým procesem.

Symptom se používá k posílení během menstruace a po pohlavním styku. Komunikace s tímto způsobem vysvětluje skutečnost, že alkalická rovnováha spermií přispívá ke zvýšení těkavých aminů bakteriálních látek.

Vaginální dysbakterióza může pokračovat po mnoho let asymptomatic, pouze někdy je to nepříjemné cítit a stěr s charakteristickým hlenem. S dlouhou existencí této patologie, hustším, pěnovým hlenem s hustou konzistencí a výraznou vůni a barvou začíná vyniknout.

Bakteriální vaginóza se liší od Trichomonosa v tom, že je velmi zřídka pozorována otokem genitálních orgánů nebo jejich vnějšího podráždění.

Zbavit se vředů. K tomu použijte prostředky místní akce, zejména protizánětlivé a antimikrobiální čípky nebo douching.

Kandidóza

Další patologie, jejichž hlavní znamení existuje bílý výtok, někdy podobný pěny, je kandidóza. Jeho vývoj přispívá k houbám rodiny Candida. V každodenním životě se nazývá drozd a patří k nejběžnějším ženským onemocněním.

Candids v malých množstvích jsou zahrnuty do vaginální mikroflóry, ale s nárůstem počtu těchto hub, existuje porušení biototiky vagíny. Takový způsob může začít v důsledku přenosu napětí, hormonální poruchy, léčby antibiotiky, nedodržením pravidel osobní hygieny a komunikovat od sexuálních partnerů.

Mezi symptomatika patří bílá nebo nažloutlá konzistence bavlny Výběr s dojnic. Někdy jsou mírně pěnivé. Mnoho slabých podlahových představitelů jsou zmatená bílá zrna v bílém nebo smetanovém patologickém hlenu s vypouštěním pěny. Taková konzistence je proto vizuálním podvodem než podobná charakteristika.

Doprovodné příznaky kandidózy zahrnují vaginální svědění, pálení pocit při močení, hojnosti bílé s pohlavím kontaktem a po něm.

Moderní léky umožňují odstranit drozd v jednom průběhu léčby speciálními tabletami, svíčkami a krémy.

Léčba a prevence

Když se objeví takový příznak jako pěnivost vylučovaného hlenu, je nutné bez prodlení odkazovat na gynekolog. Chcete-li správně diagnostikovat, musí lékař vypracovat obrázek symptomů a mít zdvih přiděleného materiálu.

Nemoci, které generují takové znamení, se zachází v závislosti na jejich původu. Pokud mluvíme o infekcích, je nejčastěji používána komplexní terapie, ve kterých jsou potlačovány bakterie, houby a jiné organismy způsobující patologický proces, zánět se odstraní, je zesílena imunita a odolnost těla se zvyšuje k takovému.

Infekční onemocnění se používají k opakování, protože Léčba vaginálního výboje Je nutné přivést do konce a následovat jednoduchá preventivní pravidla:

  1. Chraňte v nepřítomnosti trvalého sexuálního partnera.
  2. Dodržujte osobní hygienu.
  3. Přizpůsobit několikrát denně, často mění denní a běžné proužky, tampony.
  4. Pro hygienu použijte prostředky navržené speciálně pro intimní zónu.
  5. Mají jednotlivé položky domácnosti.
  6. Pravidelně navštěvující gynekolog.

Izolace pěny ve většině případů je patologická, i když nemají specifický zápach, ale někdy mají fyziologický základ. Při objevování byste měli kontaktovat lékaře pro správnou léčbu.