Výběr voní s železem: důvody a co s tím dělat

Vaginální výboj vždy navrhne ženu o svém zdravotním stavu. Sebemenší odchylka od jejich každodenních charakteristik nejčastěji ukazuje problém. Kovový zápach ženského propuštění, který bude diskutován v tomto článku, může být také známkou jedné nebo jiné patologie.

Přírodní vaginální výboj a odchylka od normy

V reprodukčním věku, každá žena reprezentativní hodinky Alokace z pochvy. V "Kritických dnech" - to je odmítnutá děložní tkáň ve formě krvácení, během zbývajících období menstruačního cyklu - Transparentní mírný hlen bez zápachu.

Jedná se o alokaci pohlavního styku, vzhledem k práci všech druhů žláz, sliznic, mazů a potu. Rolovný systém u žen je nastaven jako hodiny. TRUE, v různých fázích měsíčního cyklu, změny hormonu, které ovlivňují celé tělo, včetně železného a produktu jejich činnosti -. Z tohoto důvodu, během období ovulace, před a po menstruaci výběru, může být zakoupen mírně žlutý odstín a kyselý. Takže můžete charakterizovat normou.

Pokud přidělení získaly nepříjemnou vůni, transparentní barva byla změněna na bílou, zelenou, šedou, konzistenci byla změněna, vaginální svědění a spalování a pomalé břicho bylo hmatatelné, pak se jedná o známky patologie, zánětlivého procesu nebo infekčního choroba.

Takový fenomén dává nepohodlí, protože může cítit v intimním zóně kdykoliv tím, že dáma v nepříjemné poloze. Odstranit se symptomem hnětení a zamaskování jakýchkoliv prostředků ne vždy funguje. Chcete-li se chránit před takovými aromy, je důležité znát důvod jejich výskytu, způsoby, jak bojovat a zabránit. Co znamená kovový zápach výboje?

Ne patologické důvody vůně železa z dětského výboje

Pokud se vylučovaný hlen dává kov, znamená to přítomnost krevních nečistot v něm. Proč má krev vůně železa? Má erytrocyty - červené krevní příběhy, které obsahují hemoglobin - pigmentový protein. Na druhé straně se jeho molekula skládá ze čtyř atomů železa než červenou barvu tkanin v těle a charakteristický zápach.

Společné příčiny vůně:

  1. Voní jako menstruační krvácení, stejně jako sekrece před měsícem nebo po nich. Tato vůně detekuje mladé dívky, které mohou předvídat přístup prvního kritického dnů. Někdy malé krvavé výboje znamenají ofenzívu ovulace.
  2. Vaginální tajemství je často podvod díky narušení integrity sliznice v důsledku mechanického poškození. To se děje s hrubým pohlavním stykem, zřízení spirály, po gynekologické inspekci. Ve vzácných případech mohou pooperační švy krvácet.
  3. Alergická reakce na léky, antikoncepci, intimní hygienické výrobky mohou projevit růžový hlen s krvavou, charakterizovanou vonícími žilami.
  4. Hormonální skoky, zejména během Klimaků, vysvětlují skutečnost, že výběr žen voní železo.
  5. Nepříjemný zápach vagíny bez explicitního výboje může být výsledkem nesprávné intimní hygieny.

Výběr s vůní železa kvůli patologiím a nemocí

Vypouštění je voněný železem v důsledku různých onemocnění, jejichž symptomatics zahrnuje vnitřní a vnější krvácení:

  1. Takže erozi děložního čípku se vyznačuje zničením buněk sliznice tohoto orgánu. V 60% případů postupuje asymptomatický a pouze nepříjemná vůně krve s odstínem kovů může vydávat patologii. Někdy, s takovým výstrah, krev a dokonce hnisavé svazky mezi měsíční, táhne v dolní části břicha. Tyto příznaky mají funkci - zesílit po intimním kontaktu.
  2. Salpingitida - zánět vnitřní vrstvy děložní trubky. Symptomy se projevuje zvýšením teploty tahání bolesti břicha, destabilizace cyklu, výtok s pachem železa.
  3. V některých případech může takové znamení označit novou formaci různých etymologie a dokonce i na rakovinu. Zničení tkání je doprovázeno krvavým nepříjemným pachem, bolestí v sexuální zóně, která někdy jde do dolní části zad. Proto je tak důležité, najít neobvyklé symptomy a příchutě, vypadají jako gynekolog a získat odpovídající léčbu, aby se problém nespustil, čelí závažným následkům.
  4. Některé dámy identifikují železo Vaginální zápach s nepříjemnými rybami. Takové znamení má bakteriální vaginózu. Vyznačuje se notridovým výběrem špinavé a bílé nebo šedé, doprovázené svědění a pálením. Projevy tohoto kalibru jsou posíleny po sexuální blízkosti.

String s železnou vůní a těhotenství

Během pojetí, ovocný vejce, upevnění ve stěnách dělohy, způsobuje primární odolnost cizího těla. Tento proces je někdy doprovázen bezvýznamnou krvavou nepříjemný žláza.

Po porodu může přirozená eliminace LOY dát kov. To je normální přírodní fenomén.

Stává se, že během těhotenství se nacházejí hnědé výboje s explicitní vůní železa nebo ještě horší, putrid, doprovázený bolestí. Výběr s pachem během těhotenství charakterizuje fetální plodu, stejně jako ektopický těhotenství. V tomto případě musí být embryo odstraněno, aby se zabránilo infekci a těžkým patologiím.

Prevence a léčba kovového zápachu

Když je zjisteno vůně, je nutné navštívit lékaře, aby objasnil jeho etymologii. Lékař zřídí příčinu a říká mi, jak odstranit železný vůně výběru u žen spolu s krvácením.

Pokud neexistuje žádná exacerbace a onemocnění není spuštěna, můžete dělat bez všeobecných léků. Zánět v počáteční fázi odstraní dumpingové léky, bylinky champs nebo místní svíčky. A při mechanickém poškození je přiřazena fyzioterapie.

Aby se zabránilo vzniku problému, dodržujte jednoduchá preventivní opatření:

  1. Podpora imunity, vzdát se špatných návyků.
  2. Nezvyšují závaží, vyhněte se velkému fyzickému cvičení a supercoolingu.
  3. Dodržovat pravidla intimní hygieny. Je-li důvod pro vůni není v nemoci, pak častá zbraně s heřmánkem pomůže odstranit vůni výboje.
  4. Nenechte syntetické spodní prádlo. To může způsobit podráždění sliznic, které vysvětluje svědění, spalování a krvácení odmítnutí malých vazků. Preferují přírodní tkáň.
  5. Vyberte si střední péče produktů správně: musí být hypoalergenní, s neutrální pH, bez barviv a konzervačních látek, mají zeleninu, obsahují kyselinu mléčného.
  6. Vyberte kontraceptive znamená, že vaše fyziologické funkce.

Shrnutí, rád bych poznamenal, že problém vůně alections je často diskutován ženami na internetu, který je viditelný z mnoha recenzí. Často, zástupce slabého pohlaví říká, že po diagnóze onemocnění nebyla zjištěna, a problém existuje. Takové znamení by nemělo být znepokojeno. Hlavní věc, ne samo-medicate, a poraďte se s příslušným odborníkem. A být zdravý!