Výběr s vůní amoniaku: nastavte příčinu

Někdy se stává, že vůně vaginálního výboje získá specifický charakter, který je samozřejmě alarmující všechny zástupce slabého pohlaví. Co tím myslíš alokace s vůní amoniaku u žen a jak se jich zbavit, můžete se zjistit v tomto článku.

Charakteristika normy a odchylek od něj

Příroda je uspořádána tak, aby práce každého z našich orgánů doprovázena produkty svých živobytí. Podlahový systém je nejvíce skládající se z sliznic, které mají mnoho glazur, které produkují tajemství. Díky tomu se funkce bariéra provádí: zadržení cizích mikroorganismů. To udržuje přirozenou mikroflóru a všechny zbytečné bakterie se zobrazují s hlenem.

Normálně se jedná o mírné ve výši separace průhledného hlenu, bez pachu a homogenní konzistence. S průběhem menstruačního cyklu se tato vlastnost může lišit: sekrece se stává lepkavou a nažloutlou během ovulace, před nebo po menstruaci.

Pokud Alokace začaly cítit jako cibule, shnilé ryby, Žehlička, hniloba, aceton nebo amoniak, získaná bílá, šedá a jiná nepřirozená barva, kompozice se stala nehomogenní a nepohodlí ve formě svědění, pálení, bolesti, pak mluvíme o porušování. Zvažte problém přítomnosti výboje s ostrým zápachem amoniaku nebo amoniaku alkoholu.

Příčiny vypouštění s vůní nepatrné povahy

Je známo, že životní styl, kvalita výživy a obecné zdraví žen se odráží v charakteristikách vybraného interomálu a jeho aroma. Proto mohou být příčiny zápachu amoniaku následující:

  1. Nedostatek spotřebované tekutiny, protože z nichž moč se koncentruje, vytváří takovou duši.
  2. Přebytečný protein ve stravě, který ztěžuje recyklovat játra v aminokyselinách.
  3. Změny v hormonálním pozadí během těhotenství, po porodu, během vrcholu, dívky během zrání pohlaví opouští otisk na aroma sekrece. Ze stejného důvodu může být menstruační krvácení v prvních dnech poskytnuta amoniaku.
  4. Nesprávná hygiena, když se v inguinálních záhybu hromadí výběr nebo zbytky moči.
  5. Některé lékařské přípravky nebo multivitaminové komplexy mění složení a vůni výboje.
  6. Nejčastěji se tento fenomén koná v důsledku poruch funkce jater, což se nevyrovnává se zpracováním vedlejšího produktu metabolismu - amoniaku. S normálními játrovými prací se zobrazuje s močí. V rozporu s jeho činností v těle, toxické látky akumulují, hledání výstupu ve formě vaginálního hlenu. Proto může vůně genitálu rušit nejen ženu, ale také dívku, která není přední sexuální život.

Za jakých patologií výběru voní amoniak

Důvody pro výběr s vůní amoniaku u žen mají také patologický charakter.

  1. Uretrit, ve kterém je urege kanál nafouknutý, vyvíjí v důsledku pronikání do mikroflóny patogenních bakterií a virů. Vůně amoniaku se přidává do symptomů, objeví se bolest řezu v močení z uretry a urina může mít hnědý odstín a obsahovat hlen.
  2. Cystitida - jiný zánětlivý proces močového měchýře. Vyvíjí se kvůli škodlivým mikroorganismům, a kvůli SuperCoolingu a v menopauzu cystitis. t Ještě častější "host" s ohledem na změny související s věkem. Symptomy uretritidy mohou přidávat teplotu a obecné onemocnění.
  3. Pyelonefritida je zánět ledvin a jejich Locher, který dává takový zápach a je doprovázen častými močení, bolesti v dolní části zad, challa, slabost, zvýšení pocení, závratě.
  4. S diabetes mellitus v moči v nadměrném množství jsou ketony - acetonové sloučeniny. Ve velkých koncentracích mohou dát takovou vůni.
  5. Pokud se bílé hrudky v hlenách začaly vystupovat, nebo se stali nažloutlý, objevil se popsaný zápach, nesnesitelné svědění a pálení pocit je cítil, pak se jedná o houbové onemocnění kandidózy, lidé - drozd.
  6. Předpoklad pro vzhled výběru s vůní amonný může být bakteriální vaginóza. Takový Vůně výběru se zředí vůní shnilých ryb, Mucus získává šedavý odstín. Ukázat se zvláštní silou, kterou může po sexuálním kontaktu. Symptomatika je také vyjádřena spalováním s svědění.
  7. Jakékoli jiné sexuální infekce, jako je trichomoniasis, Chlamydia, Gardnerellóza a další schopni vyvolat takovou vůni z vagíny.

Zjistěte si článek odkazem, proč se stane Bolí jít na záchod během menstruace v malé.

Žena může zmást vaginální sekrece s menším únikem moči, což je znamení hyperaktivního nebo neurogenního syndromu močového měchýře.

Jak eliminovat vůni amoniaku od výběru?

Pokud alokace začaly cítit amoniak, pak byste měli kontaktovat zdravotnické profesionály. Stojí za to začít s gynekologem, aby odstranil ženské nemoci. Konzultovat také s urologem a endokrinologem, protože nejčastěji takový příznak - z hlediska těchto specialistů.

S výše uvedenými onemocněním se používají protizánětlivé a antimikrobiální léky, v závažných případech - antibiotika. Tyto léky jsou doplněny imunostimulianty a tajemstvím.

Léčba je možná doma. Vhodné svíčky místní akce, potopení řešení s zmíněnými léky, lázně na základě léčivých bylin, zahřátí. Ale v žádném případě se nezabývají samo-léky. Nejprve se obraťte na příslušný odborník.

Aby se zabránilo onemocnění, dodržujte jednoduchá preventivní opatření:

  1. Fit vyvážený, eliminovat přísné diety, špatné návyky.
  2. Pít více tekutiny.
  3. Nepřekračujte.
  4. Nezačínejte nachlazení, protože to je často, že způsobují onemocnění genitourinary systému.
  5. Držet po celou dobu pod kontrolou hladiny cukru v krvi.
  6. Dodržujte intimní hygienu, je častěji tvořena, věnovat pozornost inguinální zóně.
  7. Zvolte produkty péče o genitálu: Bez příchutě, barviva, na zeleninovém základě, podporující rovnováhu pH.
  8. Vyloučit ze syntetického prádla šatníku, ponechat jen přirozenou, pohodlnou formu.
  9. Chráněné s kondomy, pokud nemáte stálý sexuální partner.

Jako četné recenze, bezbarvé, bílé a žluté alokace s vůní amoniaku u žen - společný problém, který eliminuje poměrně snadné. Je důležité si uvědomit včas, zjistit důvod a získat správnou léčbu. být zdravý!