Jak se zbavit vrcholů žen: léčba

Výběr z pochvy - nezcizitelné satelity zástupců slabých pohlaví po celém reprodukčním věku. Jejich kvalitní a kvantitativní charakteristiky závisí na fyziologickém stavu ženy a za určitých podmínek se stávají příznakem onemocnění. Jak se zbavit výběr tohoto druhu? Odpověď na otázku závisí na příčinách výzvaných negativních změn.

Dámské alokace a jejich typy

Ženské genitálie přidělují sekreci. Rok před prvním měsícem, dívka je určena Tajemství transparentního výboje, který bude alternativní s menstruačním krvácením na menopauzu. To je normální jev koncipovaný přírodou. Sekretovaný hlen se používá k ochraně před bakteriemi, mikroby a udržování rovnováhy biocenózy vaginy. A také tato sekrece slouží jako přírodní mazivo se sexuálním kontaktem, podporuje zachování a pohyb spermií, které přišlo s spermiemi v ženském organismu.

Sliznice se vyznačuje žlázami umístěnými v děloze a vagíně. To zahrnuje:

  1. Sekrece žlázy cervikálních kanálů a vagíny.
  2. Posunuté částice epitelu.
  3. Mikroflóra, která zahrnuje různé mikroorganismy (drtivá většina z nich jsou užitečná bakterie, malá procento - podmíněně patogenní).

Normálně by mělo být uvolněno asi 5 ml sliznice. Číslo a kvalita běžného tajemství závisí na fyziologických vlastnostech těla, menstruačního cyklu a hormonálního pozadí žen.

zjistit Proč jsou ženy na kalhotkách pozorovány bílé výboje V jednom z našich článků.

Přípustné sekrece zahrnují následující:

  1. Menstruační krvácení charakterizující začátek cyklu. Trvá 3 až 7 dní.
  2. Vzácná růžová, hnědá - pár dní po menstruaci.
  3. Bílý, nažloutlý, nazelenalý hlen bez zápachu a nepohodlí - normální znamení inherentní v období mezi menstruací. Bílá tlustá homogenní konzistence (možné během těhotenství).
  4. Hojný krém, bílý, sukrovický, žlutý, hnědý nebo s krví streyst Vložené alokace uprostřed cyklu Ozvonění ovulace. Přítomnost hlenu v krvi je způsobena výstupem vajec folikulu.
  5. Růžová a hnědá Přidělení jsou možné denně před menstruací. Neměl by být doprovázen bolestivými a nepříjemnými pocity.
  6. Hojný sliznice kapalina připomínající vaječný protein nebo protahování jako snot, bez specifické vůně vyniknout během styku S sexy excitace.
  7. Hojný bělavý nebo nažloutlý po sexu - střední sperma venkovní s vaginální mazání. Neměli bychom cítit, krátkodobý.

Tyto vlastnosti jsou přípustné a v nepřítomnosti souvisejících symptomů a neměly by být alarmující.

Další situace, pokud propuštění z pochvy není spojeno s fyziologií. Mají vlastnosti, které hovoří o patologii: nepříjemné tvaroh, ryby, rozdávání vůně, doplněné svědění, spalování, bolestivé močení. Chcete-li vědět, jak eliminovat alokaci tohoto druhu, měli byste zřídit důvod jejich vzhledu.

Neodpovídat

Normální belie - mírný Možnosti transparentní bílé S blátivé pruhy.

Taková konzistence hlenu způsobuje vyčerpávající epiteliální částice. Necítí, nedodávají nepříjemné pocity.

Pokud jsou rozmazány šedou, žlutý odstín, kudrnatý charakter nebo obložení vloček, nepříjemný zápach, doprovázený vaginální hořící a svědění, pak to indikuje patologii.

Bakteriální vaginóza

Hlavní příznak - Vaginální výboj s vůní shnilých ryb, v kombinaci s genitálními svědění. Tato infekční onemocnění je přenášena jako sexuálně, a vyvíjí se v souvislosti s porušením biocenózy, když patogenní bakterie začnou růst a převažují nad laktobakterií. Rozlišovací prvek vaginózy - posílení příznaků po sexu.

Léčba bílého výboje z vagíny způsobené vaginózou se vyskytuje na místní úrovni. Pro tento, antibakteriální (terezhin, vlajku) se aplikuje antiseptické (MacMiror), nástroje antibiotikum (CLINDAMYCIN) ve formě čípků nebo douchingu. U 50% pacientů existují relapsy proti pozadí oslabené imunity, proto jsou předepsány imunostimulační a konstrukční léky.

Kandidóza

Bals mající konzistenci sýrů a Souysová vůně, Spolu s jakým trvalým svědění je cítil v pochvě, hořící v močení - znamení drozd (kandidóza) způsobené houbami rodiny Candida.

Mnoho žen se týká otázky než zacházet s těmito bílými výbojem. Úspěchy moderní medicíny vám umožní zbavit se s pomocí jedné svíčky (fuzzis) nebo několika (nystatin, pimafucin, glood). Často je drozd schopen znovu objevovat, proto je nutné pravidelně provádět preventivní opatření, aby se zabránilo relapsům.

Praxe ukazuje, že místní expoziční přípravky v takových onemocnění jsou mnohem efektivnější nástroje pro obecné a systémové účinky.

Krev, podpora a hnědá krev přilepená

Takový výtok vždy obsahují krev. Pokud se označí více než jeden den před menstruací nebo uprostřed cyklu, a nejsou spojeny s ovulací, tahání bolesti v dolní části břicha se cítila, pak se může vzdát sebe sama o sobě znát erozi děložního čípku, myomu , endometrióza, polypy.

Ectopia Cervix

Léčba vypouštění z vagíny u žen v erozních procesech se provádí integrovanou metodou. Předepisovat hormonální, protizánětlivé, antibakteriální, antivirové léky v kombinaci s místními. Některé případy této nemoci vyžadují více rozhodujících akcí ve formě lékařského zásahu. Je možné vyléčit erozi s laserem, metodou rádiové vlny, elektrickým proudem, kryodestrukce, chemickou koagulací.

Myom Uterus

Často z dělohy a doprovodného výběru mohou být dvě metody: s léky a provozní intervence. V posledně uvedeném případě používáme momektomii a embolizaci děložních tepen.

Endometrióza

Pokud je nahnědlá barva výboje způsobena endometriózou, zánětem sliznicí krytu dělohy nebo polypy, aplikujte čištění (škrábání).

Zranění

Často jsou případy, že takové vypouštění jsou spojeny s tenkou cévní vaginou, které jsou snadno traumatizovány s hrubým pohlavím. V tomto případě se léčba vaginálního výboje provádí pomocí svíček s léčivým a antiseptickým účinkem.

Alergie

A důvody jejich vzhledu jsou považovány: přítomnost alergického stimulu (nosit syntetické prádlo, použití nevhodných prostředků intimní hygieny a maziv). Když se alergie doporučuje eliminovat podnět.

OK

V prvních měsících použití hormonálních léků mohou genitálie doprovodit hnědý výhled tajemství. Nemusíte používat žádnou terapii, protože po 3 měsících se tělo přizpůsobí a symptom projde sama.

Žlutý a zelený výběr

Zelený výběr Mohou zvrátit genitálie během infekce nebo zánětlivého procesu. Všechny z nich jsou doprovázeny vaginálním svěděním, hořícím, nepříjemným zápachem.

Jak léčit Žluté alokace u žen? Terapie závisí na tom, jaké mikroorganismy jsou způsobeny.

A hojný a pěnivý charakter nosí hlen s trichomoniázou. Ošetřeno z této sexuální infekce je dostatečně tvrdá. Dokonce i antibiotika jsou zde bezmocná, proto se dlouhodobě aplikují speciální antikokulární léky.
Tyto příznaky jsou schopny hovořit o zánětu vaječníků (adnexite) nebo salpititidy (zánět děložních trubek). Antibiotika a protizánětlivé léky se používají v kombinaci s fyzioterapií.

Purulentní

Takový hlen voní jako hniloba, doprovázená bolestí v dolní části břicha, zvýšení tělesné teploty a obecné malátnosti. Mluvíme o zánětlivém procesu, který se odstraní antibiotikami a protizánětlivými léky.

Hojný vodnatý hlen s hnisem znamená přítomnost pohlavně přenosných onemocnění. Jsou také charakteristické pro častou a bolestivou močení. To zahrnuje Chlamydia, kapavka a další ruce, ošetřené antibiotiky široké škály působení v komplexu s protizánětlivými a imunostimulačními léky.

Jak zacházet s výstupy z pochvy: tradiční medicína

Mnoho žen dává přednost s použitím lidových metod.
Existuje mnoho způsobů, jak porozumět tomu, jak doma se zbavit vykreslení s nepříjemným zápachem.

Někdy sedimenty s vlivem hojení trávy sedmikrásky, kalendulas, otočení, lovec. Hlavními pravidly takových postupů: Voda by měla být příjemná pokojová teplota a koncentrace roztoku je médium, takže není k odtoku a nespalovací slizniční membránu.

Aplikace a tampony pro vagín impregnované roztoky pro plížení nebo terapeutické odvody bylin. Mohou být použity několikrát denně se zánětlivými procesy.

Také mnoho žen používá čínské tampony s terapeutickým a preventivním účelem. O činnosti těchto prostředků bude říct Uživatelské recenze o krásné životní míče.

Odborníci důrazně doporučují, aby se nezabývají samostatnou léčbou a dávají přednost tradičnímu metodě terapie.

Pokud je to žádoucí, vedení diagnostiky a s výjimkou vážných patologií, které nevyžadují hospitalizaci, lékař vysvětlí kompetentně než a jak léčit alokace u žen doma.

Požadované pravidlo v životě každého představitele jemného pohlaví je pravidelnou návštěvou gynekologa. Koneckonců, ne vždy alokace jsou doplněny viditelné doprovodné příznaky a patologie zůstává bez povšimnutí.

Vaginální výboj u žen - časté známky onemocnění, které vyžadují léčbu. Moderní medicína má mnoho způsobů a drog, které vám umožní rychle a účinně zbavit se jejich příčiny. Je důležité neustále sledovat změny v sexuální sekreci, aby se včas mohla uchýlit k terapii.