Alokace s nepříjemným zápachem žen: příčiny a léčba

Výskyt vaginálního slizového hlenu s nepříjemnou vůní - častým příznakem gynekologického onemocnění. Výběr s vůní žen, kteří se objevili, by proto měl sloužit jako důvod pro návštěvu gynekologa. Ale protože pojetí "nepříjemné sexuální sekrece" každého člověka je jiný, pak předtím, než si domluvíte schůzku s lékařem, stojí za to zjistit, jaké vonné vůně se týkají možností pro normu, a které jsou považovány za znamení patologie.

Stanovení normy a odchylky od něj

Vaginální alokace - hlavní produkt práce žláz, stejně jako sada mrtvých buněk kůže a cervikální kapaliny, vybraného děložního čípku. Povaha hlenu je určena těmi, která to produkují, stejně jako pohlavní hormony: estrogen a progesteron. Vaginální tajemství a mikroflóra jsou úzce spojeny. Jsou to jedinci, a proto vůně každého ze slabých zástupců sexu, speciální. Už téměř už není, ale tam je.

Normálně musí být vaginální mukale jasně lehce blátivé nebo transparentní, bez nečistot a aroma, mírný objem, který není doprovázen nepohodlím a bolestí. V různých fázích menstruačního cyklu se mění charakteristika výběru. Například po menstruaci a během ovulace na konzistenci jsou silnější, mají kyselý zápach, stejně jako nažloutlý odstín.

Pokud se zobrazí bílá, žlutá, zelená, kadeře, Oplocení transparentního výběru s zápachem, Tukhllyatina, ryby, cibule nebo mléko, pak mluvíme o patologiích a gynekologických onemocněních.

Proč se objeví příznak

Vypouštění z pochvy s vůní se nejčastěji objevují v důsledku přidání patogenních mikrobů, které spadají do normální mikroflóry intimní zóny, přidělí produkty jejich živobytí - specifická vůně. Infekce, houby a viry provokující gynekologická onemocnění vyvíjejí zánětlivé procesy, než jsou jejich symptomy splatné. Každá nemoc má svůj vlastní, ale společný rys je sekrecí s vůní.

Někdy důvody pro vypouštění s nepříjemným pachem u žen jsou spojeny s poškozením imunitního systému, systému železa, metabolismu, hormonální nerovnováhy, stresu, porušení vaginální mikroflóry, příjem antibiotik a antikoncepce. Tyto porušení vysvětlují nepříjemnou vůni hlenu v dívce, která se dosud chová intimní život, protože pravděpodobnost infekce se sexuálně přenosnými onemocněními je vyloučeno.

Během vyvrcholení se může objevit nepříjemný zápach pro výboj, když je hladina estrogenu nízká.

Výhled s vůní v ženských gynekologických onemocněních

Každá onemocnění může být určena specifikami aroma a doprovodných příznaků.

Rybí zápach

Vážnost Průměrná dysbakterióza nebo bakteriální vaginóza, ve které normální poměr různých typů mikroorganismů ve změnách vaginálních médií: podmíněně patogenní začít převažovat a množství mléčných kyselin se snižuje. Kyselina hlenu je snížena. Toto onemocnění není infekční a zánětlivé. V počáteční fázi postupuje asymptomatický, ale po 7-10 dní vzniká tajemství s shnilých vůní, což se po koitus zvyšuje. To je doprovázeno svědění, hořící sliznic a šedou barvu sekrece.

Tak to může být opuštěni Gardnerellózu - zánětlivý proces způsobený gardnernel bakterií. S tím, shnilé tajemství je špinavé bílé. Příznaky jsou zcela podobné.

Česnek nebo cibule

Pokud Izolace vůně jako cibule nebo česnek, Důvodem může být imunodeficience, metabolická porucha, přijímání antibiotik a dokonce nadměrné použití zmíněné zeleniny s jídlem. Z patologií může vyvolat zánět dělohy, dysbakteriózu vagíny a drozd. Nejčastěji se rozlišuje hustým gramofonem hlenem, který nosí nažloutlý nebo nazelenalý odstín. Vůně se po sexuálním kontaktu stane nasycená vůně. Pravidelně obtěžujte svědění a spalování.

Kyselý

Kyselá vůně žen Mluví o Candidiasis - Infekce vyvolané houbovými spory rodiny Candida v každodenním životě drozd. Kučera Bílý výběr S nepříjemným zápachem, podobným tvarohu, často způsobuje svědění nebo spalování v pochvě.

Onemocnění je přenášeno sexuální cestou a může být také vytvořena v důsledku narušení bakteriální rovnováhy v vaginálním prostředí pod vlivem emocionálních šoků, slabé imunity a antibiotik. Drush může být doprovázen mírnými a silnými sekrecemi s poněkud nepříjemným zápachem ovocného mléka a drobných zrn.

Snadné kyselé duše jsou často normálním znakem určitého dne menstruačního cyklu: ovulace nebo po menstruaci.

Vrze železo

Pokud Izolace voní železa, To indikuje přítomnost krve v nich. Takové znamení se objeví během menstruace a v přítomnosti erozi nebo ektopie děložního čípku.

S ektopií děložního hrdla, krevní sliznice nebo sekrece nesoucí vodu s takovou vůní je často označována během nebo po sexuálním styku. Někdy bolí břišní zranění bolí. Pokud se tyto značky zjistí, že okamžitě navštíví gynekologa, aby se odstranil vývoj neoplazmů a onkologie.

Amoniak a aceton

Vysokohraký amoniak Vznikají na pozadí nedobrovolného úniku urinu z močového měchýře během akcí, které způsobují tlak uvnitř peritoneum: smích, kašel, kýchání nebo jednoduše fyzickou námah. To se děje na pozadí emocionálního napětí, nadváhy. Ammoniak vůně často vyzařovaná kvůli nedostatku tekutiny v těle, což činí moč více koncentrovanější, což dává popsanou charakteristiku hlenu.

Stává se také, že sekrece voní jako aceton. Jedná se o jasné znamení diabetes mellitus, ve kterém se ketonová tělesa hromadí v tkáních, což způsobuje takové znamení. Příčinou tohoto jevu může být porušením metabolismu nebo proteinové stravy. Konzultován s endokrinologem.

Rotační a ocet

Tento příznak může indikovat hnijící tkáně genitálních orgánů během ektopického těhotenství, zánětu vaječníků, pro přítomnost dělohy a std.

Trichomoniasis - Infekční pohlavní nemoc charakteristika výroby pěnové kapaliny Oddělující vůni rotující žluté nebo zelené. Jeho symptomy zahrnují svědění, stejně jako bolest při intimním kontaktu a močení. Vinným kolem je důsledkem nepravidelné hygieny.

Během těhotenství

Je třeba poznamenat, že na začátku těhotenství v sexuálním systému začínají kardinální změny, včetně hormonálního. Hormony sami mohou změnit barvu tajemství a jeho vůně. Stejně jako ochranná funkce těla v této fázi je snížena pro ochranu konzervace plodu a vylučuje jeho odmítnutí imunitním systémem. V počátcích období gestace je tělo snadno napadeno patogenními mikroorganismy a často zahuštěné chronické onemocnění často zhoršuje.

Špatný vonící Krmení amniotických vod. V tomto případě hojný výboj s nepříjemnou sladkou vůní. Pokud tekutina proudí nepřetržitě, obraťte se na lékaře naléhavě. Nejčastěji to se děje v posledním trimestru. Když se to stalo blíže k nastavenému času přítele, může to naznačovat začátek obecné činnosti.

Krvácení s putridovým zápachem signalizuje možnou smrt plodu. V tomto případě bude potrat být naléhavě proveden, aby se zabránilo infekci.

Pokud Lochi dává Gnom a zároveň táhne spodní břicho, pak mluvíme o postpartum komplikacích. Tato podmínka je obzvláště nebezpečná po cesarevných sekcích. Zjistěte v našem článku, Kolik sekcí po Cesarean Sections.

Pokud má žena zpoždění a jeho vaginální tajné voní nepříjemně, předpokládá se, že nejen těhotenství se předpokládá, ale také možné gynekologické patologie.

Konkrétně se vzdát Výběr po instalaci Pesary V důsledku boje organismu se zahraničním orgánem.

Jak se zbavit symptomu

Jak léčit alokace s nepříjemným zápachem u žen? Terapie se provádí pouze pod kontrolou lékaře. Výběr drog závisí na povaze patologie a fáze onemocnění.

  1. V infekční nemoci pomáhá pouze rušení léků, někdy i s použitím antibiotik. Předcházel tento plotový materiál (smear) pro mikroskopickou analýzu.
  2. Od menších zánětlivých procesů nebo drozdů se můžete zbavit svíček, krémů, tablet.
  3. Některé patologie jsou eliminovány metodou non-drogy. Pokud je vůně krve kvůli přítomnosti erozi čípku, pak "popáleniny".
  4. Fyzioterapeutické postupy jsou vyloučeny množstvím genitální zóny. Lékaři radí Douching: Předepsat řešení s antiseptika a antimikrobiální drogy. Tyto postupy jsou však zakázány, když adnexit, parametrický a těhotenství.
  5. Můžete využít lidového lékařství. Ženy aplikují tampony impregnované trávy bylin a vydělávají lázně s léčivými poplatky.

Povinná podmínka pro účinnou léčbu, je sexuální abstinence.

Prevence

Doporučení pro zabránění výše uvedených poruch:

  1. Nedodržujte tvrdé stravy.
  2. Podporovat pravidelnou intimní hygienu. Probudit se častěji, zejména v horké sezóně.
  3. Je přípustné používat denní těsnění, ale je nutné je často měnit (každé dvě hodiny), aby se zabránilo reprodukci škodlivých bakterií na povrchu.
  4. Nákup pouze kvalitních zařízení pro péči o intimní zónu - bez barviv a příchutě. Věnujte pozornost přítomnosti poznámky při zachování rovnováhy pH.
  5. Chraňte, pokud nemáte stálý partner.
  6. Nosit přírodní spodní prádlo pohodlného stylu, alespoň doma.

Slashing výtok z pochvy - společný jev, který je často diskutován na fórech. Tam se můžete setkat s recenzemi žen o tomto problému a odpovědi příslušných odborníků. Takový příznak je charakteristický pro mnoho onemocnění, ale pro každého je použitelná jeho vlastní taktika zotavení. Proto na prvních patologických příznakech sekrece a nepohodlných pocitů nezabývají samo-léky a konzultujte s účastnickým lékařem.