Vodnatý výtok během těhotenství

Každá žena v závislosti na cyklu období, je zde výběr bezbarvého hlenu z genitálních orgánů, který je spojen s účinkem estrogenního hormonu. Po ovulaci pod působením progesteronu se hlen začne zahušťovat, pak provádí ochrannou funkci pro dělohy a pohlavní orgány.

Během těhotenství nastane kardinální restrukturalizace hormonálního pozadí ženského organismu. Tyto procesy vedou ke změně barvy vaginálního výboje, což je norma.

Důvody

Vodnaté hojné alokace v prvním trimestru těhotenství závisí na úrovni progesteronu, která se začíná zvyšovat při vytváření všech podmínek pro intrauterinní vývoj plodu. Když těhotenství dosáhne 12-14 týdnů, v procesu vývoje fetálu pod vlivem hormonu estrogenního vaginálního výboje se stává více kapaliny.

Vodnatý výboj během těhotenství je:

  • bez zápachu;
  • Mléčné bílé nebo světlé-
  • někdy hojný;
  • průhledný;
  • nezpůsobují nepříjemnosti pro ženu, jen v rozkroku je vlhkost.

Ženy během těhotenství by měly pečlivě postarat o genitální těla, dodržovat pravidla hygieny, nejlépe využívají speciální gely pro intimní sedadla. Doporučuje se sprchovat častěji, umýt v lázni, na sobě přírodní čisté a suché spodní prádlo, každý den se změní. Můžete použít hygienické těsnění, ale ne ochucené, aby se zabránilo alergické reakci doprovázené silným svědění. Vodnatý výboj během těhotenství by neměly strašit ženy - to je normální jev.

Gynekologové samozřejmě nedoporučují použití denních těsnění během těhotenství, protože zvýšená vlhkost může vyvolat procesy putroy a vývoj infekčních onemocnění. To neznamená, že stojí za to zcela opustit intimní hygienické výrobky, ale nebude to bolet snížit jejich četnost používání.

Vzhled výboje vody může být způsoben použitím vaginálních svíček (uremines, carzhinin, klotrimazol, hexonóm, jiných antibiotik a antiseptika). Takové výboje jsou jen zbytky léku ve Vagině, které postupně chodí ven a zůstávají na spodním prádle. Maximální výběr je označen v dopoledních hodinách nebo uprostřed dne (při použití svíček přes noc). Léčba není nutná, o den později, všechny nepříjemné příznaky zmizí. Doporučuje se časté změny nativního a ložního prádla.

Bali měl těhotné ženy

Bali měl těhotné ženyTěhotenství může být doprovázeno vzhledem bílou, protože nový život se narodil v děloze v děloze. Bali jsou tvořeni S regenerací mrtvých buněk sliznice. Nevyžadují léčbu, protože husté bílé alokace jsou považovány za normou. Ale pro to může být skryté a nemoci. Drozd má také bílé husté alokace. Pouze lékař může diagnostikovat a přiřadit vhodnou léčbu.

Při naléhavě poraďte se s lékařem

Uvolnění tajemství vodnatého charakteru není známkou onemocnění během těhotenství, ale někdy mohou být doprovázeny pocitem spalování, svědění, zarudnutí a otoku, stejně jako další podráždění v genitáliích. V takových případech je nutné naléhavě jít do gynekologa a předat testy, aby se zabránilo vývoji jakékoli infekce, která může poškodit zdraví plodu a budoucí matky. Bohatství mikroflóry ve vagíně u žen velmi často může vést nejen do drozury, ale také rozvoj jiných nebezpečných onemocnění.

Vodaný výboj během těhotenství, doprovázené jinými značkami, může být příznaky Bakteriální vaginóza. S touto nemocí může zalévání hlen koupit šedou nebo bílou barvu a mít nepříjemný specifický zápach, v průběhu času se stává lepkavým, viskózním, tlustým a pěnou, průhlednou vodní barvu se změní na zelenou nebo žlutou barvu. Žena trápí silné svědění a problémy při močení.

Je nemožné zanechat změnu barvy vodnatého výboje během těhotenství, konzistence a zápachu. Mohou znamenat vážné gynekologické onemocnění, které představují nebezpečí ženy a plodu v děloze.

Zvláštní pozornost si zaslouží tyto příznaky:

  • Žlutý, zelený, šedobílý, blátivý výběr - znamení infekce;
  • Hojný vodnatý transparentní výtok - symptom lámání ovocné bubliny a únik vody;
  • Červená, šarlatová, hnědá, růžová, sací výtok - znamení potratu.

Úzkostné symptomy vznikající na pozadí patologických výbojů:

  • svědění;
  • hořící;
  • porušení močení;
  • nižší bolest břicha;
  • Zvýšit teplotu těla.

Pokud se takové příznaky vyskytnou, musíte co nejdříve navštívit lékaře.

Únik vody

Během těhotenství mohou mít ženy znamení úniku vody ve vazbě ve formě vodného výboje. Vody nejprve unikají v malém množství kapek, pak silně zvlhčují spodní prádlo a zanechávají stopy na kalhotky. Aby bylo zajištěno, že je to právě voda, která potřebuje použít speciální test. Na rozdíl od vypouštění z vagíny je voda letadla nažloutlý stín, s mírným specifickým zápachem. Pokud bude nalezen únik vřetena, musí být těhotná žena naléhavě umístěna do mateřské nemocnice.

Waters by měly být odlišeny od inkontinence moči během těhotenství nebo patologických výbojů v infekcích. Rozlišovací prvky jsou uvedeny v tabulce:

Znamení výbojeÚnik vodyÚnik močiVaginální infekce
CharakterKapalnýKapalnýKapalina nebo tlustá
Barvatransparentní, blátivé, zelené, s krevními příměsíŽlutáŽlutá, zelená, bílá, serózní
ČichSpecifické nebo nepřítomné (neexistuje žádný nepříjemný zápach)ostrý zápach močiOšklivý zápach
Časový výskytTrvalývznikají po kašli, kýchání, ostré pohyby, se smíchemTrvalý
Související příznakychybí nebo bolest v dolní části břichaneSvědění, spalování, nepohodlí v pochvě

Vodnaté alokace v různých fázích těhotenství

Těhotné ženy ve druhém a třetím trimestru mohou pozorovat hojné vypouštění vodného charakteru.

Po 14 týdnech se emocionální stav těhotných žen stabilizuje, stanou se klidnější. Fyziologické změny v těle se však cítily. Normální průběh těhotenství v této fázi je doprovázen stejnou vypouštěcí charakteristikou počátku času. Jsou transparentní, s kyselým zápachem, mírným a homogenní konzistencí.

Jaké funkce označují infekci v genitáliích?

  • Vypouštění Curčase.
  • Vzhled hnisu.
  • Změnit barvu a konzistenci výběru.
  • Svědění a pálení v pochvě.

Tyto příznaky mohou znamenat přítomnost drozd nebo jiné infekce a vyžadují naléhavou léčbu. Pokud se ve druhé polovině těhotenství objevují vodnaté alokace, může být únik mastné vody, je to Ohrožení potratu.

Za 19 týdnů se objem výboje zvyšuje, to je způsobeno hormonem progesteronu, který začíná aktivněji vystupovat.

22 týdnů je fáze vývoje plodu, když se může narodit a plně existovat. Dítě v děloze se aktivně pohybuje. Pokud jsou alokace normální, pak se liší průhlednost a necítíte. Pokud při 21 týdně těhotenství připomínají jasné znamení drozd, pak si nemůžete nechat ujít čas, před porodem je nutné okamžitě vyléčit. V důsledku toho v jakékoli fázi těhotenství: jak ve 14., a 19 a ve 21 týdnech od vagínu těhotných žen jsou bez zápachu, které jsou považovány za normální.

Hojné vodnaté alokace u žen ve třetím trimestru je signálem k možnému potratu, těhotné pro naléhavě nutné hospitalizaci.

Jaké změny jsou 30 týdnů v těle těhotných žen?

30 týdnů - to je třetí trimestr těhotenství, když dětství a ženy cítí obtížnost fyzického a morálního plánu:

  • Ovoce aktivně roste, hodně se pohybuje a je stále více a více ve hmotnosti;
  • Žena až 30 týdnů také získává velkou váhu.

Pokud se 30 týdnů objevuje z vagina bílého výboje s vůní, mohou znamenat infekční onemocnění. Důvod infekce může být:

  • Sexuální blízkost s infikovaným;
  • špatně zpracované nástroje během léčebného nebo léčebného postupu;
  • Nedodržení pravidel hygieny těhotné ženy.

Pokud se v posledních dnech těhotenství objevují hustý bílý nebo nažloutlý výtok, znamená to čas kontaktovat lékaře. Tím se pohybuje sliznickou zástrčku - znamení, označující začátek obecné aktivity.

Když neobvykle bohaté vodnaté výboje objevují v pozdním období (21, 28.30 týdnů), těhotné ženy by se měly vztahovat na radu žen a projít analýzou. Pouze s přísným dodržováním pravidel hygieny a předpisy gynekologem těhotných žen může porodit zdravé dítě.