Žlutý výběr bez zápachu u žen

Mnoho žen periodicky všimne na zbabělosti alokace různých odstínů - z bílé až nahnědlé nebo zelené. Často doprovází charakteristický nepříjemný zápach. V barvě a povaze těchto stop může lékař předurčit přítomnost onemocnění. Zbytek zobrazí testy přijaté gynekologem stěrka. Žlutý výběr žen u žen je nejčastěji nalezen a není vždy považován za patologii. Pokud nejsou doprovázeni svědění, spalování a bolesti, pak to nestojí vyděsit.

Je to nebezpečné, zda žluté pokračování je nebezpečný u žen?

Prohlášení, že takové vypouštění jsou nutně znamení nemoci - nepravdivé. Normálně se žena vyrábí vaginální tajemství, což je mazivo, které slouží bariéře pro škodlivé mikroorganismy. Přírodní mikroflóra vytváří kyselinu, ve které zahraniční bakterie zahynou.

Také ochranný hlen je tvořen v kanálu cervikálu, který také vyniká vagíně. Spolu s těmito tajemstvími se vypouštěcí buňky epitelu, "zodpovědný" pro bílou barvu výboje obsahují. Jinak by byly transparentní. S variantami se mikroflóra může vypadat nažloutlý nebo nazelenalý odstín.

Sekrece tajemství se může v průběhu menstruačního cyklu lišit. Nejtransparentnější a inherentní výběr je Po menstruaci, O dva týdny později se stávají intenzivnější a silnější (během ovulace), pak se proces sníží.

Pokud tyto sekce necítí a neposkytují dráždivé, pak jsou normou a nepředstavují nebezpečí.

Věnujte pozornost změně barvy, zatímco na tom s tímto:

  • Zdá se, že silný nepříjemný zápach;
  • Konzistence se stává chatou;
  • Výběr se stává velmi kapalným nebo silným, pěnivým;
  • zvýšení alokace;
  • Vyskytuje se svědění nebo spalování;
  • Začíná vytáhnout dno břicha;
  • V oblasti třísloví je bolest;
  • Existuje bolest a spalování v močení;
  • Zvyšuje tělesnou teplotu.

Žluté alokace během těhotenství

Těhotné ženy často zažívají hojný žlutý výtok z pochvy, protože se bojí o stav plodu. Zélné alokace - normální proces, vývoj v důsledku změn v hormonálním pozadí v těle. Mikroflóra může podstoupit změny v důsledku přirozeného pádu imunity v prvním trimestru. Snižte ochranné funkce Tělo účtuje pro opuštěné vajíčko, které opouštělo normálně.

Ve druhém trimestru normy se uvažuje o mírném světle nebo zcela transparentním výboji. Ale pokud mají jasně žlutou barvu, je již nebezpečná, protože může znamenat zánětlivý proces v vaječnících nebo phallopie trubkách, cervikálním kanálu nebo vagíně. Podobný příznak je důvodem k okamžitému odvolání na gynekolog.

Hojný výběr před porodem - nic jiného než jinak oddělení sliznice, zavírání děložního čípku. V některých generik je tento proces postižen, protože zároveň se hromadná voda odjíždí. Někdy mohou jednoduše mokré spodní prádlo, někdy se pohybujeme intenzivněji.

Žlutý výběr během těhotenství může být známkou močové inkontinence. Spontánní močení se vyskytuje při kašli, kýchání, během aktivních pohybů. Výběr má ostrý nepříjemný zápach a dráždí kůži. Vyžaduje konzultaci s gynekologem nebo urologem.

Výběr po potratu

Alokace v období a po potratuPokud žena utrpěla potrat, pak první 2-3 týdny její může být ukradena, pro charakter, z nichž musíte následovat. Vzhled zápachu nebo změny barev a konzistencí bude indikovat patologický proces.

Imunita po snižování chirurgie a riziko infekce je velmi vysoké. Může se vyskytnout ostrý nebo chronický proces, který je schopen šířit za pánev. To znamená, nejen vnitřní sex nebo reprodukční orgány, ale i urethra, střevo, atd.D. V takových případech to může být obtížné s bolestivostí a bolesti břicha, ale není nutné jej předtím přinést - je lepší navštívit lékaře ihned po změně povahy výběru.

Lze vydat v menopauzu?

Výběr s menopaususDokonce i menopauza nechrání ženu před vzhledem patologického výboje. Perestrojika těla vede k tomu, že menstruační krev se stává méně a často se smísí s uvolňováním průhledného hlenu. V období mezi těmito zbytkovými měsíčními alokacemi v normy by měly být bez barvy.

Pokud se objeví zbarvení - to je důvod, proč se obrátit na gynekolog. Koneckonců, Klimaks je období, kdy je zhoršeno mnoho patologických procesů dětské koule.

Výběr z vagíny může být dobrý tip, jak se chovat jako žena, když potřebujete porazit alarm, a když k nim nemusíte věnovat pozornost.