Kde je kyselá vůně výběru u žen

V gynekologii zaujímá vaginální sekrece důležitým místem. Podle její charakterizace můžete posoudit stav zdraví, t. E. Naznačují patologii. Přestože přesná diagnóza může být dodána pouze lékařem po důkladném vyšetření, nebude to bolet vidět, co je to kyselá vůně propuštění u žen. Je nutné se uklidnit, v případě přirozených změn v sekreci nebo morálně připravit, pokud mluvíme o patologii.

Koncepce normy

V těle osoby hraje důležitou roli železný systém. Žlázy jsou umístěny ve všech orgánech těla, včetně genitálií. Výrobek jejich činnosti je sekrecí, která obsahuje biologicky účinné látky. Sliníkové kryty produkují charakteristickou kapalinu, která se zobrazuje ve formě výboje. Normálně má transparentní, homogenní konzistenci, mírně lepkavá, bez chuti a nečistot. Vyrábí se v celém reprodukčním věku s malými množstvím a hojnost a vyžití se mohou změnit v důsledku hormonálních skoků v různých fázích menstruačního cyklu. V některých případech sekrece získává kyselé aroma.

Pokud je těhotenství odděleno kyselým

Bílý výběr s kyselým pachem během těhotenství V časných podmínkách se restrukturalizace vyskytující v těle vyskytuje v těle, včetně hormoneal.

Stojí za to, pokud během opékání plodu bylo označeno vodnatým nebo silným tmavě šedým tajemstvím s pachem tvarohem, ryb, hnisem. Zánětlivý proces nebo infekce může vést k vážným důsledkům pro matku i dítě.

Pokud začátek začal krvavé, bolest je plstěna a hlen dává jemně s kyselou vůní, pak mluvíme o fetálního plodu nebo ektopické těhotenství. V této situaci je dětský nástroj přerušen potratem drog.

Na začátku porodu je tam mozková kyselá sladká vůně, což znamená, že fetální bublina praskla a odpadní voda.

Ne ve všech případech zpoždění označuje "zajímavou pozici". Se specifickou vaginální tekutinou může znamenat různé patologie.

Léčba a prevence

Když je kandidióza, uzdravení výběru s mlékem a kyselým pachem je snadná. Obvykle předepsané vaginální svíčky, masti, tablety obsahující klotrimazol, ekoscolsu, natamycin, feticonazol, ketokonazol, imidazol. Mnoho moderních čípků je schopno eliminovat bolest pro jednu aplikaci. Svíčky, které vyžadují dlouhodobé použití, nejsou účinné, pokud jejich použití spadá na kritické dny. Svíčky klotrimazol s menstruací Podle oficiálního výuky a nejsou doporučeny pro použití během regulace.

Zánětlivé procesy jsou také ošetřeny místním.

V napatologickém výboji z pochvy s nepřirozeným zápachem jsou konstrukty předepsány, imunostimulační činidla.

Změny erozi epitelu jsou ošetřeny lokálními léky a "dutinou".

Infekční onemocnění způsobené grampozitivním bakteriím cockki (gonokoky a streptokoky) jsou obtížnější pro léčbu, někdy to nebere žádný týden na terapii nebo dva, ale po dobu čtyř měsíců, a poměrně těžké přípravky z antibiotické skupiny jsou aplikovány.

Účinným způsobem, jak eliminovat nepříjemnou duoku, jsou lázně a hluboké paže s dekorakcemi bylin, jako jsou olizy, heřmánka, měsíčku, série a arnica. Ale je také nemožné je zneužívat, protože to může narušit rovnováhu mikroflóry a alkalických alkalických kyselin.

Zbavte se nepříjemného zápachu doma může jen na chvíli. Je důležité odstranit samotné porušení, které vyvolalo znamení.

Nedoporučuje se zapojit do sebevědomí. Pokud se změnila povaha výběru, obraťte se na gynekologa, abyste zjistili jejich etymologii. Nejčastěji je důvod namontován pomocí smear.

Přečtěte si v jednom z našich článků, Jak se zbavit patologického výboje S tradiční a alternativní medicíny.

Nezapomeňte na preventivní metody, které jsou důležité pro zabránění voňavým onemocněním:

  1. Podporovat imunitu, jíst vpravo a také se vzdejte špatných návyků.
  2. Nezneužívají léky a hormonální antikoncepce.
  3. Krmte se od stresu, nadměrné fyzické cvičení, supercooling.
  4. Odmítnout syntetické spodní prádlo ve prospěch výrobků z přírodních tkanin pohodlného stylu.
  5. Pečlivě sledujte výběr finančních prostředků na péči o intimní zónu: gel je vhodný bez barviv a příchutě s neutrálním pH.
  6. Změňte hygienickou denní těsnění často, je to pravidelně.
  7. Trvale pozorovat charakter produkovaného hlenu. Je nejjednodušší sledovat na každodenním pokládání.

Zpětná vazba na dámské fór ukazují, že výběrový výběr je poměrně běžným fenoménem mezi zástupci slabé podlahy. Důvodem může být jak přirozený vzor toku menstruačního cyklu a patologie. Proto věnujte pozornost signálům, které vaše tělo platí a je zdravé!