Co by si mělo být vědoma absolutoria v orgasmu u žen

Nejvyšší bod blaženosti během pohlavního styku je orgasmus. Žena zažívá nejen spektrum pozitivních emocí a pocitů, ale také pozoruje vaginální sekreci nejrůznějšího charakteru. Jaký je výběr ženského orgasmu a co znamenají, budeme podrobněji analyzovat v tomto článku.

Orgasmus a její projevy

Sexology zjistili, že orgasmus je fyziologický stav, který končí pohlavním stykem nebo jinou sexuální činností mužů i žen. Je založen na bezpodmínečném reflexu, který tvořil centrální a periferní nervový systém. Vyznačuje se následujícími pocity: rozmetání tepla ze dna břicha v celém těle, zvýšení dýchání a tepu, skok krevního tlaku, snížení stěn vagíny (u žen), krátký-zvedání Vliv mluvení, pocit euforie s plnou relaxací při dokončení.

Rozlišuje se několik typů sexuálního uspokojení žen: vaginální, klitime a dělohy. Ten nemá žádné vědecké a experimentální nadace, existující pouze jako teorie. Vaginální orgasmus dochází v důsledku mechanického tření pochvy a stimulace, umístěných v něm, body g. Hlubší, způsobuje pocit šíření blaženosti po celém těle. Clitoral je dosaženo během stimulace klitorisu. Je to silnější, jasný, ale soustředěný a krátký.

Alokace během a po orgasmu, zástupci nádherného pohlaví jsou jiní, ale jsou kvůli vývoji hospody. Zatímco člověk je ejakulace.

Přečtěte si také O výběr během sexu, Následující odkaz.

Co je přiděleno u žen během orgasmu?

Alokace u žen během pohlaví jsou díky práci genitálních žláz. S intimním kontaktem je krevní oběh v pánevní oblasti zesílena, je intenzivní stimulace genitálních orgánů. Žlázy produkují více tajemství. V orgasmu se svaly doslova všechny pánevní orgány začnou smršťovat svaly, takže sliznická membrána je zvýrazněna ještě více.

Každá dáma má intenzitu a charakter muže hlenu. Obvykle u žen s Orgasmovým výběrem bílé, homogenní konzistence, mírně lepkavá, bez zápachu nebo kyseliny.

Charakteristika cervikální kapaliny se může lišit v závislosti na fázi menstruačního cyklu, hormonální pozadí. V některých případech, když má žena nerovnováhu estrogenu nebo progesteronů, sekrece tajemství je velmi odlišná od určených parametrů nebo chybí vůbec.

Při současném spokojenosti, když se reliéfní oba partnery vylučuje eliminace člověka, míchání se ženskými výbojkami, vylučuje hojné množství. Pak mucus nosí nažloutlý odstín a má konzistenci vejce. Někdy se může mírně svítit vagínu v důsledku velkého obsahu kyselin v spermií. Není však nutné zaměnit pocit pálení onemocnění, které jsou příznaky gynekologických onemocnění.

Hojný výtok s orgasmusem: ženské ejakulace nebo stříkat

Mnoho slabých sexuálních zástupců tvrdí, že existuje velké množství kapaliny světelné barvy během nejvyššího bodu blaženosti, které doslova fontány proud. Po mnoho let kolem tohoto jevu se provádí název stříkání, spory, doprovázené velkým počtem výzkumu. Takže vyniká u žen během orgasmu?

V roce 1950, Dr. Greplenberg (na počest něj obdržel jméno Bod G) uvedl v jeho eseji Hojný výtok S ženským orgasmusem se jedná o produkt činnosti intramanevatory Grand, který se nachází podél uretry a související s erotickou zónou. Později William Masters popíral popsané stanovisko, věřil, že tato močová inkontinence v důsledku intenzivní stimulace mozkových center.

Ve skutečnosti jsou pocity, močení a stříkání velmi podobné, ale spory o přírodních jevech jsou prováděny dodnes. Nicméně, nejvíce racionální vysvětlení hojného uvolnění tekutiny se objevilo v roce 2015. Podle něj zvýšení excitace stimuluje stěny pochvy, které pulzují, lisované na kůži kůže na zadním povrchu uretry. V uspokojení je tajemství uvolněno z něj, pronikající stěny močového měchýře, napodobující ejakulace. Taková kapalina může vyniknout o něco více než 100 ml. Taková sekrece je mírně odlišná ve složení, ale zároveň má spoustu podobností s urinem. Je to lepkavější a koncentrovaný, s bílým odstínem, ale má stejný obsah alkálie.

Po porodu se toto železo může přesunout do konstantní stimulační zóny, protože mnozí věří, že žena dala porod, je vášnivější a citlivý.

Nedávné studie ukázaly, že proud spokojenosti se nachází pouze u 6% ženské populace.

Patologický výboj u žen s orgasmusem

Alokace u žen během a po orgasmu mohou být spojeny s různými gynekologickými patologickými.

například, Bloody výběr po sexu Někdy pozorován v přítomnosti eroze děložního čípku, hluboké pronikání a hrubého sexuálního činu, v důsledku čehož jsou poškozeny tkaniny nebo menší nádoby. A také popsán symptomem často označuje endometriózu, stejně jako přítomnost novotvarů. Krev je smíchána se sexem tajemstvím, což je intenzivně stává na vrcholu excitace.

Vylepšení pohlavních úseků je hlavním příznakem onemocnění, jako je bakteriální vaginóza a kandidóza. V prvním případě Alokovaný hlen voní shnilé ryby a má žlutou, zelenou nebo špinavou a bílou. Ve druhé - sekrece bavlny s kyselým a sladkým zápachem. V obou případech anvěřuje svědění a vypalování.
Výsledná tekutina je spojena s venerologickou infekčním onemocněním vysílajícím sexuálně (trichomoniasis, kapavka, syfilis). Sexy hlen, v tomto případě má žlutá, zelená, hnivová barva s shnilou nebo shnilou vůní.

Měl bych porazit alarm?

Pokud žena objevila neobvyklý výtok během orgasmu, a kvalita spokojenosti se občas vzrostla a psychologicky a emocionálně to cítí plnou euforii, pak s největší pravděpodobností hovoříme o vstupu do nové úrovně sexuálního přístupu s partnerem. Maximální relaxace provokovaná stříkání. Některé ženy jsou zapojeny do zvláštních praktik, které získají takové zkušenosti, a někdo z přírody zpočátku umožňuje zažít všechny kouzlo "mokrých listů". Často, dámy naznačují, že alokace, které se objevily jako výsledek, doručují jim nepohodlí a nesmí se zaměřit na užívání partnera.

Pokud nemluvíme o ejakulaci, ale o nadměrné práci z intervence, pak je možné odkazovat na léky místní akce, například svíčky nebo smetany, aby se snížila citlivost mikroflóry. Pro douching můžete použít vhodná sušená činidla. Pouze proto, aby to mělo být na doporučení gynekologa bez přílišného horečního, aby nedošlo k vypuštění sliznice.

Infekce a patologie jsou léčeny léky a fyzioterapií.

Je důležité si pamatovat profylaxe: dodržovat hygienickou, pečlivě vyberte prostředky antikoncepce a péče o sexuální oblast, nenoste syntetiku a chránit v nepřítomnosti stálého partnera.

Čtěte v jednom z našich článků Výběr po sexu během těhotenství, Následující odkaz.

Úspěch orgasmu je již úspěšný, hlavní věc je pozorovat charakter výběru, aby nezmeškal znamení začátku nemoci.