Co je alokace před měsíční normou a která ne

Výběr před menstruací je ukazatelem zdraví žen. Mohou znamenat vývojové onemocnění v reprodukčním systému, těhotenství nebo rychlého výskytu menstruace. O tom, jak odlišit takový výbavu a co potřebujete vědět - dále v článku.

Jaké jsou vrcholy před měsícem

Co je alokace před měsíční normou a která ne

Veškerý výboj z pochvy před menstruací je rozdělena do dvou kategorií: normální a patologické.

První skupina zahrnuje vypouštění, které jsou pozorovány zdravým ženským tělem. Oni se nazývají fyziologický.

Ve většině případů mají takové otroky sliznici a světle žlutý odstín. Blíže k výskytu menstruace, které mohou získat tmavší odstín. Neměl by být žádný nepříjemný zápach.

Patologické tajemství před menstruací označuje rozvojovou chorobu, infekční poškození nebo selhání cyklu. Může mít jiný pach a barvu, se liší intenzitou, strukturou a konzistencí.

Pokud dojde k výběru před menstruací, a jsou doprovázeny nepříjemnými příznaky (bolest, svědění, pocit hoření), se žena doporučuje co nejdříve kontaktovat lékaře pro provádění průzkumu.

Je nemožné zpoždění s takovým státem, protože v nepřítomnosti léčby, mnoho infekčních patologií jdou do chronické formy, což je mnohem těžké se jich zbavit.

Pozornost! Bílá postava může ovlivnit: použití intrauterinních spirál, změnu sexuálního partnera nebo přijímání řady léků.

Jaké zdůrazňuje před měsíční

Co je alokace před měsíční normou a která ne

Výběr před menstruací v normách má následující vlastnosti:

  1. Čich. Je to povoleno mírně kyselý zápach, je však lepší, pokud je zcela chybí.
  2. Barva. Obvykle Mucus má průhledný nebo bílý stín. Na denním těsnění mohou sloty hlenu získávat nažloutlý. To je považováno za normou.
  3. Konzistence. Záleží na cyklu. Ihned po menstruaci, to bylo rozmazání a kapalné, nicméně, blíže k druhé fázi cyklu, musí získat krémovou.
  4. číslo. Musí být ne více než 4 ml za den. Můžete to určit v každodenním pokládání: Pokud velikost místa na něm nepřesahuje 5 cm, pak byste se neměli starat.

Normální alokace před měsíční ženou nejsou cítit a nedodávají své nepohodlí. Další příznaky ve formě svědění nebo bolestnosti by neměly být.

Rada! Gynekologové doporučují nejen zapsat data, ve které se vyskytují období, ale také pro ovládání fmaveků, které je zaznamenávají v samostatném notebooku.

Jak jsou alokace před menstruací

Povaha výběru před měsícem může být jiná. Je to odůvodněno změnou hormonálního pozadí ženy, v důsledku které může vaginální munice změnit jeho objem, barvu a konzistenci.

Například první měsíční dívky vyvolávají vzhled vaginální bílé pro další 2-3 měsíce před menstruací. Jsou to kapalné a nonofivice. Transparentní struktura a absence patologického ostrého zápachu se odlišují od infekcí sexuálního systému.

Co je alokace před měsíční normou a která ne

Dámské výboje před menstruací dojde v důsledku zvýšení úrovně progesteronového hormonu v těle. Estrogen ve stejnou dobu vyrobenou v menších množstvích. To je přímo zobrazeno na bílé barvě a konzistenci.

Pro počet dní před menstruací se zobrazí alokace

Alokace u žen před menstruací se mohou objevit v týdnu. Zpravidla je pamětivý výskyt menstruace pociťován na otoky prsních žláz, tahání pocit na dně břicha, stejně jako změny v vaginálním tajemství.

Je důležité poznamenat, že počáteční období jsou schopny změnit povahu výběru. To je považováno za normou.

Alokace denně před menstruací

Výběr před měsíčně za 1 den zvýšení množství a vést k vlhkosti pohlaví. Stávají se více blátivé, získané nahnědlého stínu.

Je třeba se obávat v případě, kdy došlo k menstruaci předtím, žena se objeví s pěnovou strukturou nebo neobvyklým odstínem (zelenavější, jasně žlutá, zemitá). Může znamenat bakteriální infekci.

Alokace 2 dny před měsícem

Co je alokace před měsíční normou a která ne

Pár dní před začátkem menstruace mohou ženy mít vypouštění s tmavou krví. U lidí se nazývají "ústa", protože jejich počet je zanedbatelný.

Jedná se o zcela normální stav, který je pozorován u většiny žen. S výskytem tohoto druhu vaginálního výboje je lepší opustit sexuální blízkost, aby neuplatňovaly zbytečné mikroby.

Alokace 3 dny před měsícem

Pokud by menstruace měla být použita v průběhu následujících tří dnů, tajemství sliznice může získat tlustou krémovou konzistenci. Pokud má zároveň béžový příliv, nestojí za to znepokojující.

Je třeba poznamenat, že hojné a husté nohy s konzistencí bavlny mohou indikovat kandidóza. Jedná se o onemocnění, která se snadno zvedne domácí i sexuálně. Při podezření na takovou nemoc, musíte kontaktovat lékaře.

Alokace po dobu 4 dnů před měsícem

Co je alokace před měsíční normou a která ne

4 dny před nadcházející menstruací se Belis stávají viskózními a silnými. Místo průhledné barvy, mohou zlomit bílou nebo žlutou, což bude znatelně na každodenním pokládání.

Rada! I když menstruace není chutná, změna těsnění potřebují každých 2 hodiny.

Při použití Tampons je aktualizujte častěji. V opačném případě se patogenní mikroflóra začne rozvíjet v pochvě.

Co by mělo být alokace pro týden před měsícem

Pokud se měsíční musí dojít v příštím týdnu, absolutorium nemá vždy zjevné známky nouzové menstruace. Mohou být nataženy nebo slizni (někdy tekuté).

Normálně takové tajemství je transparentní a podobné želé.

Jakou barvu by měla být vybrána před měsícem

Pokud mají měsíční ženy pravidelné, pak před jejich výskytem je povoleno vzhled nažloutlé nebo transparentní bílé s blátivou konzistencí. Také v normách bude viskózní tajemství a mírný nárůst vlhkosti zárodečného rtu.

Je důležité pochopit, že charakter, barva a konzistence Belaya se může vzdát. To má významný dopad:

  • Obecné zdraví;
  • hormonální pozadí;
  • použití antikoncepce ve formě tablet;
  • osobní hygiena.

Jaké zdaleka by měly být po menstruaci

Co je alokace před měsíční normou a která ne

Alokace po menstruaci získávají tmavší odstín. Po dokončení tohoto přirozeného cyklu se zvyšuje hladina koagulace krve, což vede k tomu, že začíná stát pomaleji.

Díky tomuto výběru procesu, hnědý. Pokud nemají patologický zápach, pak je to normální. Jinak takové znamení je indikací pro analýzu infekčních a bakteriálních lézí (herpes, Chlamydia, Gardnernel a t. P.).

Symptomy a příčiny patologického výboje

Následující nejčastější odrůdy patologického výboje u žen, které mohou být dodržovány před měsícem:

  1. Sliznice a lepkavé alokace. V malých množstvích jsou považovány za normou, nicméně, pokud je takové tajemství velmi objemné a je doprovázeno zápachem blikání z vagíny, může znamenat zánětlivý proces a infekci prostřednictvím nechráněného pohlaví.
  2. Skořice nebo černý výběr. Pokud jsou pozorovány 2-3 dny před menstruací, není to děsivé, protože endometrium je tak aktualizováno. Je nutné zakořenit ve vzhledu hojných svazků černých hmot po dobu 7-10 dnů před menstruací. To může znamenat polypose nebo miser.
  3. Krevní tajemství. Zvláště nebezpečné, to je považováno za hojné větve krve, která vypadá. V tomto stavu je vysoké riziko dysfunkce vaječníků.
  4. Zářivě žlutý nebo zelený hlen. Mělo by okamžitě upozornit, protože to je často podobné znamení označuje vaginitidu, erosy čípku nebo pohlavního onemocnění. Před menstruací lze takové tajemství pohybovat spolu s hnisem.
  5. Bílé tajemství, který je doprovázen silným svědění v rozkroku, kyselý zápach a hořící. Takové znamení označuje bakteriální vaginózu způsobenou houbou rodu Candida. Menstruace může být delší.
  6. Hojný růžový výtok. To je zjevný příznak endometriózy, který může být doprovázen zvýšenou tělesnou teplotou, nepříjemným zápachem vagíny a slabosti.

Co je alokace před měsíční normou a která ne

Nejčastěji patologické vypouštění jsou spojeny s následujícími gynekologickými onemocněním:

  1. Vaginitida, vedoucí k podráždění pochvy.
  2. Zánět děložního čípku.
  3. Endometritis.
  4. Cystické vzdělávání v děloze nebo jejích přívěscích.
  5. Kandidóza.

Pokud menstruace trvala více než sedm dní, a bezprostředně poté, co žena měla neobvyklé alokace, musíte udělat těhotenský test. Zároveň existuje riziko, že hnojení bude ektopic. V takovém stavu utáhněte se zkouškou.

Další patologie, které jsou schopny ovlivnit povahu vaginálního tajemství, jsou:

  • rozvíjení onkologických nádorů v těle;
  • diabetes mellitus, což vede k vážným poškozeným metabolickým procesům;
  • Selhání v endokrinním systému (měsíční nemusí být nepřítomnost);
  • Těžké infekční procesy v ledvinách nebo močovém měchýře.

Kdy je třeba se poradit s lékařem

Co je alokace před měsíční normou a která ne

Specialista by měl být léčen při menšinách a období před nimi doprovázet následující příznaky:

  • spalování a řezání během močení;
  • Nepříjemné tahání nebo bodnutí bolesti v dolní části břicha;
  • nepohodlí během pohlaví;
  • Dlouhé periodické období s hojným ztrátou krve, stejně jako děložní krvácení mezi cykly;
  • Srdečné pocity v rozkroku;
  • Vznik malých útvarů na čípku nebo vagina (zjištěno během inspekce odborníkem);
  • Nevolnost, bledost a růst teploty.

Závěr

Výběr před menstruací označují, jak ženský reprodukční systém funguje dobře. Gynekologové doporučují věnovat pozornost charakteru, periodicitu a bílé barvě. To vám včas přispívá k určení přítomnosti onemocnění, protože právě modifikace utajení vagíny je obvykle první známkou porušení v práci reprodukčního systému.