Vombilding - cvičení pro intimní svaly žen

Vombilding je gymnastika pro intimní svaly ženy. Jeho podstatou je ve vývoji svalů vaginálního kanálu. Cvičení neberou dlouho, ale vyškolená vagina v sexuálním kontaktu zvyšuje pocity partnerů, podporuje jasné a více orgasms.

Gymnastika Vombilding umožňuje dodržovat absorpci penisu, provést "polibek Uterky". Sání, kompresivní, vlny vagina pohyby vedou k extázi sexuálního partnera. Cvičení mají také pozitivní vliv na koncepci, nástrojů a narození.

Historie vývoje

Nový směr v tréninku vnitřních orgánů - Vombilding - se objevil v Rusku relativně nedávno, na konci 20. století. Zkratka "VOM" - zkráceně od "vaginálních řízených svalů". Začátek vývoje gymnastiky byl vložen do inventora Vladimir Leonidovich Montaust. Navrhl, aby mohly být vyvinuty svaly vaginálního kanálu. Vzdělávací inženýr vyvinul a vylepšené simulátory pro vagínu. Autor navrhl metodiku řízení vaginálních svalů, psaných knih o harmonii a šťastných rodinných vztazích.

Dříve v padesátých letech minulého století, americký gynekolog Arnold Kegel byl zapojen do těchto studií. Pomocí cvičení Kegel, střídavá komprese a relaxace svalů perineum, můžete zvýšit jejich tón a zbavit se inkontinence moči.

Rozdíl od komplexu údržby je, že dopad je zaměřen pouze na svaly dolního oddělení vagíny. Vombilding je účinnější, umožňuje řídit celý vaginální kanál.

Pro co a kdo potřebuje třídy

Trénink je nutné ovládat svaly pánevního dna a udržet je v tónu. Voda se do pochvy během koupání, vzduch během koitus, stejně jako nedobrovolné močení s kašelem, smíchem - explicitní známky oslabení svalů rozkroku. Hemoroidy, nedostatek orgasmu, vysídlení orgánů - přímé indikace pro rozvoj vombildingu.

Třídy chování je možné v každém věku. Doporučuje se pouze zvolit optimální zatížení, tempo a cvičení. Výkonový komplex je potřeba:

  1. V prenatálním období. Třídy mladých žena vám pomohou znát vaše tělo. Silné vaginální svaly poskytují hustou svorku mužského těla, což zlepšuje kvalitu pohlaví, citlivosti a lepší stimulace erogenních zón. Vombilding způsobuje krevní a lymfatické systémy v tónu, což pomáhá zabránit žilní stagnaci. Zvýšená krevní oběh v tkáních poskytuje zdravou sliznici, která je snazší vyrovnat s infekcemi a onemocněním. Školení schopné zbavit se nemocí vyvolaných změnou hormonálního zázemí: eroze, Miom, endometrióza, polypy.
  2. Během plánování těhotenství. Komplex pomáhá připravit tělo, aby muselo nosit a reprodukovat zdravé potomstvo. Cvičení bránit předčasné Zveřejnění děložního čípku v Těhotenství Time. Stěny pochvy se stávají pružnějšími, což usnadňuje průchod dítěte generickým kanálem. Také cvičení jsou snížena Pravděpodobnost děložního děložního čípku, Vagina a rozkrok. Jsou to prevence hemoroidů, které se často vyskytují po přirozené práci.
  3. V období po porodu. Vombildingové třídy přispívají k rychlé restaurování ženských orgánů v prenatálním stavu, pomáhají získat bývalou pružnost a objem vlhkosti.
  4. V dospělosti. Vzhledem k oslabení svalů pánevního podlahy se žena akumuluje poruchy sexuální sféry. Existuje šance čelit řadě nepříjemných onemocnění: opomenutí stěn dělohy a pochvy, inkontinence moči a výkaly. V tomto věku, případy diagnostiku nemocí způsobených stagnací krve v abodes malých pánve. Pravidelné třídy, a to i na zjednodušeném schématu, aby se vyhnuli problémům. Také trénink různorodý a aktualizovat sexuální život, osvěžit pocity. Vombilding oslabuje projev Klimaků a přesune ji k pozdějšímu datu, takže žena zůstává atraktivní a přivítá déle.

Jak trénovat školení

Před použitím simulátorů je nutné provést soubor cvičení pro posílení hřbetu svalů. V počáteční fázi musíte zvládnout techniku ​​dýchání břicha, která Vyplňte orgány malé pánve kyslík a vylučuje stagnující jevy v nich.

Ve druhé fázi se provádí sada cvičení pro různé svalové skupiny pomalé a pak rychlým tempem. Je důležité cítit s pomocí komprese a relaxačních svalů urethra a vaginálních kanálů, anus. Svaly břišního tisku by se neměly účastnit pohybů.

Top 7 cvičení na metodě vombildingu

  1. Maximum stiskněte všechny rozkrokové svaly po dobu 5 sekund. Opakujte 10 krát.
  2. Squeeze s maximálním výkonem svalu pochvy po dobu 10 sekund po relaxaci. Proveďte 10 krát. Podobné cvičení se provádí odděleně pro svaly uretry a svaly řiť.
  3. Squeeze svaly pochvy v dolním oddělení a pomalu podporovat kompresi, pak je komprese snížena. Pohyby by se měly podobat pohybu výtahu. 6krát dost.
  4. Proveďte pohyby tlačení, připomínajícího pocení v porodu, 6krát.
  5. Alternativní komprese a relaxace pochvy a anus po dobu 5 minut.
  6. Běh leží na zadní straně zvedání pánve po dobu 5 minut. Nohy by měly být rovnoběžné. Tělo v okamžiku zvyšování tvoří přímku.
  7. Pomalu se posadou s maximálními stlačenými svaly vaginálního kanálu po dobu 12-15 sekund, vraťte se do původní polohy. Kolena by měla být rozvedena po stranách. Běh 6 krát.

Veškerý komplex vykonává 3x denně. Optimální zatížení tříd - 3krát týdně.

Vombilding - cvičení pro intimní svaly žen
Důležité! Před zahájením klasifikace je zapotřebí gynekolog a testování analyzování onemocnění genitourinary.

Školení simulátory

Po jednoduchých cvičení můžete jít do tříd se simulátory. Aby bylo možné eliminovat infekci orgánů, vajec, kuliček a dalších zařízení, musí být přísně individuální. Před použitím je nutné provádět antiseptické zpracování. Maziva budou užitečná pro snadnější posuvné. Po použití simulátorů musí opláchnout teplou mýdlovou vodou.

Vombilding - cvičení pro intimní svaly žen
Čas, kterými se cítíte pozitivní změny, závisí na individuální struktuře orgánů, intenzity tříd.

Trenér hory

Pneumatický simulátor se skládá z: vaginální kamery, čerpadla a tlakoměru. Zařízení určuje tlak, který je vytvořen v pochvě během komprese. Fotoaparát vyplňuje celý vaginální oblouk a dává mu správnou pozici a blízkými orgány. Simulátor pomáhá vypracovat všechny svaly orgánu, ještě těžké dosáhnout. Zařízení je užitečné pro intimní svalovou masáž.

Laserový simulátor

Je míč s laserovým ukazatelem připojeným k němu. Průměr míče se liší od 3 do 3,5 centimetrů. Při tvorbě svalů, laserový ukazatel Vagina se odchyluje na stranu. Třídy se vyskytují naproti stěnám, vzdálenost, do které nejméně 2 metry. Je nutné komprimovat a uvolnit svaly pochvy, zasílání přiloženého ukazatele na zeď. S maximální kompresí je paprsek vychýlen, když je uvolněno. Snažte se zvýšit rychlost amplitudy a pohybu.

Jade Egg

Simulátor je vyroben z přírodního kamene, který má vysokou tepelnou vodivost a pozitivní energii. Byl používán ve starověku v Číně, konkubínách a manželkách císařů. Předpokládá se, že Jade je ženský kámen, který je užitečný pro intimní postupy.

Vejce je umístěno uvnitř těla a stimuluje přítok krve ke stěnám vagíny. Cvičení jsou zaměřeny na udržování a pohybující se vejce uvnitř pochvy.

Vaginální koule

Použité kuličky pro posílení vazů malé pánve. Jsou vyrobeny z kovu, silikonu nebo skla. Existují kopie s vibracemi a ofsetovým centrem. Míče mohou být osamocené nebo spojené párové. Povrch má hladký nebo žebrovaný. Smyčka připojená k míči, na které může být zatížení zavěšeno. Na začátku používání nepříjemných žen se doporučuje zvolit míče o průměru 2-3 centimetrů a vážení 50-70 gramů. Pro porodu nejvhodnější velikosti kulička o průměru 3-4 centimetrů váží 30-50 gramů. Nejúčinnější simulátor váží 100 gramů a průměr 1 centimetr.

Hlavní typy cvičení:

  • zatáhněte a zatlačte v poloze;
  • čerpadlo uvnitř pochvy po celé délce;
  • Při chůzi drží míče v těle;
  • Držte zatížení připojené ke smyčce.

Školení reproduktory každý den, počínaje dvěma minutami a postupně zvyšuje použití až třicet minut za měsíc. Snažte se zvýšit čas nosit až 6 hodin.

Zatížení pro zavěšení je užitečné jako sada girek. Může být použito. Snadné řešení bude plastová láhev naplněná vodou.
Příjemné pocity s partnerem lze očekávat během 2-3 týdnů od začátku školení.

Kontraindikace pro třídy

Navzdory pozitivnímu účinku má vombilding řadu omezení a kontraindikací. Cvičení nelze zapojit do přítomnosti:

  • Akutní formy zánětlivých procesů v orgánech malé pánve;
  • všechny typy nádorů;
  • pohlavní nemoci;
  • Individuální nesnášenlivost materiálů, ze kterých se provádějí simulátory;
  • Těhotenství.
Vombilding - cvičení pro intimní svaly žen
Během období baterie, pokud neexistovaly žádné cvičení, je žádoucí omezit se na cvičení Kegel.

Mladé dívky, které nemají sexuální zážitek, by neměli držet cvičení se simulátory. Existuje riziko poškození panenské spjas. V této době stačí provést cvičení pro kompresní relaxaci bez dalších zařízení.

Pokud věnujete náležitě pozornost vaginálním svalům, pak můžete zabránit onemocněním ženského sexuálního systému, vyhnout se jemným problémům ve starším věku. Díky vombildingu je sexuální život naplněn novými pocity a pozitivními emocemi. Třídy neberou spoustu času a mohou být prováděny, aniž by byly rozptýleny obvyklými každodenními záležitostmi.