Příčiny spazkládosti svalů vagíny, symptomy a léčba

U žen se křeče svalů vagíny nebo vaginismu týkají sexuálních poruch. Takový stav nemůže být sledován, což způsobuje mnoho problémů a komplexů. V oblasti rozkrokové oblasti se objevuje těžká ostrá bolest, křečovitý řez svalů vagíny. Křeče se objevují, když se pokusí představit penis, lékařský nástroj pro inspekci nebo tampon.

Příčiny křeče vagina

Křeče svalů vagina nejvíce charakteristika emocionální a nestabilní ženy. Rozlišovat takovou věc jako falešný vaginismus. Objevuje se na zcela zdravých dívkách a je spojena s bolestným sexuálním činem. V budoucnu se objeví strach z takového stavu, který vede k vzniku svalového křeče.

Rozlišují se následující příčiny vaginismu:

  • zánětlivá onemocnění;
  • suchost v pochvě;
  • kandidóza;
  • Přítomnost trhlin sliznice vulvy;
  • Infekce močových cest;
  • Vzdělávání nádor;
  • pohlavní nemoci;
  • duševní poruchy;
  • antipatie sexuálního partnera;
  • Skrytá homosexualita;
  • přítomnost bolestivých vzpomínek spojených s blízkostí (znásilnění, hrubá deflorace);
  • Anomálie vývoje ženských pohlavních orgánů.

Vyberte primární a sekundární vaginismus. V prvním případě se svalové křeče objevují u dívek mladších 20 let, při zachování integrity panenské sply. Obvykle je vznik problémů spojeno s plotem gynekologického rozmazání s použitím tamponů, přítomnost návrhu o sexuální amoralitu. Vzhled křeče svalů pochvy je charakteristický jak pro ženy, které již měly sex. Sexuální problémy vznikají po poranění během porodu.

Příznaky

Mozek a ženské tělo existují v neoddělitelném spojení mezi sebou. Proto v důsledku mnoha faktorů, podmíněný reflex v reakci na pokus proniknout do pochvy. Tělo před tímto procesem vytvořil určitou dovednost, která se objeví v očekávání bolesti. V důsledku toho se objevuje nekontrolovatelná ženské spazmové svaly vagina. Taková reakce je porovnána s výskytem otřesení v reakci na neočekávanou bavlnu.

Symptomy:

  1. Se sexuálním pohlavním stykem nebo během gynekologického vyšetření je vaginální křeč, mírné nepohodlí v oblasti rozkrokové oblasti a spalování. Tyto příznaky se mohou objevit po pronikání se začátkem aktivních pohybů. Pro tuto fázi se charakterizuje spontánní výskyt známek vaginismu a pak jejich spontánní zmizení.
  2. Žena se obávala o výraznějším pocitu pálení a svalové komprese v pochvě na začátku pronikání. Uvedené příznaky nezávisle neznamená a vyžadují pomoc.
  3. Před sexuálním činem se objeví silná komprese vaginálních svalů, což vede k vzhledu bolesti. To dělá nemožné proniknutí.
  4. V poslední fázi závažnosti vaginismu je vchod do pochvy zcela uzavřeno. Proto je nemožné proniknout genitálií. Když se snažíte udělat násilně, objeví se žena.

Je důležité poznamenat, že vaginismus není způsoben záměrem. Často ženy nechápou, co se děje a nemůže tento proces vysvětlit.

Symptomy se zobrazují i ​​u plně zdravých žen a jsou spojeny s kombinací fyzických a emocionálních faktorů. Ženy skrývají tyto značky a snaží se snášet bolest. Takové chování vede ke strachu před intimní blízkosti, což dále zhoršuje tok vaginismu.

Několik forem svalových křečů v pochvě. Nejpříznivější je počáteční nebo světlo. Při sexu styku se objeví stlačení svalů z dívky. Pokud proces bude i nadále pečlivě, pak všechny známky vaginismu nezávisle zmizí. U žen s klimatickým kurzem vznikají stejné příznaky. To je způsobeno fyziologickým poklesem tvorby mazání buněk sliznice ve vagíně a snížení sexuální přitažlivosti. Tlakové křeče jsou charakteristické pro ženy se zvýšenou podrážděností (neurasthenie).

Existuje typ vaginismu, když se podepisují pouze v určitých situacích - to je selektivní forma. Fobická verze svalového křeče vzniká v důsledku závažného strachu ze sexuálního kontaktu. Některé ženy si zachovávají schopnost být nadšený i v přítomnosti symptomů vaginismu, ale některé nerealizované pokusy vedou k vzhledu neurotických poruch.

Léčba spazmových svalů vagina

Všechny terapeutické aktivity začínají být prováděny pouze po stanovení přesné příčiny svalových křečů v pochvě. Nejvhodnější pro provádění komplexní léčby. V mnoha případech je vzhled symptomů spojen s psychologickými rostlinami, které je důležité překonat se zbavit vaginismu. Některé ženy jsou kombinovány s onemocněním nebo zraněním.

Léčba křeče v vagíně zahrnuje:

  1. Lékařská léčba.
  2. Ne-mediální léčba.
  3. Finanční prostředky tradiční medicíny.

Léčba léků

Pro snížení frekvence projevy vaginismu se doporučuje přijímat trankvilci nebo sedativa (fenazepamy, ataras, musccolas), antidepresiva (fluoxetin, amitriptylin), miorolaksanta (baclofen, tolerison). Sediva se aplikují ze zeleninových léků - to je valerian, matka. Místní potřeba mazat Dicaina s řešením v pochvě.

Ne-mediální léčba

Mezi techniky bez užívání drog, psychoterapie uznává nejúčinnější. Specialista ho provádí individuálně s pacientem nebo společně s partnerem. Během první možnosti je léčba dosažena odstraněním vnitřních konfliktů, odstranění úzkosti a očekávání bolesti. Použijte jak hypnoterapii, která urychluje účinek účinku po psychoterapii a normalizuje sexuální funkci.

Během zasedání s partnerem (dvojitá sexoterapie) jsou diskutovány principy léčby, které se vztahují na konkrétní pár.

Doporučuje se masáže, která by měla být relaxační pro ženu s vaginismem. Nejdříve se nemůžete dotknout boků a pubis, abyste se vyhnuli vzhledu svalů vagíny. Je to dříve důležité připravit ženu pomocí technik s hladovět a tření s důrazem na zadní oblast, ruce, nohy a břicho. Poté, co všechny oblasti prošly, může specialista jít do pubické oblasti. Masáž musí být tonický a stimulující.

Aromaterapie

V aromaterapii dobře se etablovala při léčbě vaginismu informátorů zázvoru, heřmánku a levanduleho oleje, citrónové máty.

Zhoggeny musí provádět speciální cvičení doma. Trvání terapie trvá několik týdnů nebo měsíců. Za prvé, je nutné provést obvyklý pocit přítomnosti zahraničního subjektu v pochvě. Toho je dosaženo nezávisle zaváděním prstem, ke kterému se použije mazivo. Žena vstoupí do vaginého prstu a stiskne dolů. Poté, co jsou toto pohybové svaly stlačeny. Během procesu je důležité zachovat jednotnost dýchacích cest. Na výdechu se znovu snižuje. Cvičení se provádí až 6krát denně. Další den je nutné všechno zkomplikovat a začít postupně zadat hlouběji prstu a pak použijte druhý prst během procedury.

Dalším krokem je pomoc partnerka. Jeho úkolem je opakovat všechny akce, které žena provedla samostatně. Účinným způsobem, jak trénovat, je použití vaginálních expanzorů. Takové tréninky umožní ženě naučit se kontrolovat svalové křeče a reagovat na sexuální akci.

Finanční prostředky tradiční medicíny

Psychoterapeut

Během léčby křeče jsou svaly obtížné dělat bez rostlinných fondů z tradiční medicíny. Zvláštní místo obsazení:

  • Zázvorová tinktura (0,5 litrů vroucí vody 2 hodiny. L. rostliny);
  • Mint Odmazání (6 st. Lžíce vodního litru).

Paul porucha je dobře ošetřena, s výjimkou léků používat psychologa, psychoterapeut a sexuolog. Chcete-li získat efekt, je důležité naladit pro dlouhodobou terapii a následovat všechna lékařská doporučení.