Proč vzduch opustí vaginu

Když ženský vzduch z pochvy s charakteristickým zvukem vychází v nejintimnějším okamžiku, existuje velmi nepříjemná situace, která ničí romantickou náladu. Pokud vztah s partnerem není příliš blízký, může způsobit jeho smích nebo dokonce znechucení a partner bude mít psychologický komplex.

Specialisté gynekologie nepovažují vaginální meteorismus (dokonce existuje anglický termín "quifing"). Pokud se pár nedokáže věnovat pozornost vaginálním svazkům, pak existuje mnoho efektivních technik, aby se zabránilo nepříjemným situacím s nimi související.

Proč se tohle děje?

Ačkoli zvuky z pochvy jsou velmi podobné těm, které tvoří anální díru v emisích plynů, fyziologický mechanismus těchto jevů je jiný. Plyny vznikající "zezadu" jsou vytvořeny uvnitř těla - ve střevě v důsledku chemických procesů trávení potravin a rozkladu nestrávených zbytků, takže mají takový nepříjemný zápach.

V pochvě se vzduch spadne pouze z vnějšího prostředí, takže se nahromadil uvnitř dělohy a odchozí, necítí, pouze vaginální zvuky jsou publikovány.

Jak je odlitek vzduchu v ženské sexuální varhany?

Existují tři hlavní způsoby:

  • v procesu intimních vztahů;
  • během jednoduché fyzické aktivity;
  • v některých chorobách a po vaginální práci.

Vzduch do pochvy během pohlaví mužského sexuálního členu je injikován asi stejným způsobem jako v dutém válci s pístem. Když je vnitřní objem přetečen, plyny z dělohy jdou ven, produkují druh vaginální svazku.

Některé sexuální postoje jsou zvláště pomáhat vstoupit do vzduchu v pochvě - ty, ve kterých píst, t.E. Mužské penis plně vstoupí a vychází z pochvy. S silným nekonzistentností velikosti genitálních tělních partnerů (vagina je výrazně širší než penis), proud vzduchu uvnitř pochvy během pohlaví se zvyšuje ještě více.

S věkem, stejně jako po porodu, vzduch z pochvy začne jít častěji, což je spojeno s oslabením intimních svalů (přirozeně mluvíme o vaginálním porodu, když se svaly této skupiny fungují obzvláště intenzivně). Jedná se o běžný fyziologický proces charakteristický pro svalové tkáně.

U žen, starší nejen v sexuálních kontaktech, ale i s normálními činnostmi s malým zatížením (například při chůzi), je získáno, akumulované, a pak vzduch z pochvy jde, doprovázející to s charakteristickým "pocení" zvuk, ale bez jakéhokoliv zápachu. Se vší touhou, žena ho nebude schopna udržet ho, protože podle anatomické struktury svěrače, na rozdíl od anusu není žádná vagina.

Kromě psychologického nepohodlí, "fosalský" vagina může sloužit jako prekurzor vážných problémů s dělohou (i jeho ztrátou) v důsledku zvýšení atrofie svalů pánevních orgánů, které však lze úspěšně zabránit.

Když potřebujete lékaře

U vzácných případů je příčinou vaginálního meteorismu skryta ve vážných sexuálních onemocnění. Když plyny emitované vagíně začnou cítit nepříjemně, to znamená, že do něj byly injikovány z konečníku. Obsahují mnoho střevních bakterií. Existují takové plyny v ženských sexuálních tělech přes malé otvory mezi vagínou a anální otvorem.

Taková píštěla ​​může existovat u ženy od narození, stejně jako se objevuje v důsledku chirurgických intervencí (například odstranění hemoroidů) nebo ne trvanlivé střevní onemocnění. Tato situace je docela vážná, takže pokud má žena intestinální onemocnění v historii, a páchnoucí plyny občas vycházejí z pochvy pravidelně, je nutné navštívit lékaře, aby zabránil smutným zdravotním důsledkům.

Jak neustále zavést vaginu

Pokud žena zažívá psychologické nepohodlí od vaginálního meteorismu, nebo její člověk se v takových situacích cítí trapně, musíte pumpovat intimní svaly. Existuje několik velmi účinných cvičení, které jim dávají splatný tón:

  • V konvenčním močení se můžete pokusit přestat psát dva nebo třikrát, drží proud moči vaginální svaly. Měl by být tento trik proveden pravidelně, nejlépe s každou kampaní na záchod.
  • Mezi stehna držet něco tvrdého a dostat se jako 5-10 minut. Při provádění tohoto jednoduchého cvičení, několikrát denně, svaly pánevních orgánů to znatelně chytí, což ztěžuje vstoupit do pochvy a následné zmatky "svazky".

Můžete vyřešit otázku, proč Air, organizační metody vycházejí z pochvy. Chcete-li eliminovat zvuky z dělohy během sexuálních her, musíte si vybrat pohodlnou polohu a úhel vstupu do členu v pochvě tak, aby vzduch z vagíny vyšel bez hluku. Například se nedoporučuje, aby se žena nedoporučovala, kde žena leží vzhůru nohama nebo ohyby (včetně mnoha oblíbených stylů "psího" a "obráceného auta"), preference je žádoucí dát staré dobré misionářské poloze " Skrýt "nebo" lžíce "jako v této pozici, vzduch v pochvě prakticky nespadá.

Zkušený partner, který nechce zaměňovat mužské "palandy" ze svého intimního místa, než bude akt lásky padne na zádech, sbírání nohou do stran, a dělá jí břicho, aby uvolnil akumulovaný vzduch.

Nevyplni se a slavný kegelový výkon - periodické napětí svalů intimní zóny. Je však nutné zajistit, aby svaly vagíny byly utaženy, a ne na břiše nebo boky, jinak, místo příjemného tónu, dostaneme únavu a svaly.

Komentář sexura na ženském fóru

Mám spěch, aby ti trpící ujistili, kteří si stěžují na zvuky vaginy během sexu. Jedná se o normální fenomén, pro harmonický pár - obecně situaci maličkosti. Partner je v rozpacích nebo horších - směje se? Mluví jen o jeho nezkušenosti jako člověka, protože nechápe, že je to jen vzduch, který sám, a jel do vagíny. Pokud je však drahý a takový A, zapojit se do intimní tělesné výchovy: zvyšování tónu svalů pochvy, dostat bonus ve formě nových sexuálních pocitů pro sebe a pro něj.