Měření hloubky vaginy

Systém ženského pohlaví je stále úplným tajemstvím, odpovědí, na kterou nikdo nemůže najít. Zvláště neznámá, jako je šířka a hloubka ženské vagíny. Ale pro to, co potřebujete tato data? Jakým způsobem můžete měřit hloubku pochvy, aby nedostala bolest dívka?

Sexualita a velikost: Existuje závislost

Mnoho dívek, které se připojilo k cestě intimních vztahů, často přemýšlejí o tom, zda je jejich hloubka vagina dostačující, a může přinést potěšení svého partnera? Takové pochybnosti se často objevují ze zástupců krásné poloviny po prohlášení partnera. Ačkoliv žádný z mladých lidí nepovažuje za co, možná nemohli přinést svou dámu na orgasmus.

Zde je nutné poznamenat, že takový rys ženských pohlavních orgánů, jako schopnost přizpůsobit se velikosti sexuálního těla svého partnera. Během intimní blízkosti je vagina natažená, což činí proces příjemným partnerům. To však platí pouze pro tyto situace, kdy se vyskytují intimní vztahy s trvalým mladým mužem.

V případech, kdy se partneři neustále mění, velikost pochvy zůstane nezměněna, což může být doprovázeno bolestivými pocity během pohlaví.

Je možné dosáhnout dobrých výsledků pouze se stálostí sexuálních vztahů s jedním mužem. Je to z tohoto důvodu, že manželské páry nemají nepohodlí během lásky. Jejich rozměry "namontované".

Metody měření velikosti vaginy

Ale pokud je stále potřeba měření hloubky a šířky uvnitř pochvy, můžete použít několika způsoby:

  1. Koupit v obchodě intimní hračky dildo. Pak doma v uvolněné atmosféře měřila vagina. Před postupem nezapomeňte jít nahoru, aby se zabránilo infekci vstupovat do pohlavních orgánů. Vložte dildo dovnitř, dokud se nezastaví, držte jej do vchodu do pochvy. Opatrně vytáhněte nástroj "Tool", změřte řádek, Svinovací metr nebo stuha centimetrů. Opakovaná měření musí produkovat trochu vzrušující. Skutečnost je, že v nadšeném stavu se zvyšuje hloubka vagíny. Stěny mají složenou formu. Díky této funkci se hloubka může lišit vpředu, pak se vrátit do normálního stavu. Další nuance: V různých pozicích jsou indikátory odlišné.
  2. Při provádění měření můžete použít pomoc svého sexuálního partnera. Chcete-li to udělat, navzájem navzájem do stavu silného vzrušení měří délku svého člena. Během pohlavního styku ho nechte chytit jeho penis s prsty u vchodu do pochvy. Pak vytáhnout člen z pochvy a změřte vzdálenost od konce penisu k zachycení prstů.
  3. Pokud je to nutné, změřte vnitřní velikost genitálních orgánů, můžete použít pomoc gynekologa. Během další naplánované návštěvy ženských konzultací požádejte lékaře, aby změřil hloubku a šířku pochvy. Doktor vás v tom nebude odmítnout, zejména proto, že měření vyrobená odborníkem jsou bezpečnější než jejich vlastní manipulace.
  4. Je-li velikost pochvy potřebná k diagnostice jakýchkoliv gynekologických onemocnění nebo odchylky, ale dívka nemá žít sexuální život, můžete měřit hloubku pomocí ultrazvukového postupu. V tomto případě bude panenským prostředkem trpět, kromě toho, to je nejpřesnější metoda pro měření velikosti vnitřních orgánů.

Měření vagíny z lékařských důvodů

Měření vagíny z lékařských důvodů

Často mají mladé dívky odchylky ve vývoji pohlavních orgánů. Důvody patologických změn dost, ale ne o nich.

Parametry vnitřních orgánů, jako je šířka a hloubka vaginy, mohou být významnosti v odchylkách menstruačního cyklu, možnosti otěhotnění a narození dítěte, udržování normálního sexuálního života. Není žádné tajemství, že pro ženy intimní vztahy jsou prevence mnoha patologických změn v malých pánevních orgánech.

Změna velikosti po objektivu

Měření vagíny z lékařských důvodůRozměry vaginálního otvoru se mohou po dodání změnit. V procesu objektů se oslavuje maximální roztahování všech svalů, takže dítě může projít genitálií.

Po porodu se vagina vezme své původní velikosti, ale tón stěn v blízkosti vaginálního otvoru je narušen, takže má velkou šířku. Pro některé ženy tento jev nepředstavuje vážný problém. Stačí neustále provádět cvičení pro svalové tréninky, aby se naučilo, jak spravovat vaši vaginu. Dobrá pomoc v tom je cvičení Kegela.

Ale v důsledku toho stojí za zmínku, že individuální rozměry pochvy nezáleží na kvalitě sexuálního procesu. S výskytem jakýchkoli porušení je lepší kontaktovat sexopatolog a ne hledat řešení, měření hloubky vagíny.