Jak psychosomatika ovlivňuje ženský organismus (tabulka)

Psychosomatika je jedním z trendů v medicíně, které studují vliv psychotrublujících faktorů na vzniku různých onemocnění v těle. Často se nazývá věda o tělesných onemocněních a duši. Sledovatelé tohoto směru zajišťují, že psychosomatika ovlivňují duševní oblasti osoby a je schopen léčit jakoukoliv nemoc. Podstatou této teorie je si uvědomit sílu vlastní myšlenky. Psychosomatika (tabulka příčin nemocí) vám dává možnost podívat se na svět s jinými očima, čímž se eliminuje krátkodobé stereotypy skeptiků.

Psychosomatika jako cesta ke svobodě

Psychosomatické výzvy k nemocí, příčinou vzhledu, který je spojen s psychikou. To ani neuvádí, že většina z nich je fiktivní. Když bakterie spadají do těla, viry, hormonální pozadí se mění nebo se rozvíjí nádor, tradiční medicína má specifický akční plán pro odstranění zdroje problému.

Zřídka, kdo si myslí, že o úzkém spojení mezi tělem fyzického a duševního, navzdory skutečnosti, že porušení psycho-emocionální stability ve většině případů se shoduje s exacerbací chronických onemocnění a vzniku nového.

psychosomatika

Psychosomatika následovníci vyvinuly speciální pokyny pro harmonizaci vnitřního světa a konfrontace vnějšími faktory, kde jsou hlavními nástroji slova a myšlenky.

Nejoblíbenější autoři receptů pozitivního vnímání vnitřního a vnějšího světa jsou:

  • Liz Burbo;
  • Louise seno;
  • Vladimir Zhikarentsev;
  • Ekaterina Schorgunová;
  • Julia Goldov.

Autoři afirmace obsahující verbální vzorec zlepšování emocionálního zázemí mají podobné názory na metody ne drogy eliminující psychologické problémy.

Psychosomatika v gynekologii

Konsolidovaný stůl psychosomatics popisuje hlavní příčiny výskytu gynekologických onemocnění:

ChorobaPravděpodobná příčina vzhleduDoporučené afirmace pro denní opakování
Amenorrhea (nedostatek menstruace)Konfrontace ženské přírodyMyšlenky a slova jsou zaměřena na pocit jejich vlastní ženskosti, význam: "Jsem rád, že žena. Miluji své tělo. Jsem krásná a vysoká ".
Vaginitis, kolpitUrážka a hněv na sexuálním partnerovi, pocit viny, touha potrestat sami kvůli svému vlastnímu překvapeníPsychosomatika je zaměřena na pocit jeho vlastní sílu: nezávislé a silné, sexy a požadované
NeplodnostNerotabilita těla pokračovat i potomstvo na podvědomé úrovni, nedostatek potřebné být matkouDůraz psychosomatics je zaměřen na plný oživení osobnosti, víry v jejich vlastní sílu
Bolestivé břichoNedostatek lásky, náklonnosti, objetí od sexuálního partneraHlavní motto psychosomatiky: "Miluji a můžu být milován"
CystitisHněv, pocit zablokování, beznadějnostiMyšlenky jsou zaměřeny na radostné vnímání nového způsobu, jak eliminovat pýchu
Pohlavní nemociPovědomí o vlastní nečistot, hříšnost způsobené náboženským přesvědčením nebo výchově"Důvodem, pro který se onemocnění vzniklo, souvisí s nedostatkem sexuality, ale teď jsem spokojený s novým pocitem" - hlavní interpretace psychosomatiky
VaginaZranitelnost před vnějšími faktorySíla víry ve smyslu vlastního významu, síly něco odolávat
Spontánní potrat (potrat)Psychologický nepohodlí díky jednáním o narození dítěteMantry psychosomatics říkají o tom, že drží nejvyšší sílu, která tuto akci předpověděl předem. Ale všechno jde k ní.
Cervikální krk (opomenutí)Nerealizace v životě, odpor na vlastní selhání jako osobaPsychosomatika si klade za cíl přesvědčit povědomí o jeho "i"
Cervikální eroziPotlačení některého z jeho tužeb, "koroze" způsobené urážkou"Budu růst, rozvíjet, dosáhnout cíle. Už nebudu bolet. Odpouštím a pustím se o jeho neúspěšné zkušenosti. "
DělohaNepozornost fyzického těla, touha implementovat nerealizovaný sen mateřství, absence sexuálního partnera"Moje tělo je můj dům, ve kterém útulné a teplé," říká hlavní pravidlo
Hrudní cyter mastitisTouha skrýt se před zvědavými očima, odejít do důchodu z nadměrné péče o blízké"Věřím v sebe, moje síla, stanu se, kdo chci být" - hlavní mantry psychosomatiky
VaječníkStrach, vztek, vnitřní konflikt"Mám radostného vnímání světa. Cítím úplnou harmonii v mém těle "
Bolestivý, hojný měsíčníkMožnost vaší ženské krásy, potlačování sexuality, pocit hříšnostiPozornost je zaměřena na lásku a respekt pro vaše tělo, krásné formy.
Drozd (Candidiasis vagina )Naléhavá nejistota, neochota pomáhat při překonávání obtíží"S radostí a obdivem vnímat vaše tělo, můžu dělat všechno, neexistují žádné překážky přede mnou."
Brzy vrcholFyzické nepohodlí, strach ze stárnutí, ztráta přitažlivosti, sexuálního partnera"Stále budu milovat své tělo, cítit mou ženskost a význam pro ostatní"
Předmenstruační syndromProjevy egocentricity, konstantní marnost, úzkost, nešťastné vzrušení, potlačení zájmu o životVšechny myšlenky jsou zaměřeny na obnovení harmonie těla a duše, kdy není nutné potlačit hněv a urážku
Itching genitální orgánySexuální nespokojenost, nenaplněné touhy, hledání řešení řešení problémů"Jsem sexy a atraktivní. Mám harmonii ve všem "
NevolnostÚzkost a vzrušení před nadcházejícími událostmi, popřením všech nových a neznámých, odmítnutí vlastní zkušenostiPozornost by měla být zaměřena na skutečnost, že v životě všechno jde do své ženy a před mnoha příjemnými překvapením
OnkologiePocit zrady, zášť z blízkého člověka, plný zklamání v životě, ztráta víry v budoucnu a ve vlastních principech"Zbavím se pocitu viny, zloby, odpusťte své pachatele. Jsem znovuzrozený, abych začal život novým způsobem. "

Hlavní aspekty psychosomatiky

psychosomatika

Léčba netradiční terapií je zaměřena na harmonizaci vnitřního světa žen. Hlavní aspekty psychosomatiky působí jako efekt placebo.

Obnovení psycho-emocionálního stavu podporuje povědomí o následujících pravidlech psychosomatiky:

  • Tělo osoby se přizpůsobuje jeho myšlenkám a náladě.
  • Potvrzení je nejjednodušší způsob, jak ovlivnit podvědomí osoby.
  • Všechny těly a systémy fungují na principu zpětné vazby.
  • Lidský život závisí na převažujících myšlenkách v jeho hlavě.
  • Když se opakují myšlenky, stanou se přesvědčením.
  • Opakující se myšlenky ovlivňují rozhodovací proces.
  • Pokud emoce nejsou potlačeny, tělo signalizuje bolest nebo pocit nepohodlí.
  • Vznik nemocí předchází hněvem, odporem, potlačení emocí, osobnosti.
  • Neochota protestu proti zavedeným stereotypům přispívá k přechodu onemocnění v chronické formě.
  • Důvodem vzhledu onemocnění může být obě související problémy, které nejsou příbuzné.
  • Moment přichází, když tělo přestane provádět funkce předepsané.
  • Komplexy, obavy, odpor, uzavření, vína jsou odpadky, ze kterých se zbavit.

Dnes jsou psychosomatické onemocnění zachází s pomocí různých typů psychoterapie s použitím trankvilizérů a antidepresiv. Psychosomatické onemocnění se vyskytuje, když tělo dosáhlo emocionálního a fyzického limitu. A když tento limit přijde, závisí na jeho životně důležité energii a počtu psychotraumačních faktorů.