Vaginální koule pro trénink a posílení svalů malé pánve

Kuličky vagina jsou jedním z mála momérů používaných k posílení svalů intimního prostoru a pánve. S hlubokým starověku, tato adaptace byla použita ženami, kteří vedli aktivní sexuální život. Ve východních zemích to byl známý jev. Na začátku minulého století, gynekolog a. Kegel oddal potřebu používat vaginální koule nejen ke zlepšení kvality sexuálního života, ale také pro preventivní trénink svalů perineum, prevence onemocnění urogenitální sféry.

Vaginální koule pro trénink a posílení svalů malé pánve

Co si představuje

Vaginální koule (Kegel simulátor) jsou sféry vyrobené z purifikovaného silikonu, latexu, plastu nebo kovu.

Zájem o vaginální koule výrazně vzrostly v posledních desetiletích, a to navzdory skutečnosti, že na domácím trhu existují dost dlouho. Zvyšující se počet lékařů (gynekologové, sexopatologové) přiřazuje toto zařízení svým pacientům.

Příprava svalové pánve

Rozlišují se následující důvody, které přispívají k jmenování vaginálních koulí:

  • Různé sexuální život (sexy hry, zvyšování libido);
  • Školení vaginálních svalů pro úplnost hmatových pocitů (vývoj erogenních zón);
  • Snížení vagíny v důsledku posílení vaginálních stěn;
  • Příprava svalové pánve v prenatálním období;
  • Posílení krevního oběhu v tkáních v období po porodu;
  • Léčba a prevence močových onemocnění (Odstranění dělohy, močový měchýř, vaginální stěny, močová inkontinence);
  • Stabilizace práce pánve a abdominálních orgánů.

Návod k použití

Brzy po porodu

Vaginální koule platí pro jmenování lékaře. Specialista vypráví podrobně o metodách zavedení a racionality aplikace. Pokud z nějakého důvodu žena odmítne poradit lékaře, pak sledovat videa s podrobným popisem na konci článku.

Instrukce aplikace obsahuje následující kroky:

  1. Záchod intimní zóny pomocí hygieny. Dodatečně čistí kuličky s roztokem mýdla.
  2. Plné vyprazdňování močového měchýře a konečníku. Pomocí vaginálních kuliček můžete cítit moč a defecation.
  3. Předběžné zpracování vagíny a kuliček se gelovým mazivem pro odstranění nepříjemných pocitů před podáním. Můžete použít intimní mazivo zakoupené v lékárně nebo specializovaném obchodě.
  4. Úvodní proces může být vertikální (zvedání jedné nohy pro pohodlí) a horizontální (v poloze lhaní). Tento postup se podobá zavedení konvenčního tamponu během menstruace.
  5. Při zavádění do vagíny musí být pánevní svaly zcela uvolněny, aby nevytvářely další odpor.
  6. Představil jeden míče se musí cítit. Chcete-li to udělat, nejprve kmene bokové svaly a pak intimní. Pokud se objeví charakteristický smysl pro gravitaci, postup lze považovat za.

Kontraindikace

Kontraindikace pro použití zařízení pro posílení pánevních svalů jsou následujícími okolnostmi:

  • Období těhotenství (zejména první trimestr) v případě zvýšeného tónu dělohy;
  • infekční zánětlivé procesy v reprodukčních orgánech;
  • Strukturální poruchy epitelu, přítomnost neoplazmů v oblasti vagíny, děložního čípku, cervikálního kanálu (condylome, polypy, erozi, dysplazie);
  • brzy po pochodu (až 3 měsíce);
  • bolestivé pocity při použití;
  • suchost intimní zóny (použití maziv).

Při eliminaci uvedených příznaků můžete použít kuličky pro posílení svalů malé pánve. Míče vyrobené ze silikonu platí nejen pro vaginu. Zavedení silikonových sfér v řadě stimuluje smyslnost erogenních zón, což zvyšuje zájem o jejich použití, když má sex.

Jak si vybrat

Použití kuliček trénovat svaly poprvé, měli byste si vybrat nejmenší modely z lehkých materiálů. Některé z nich jsou vybaveny kabelem pro pohodlný extrakt. V pozdějších fázích můžete jít na model větší a hustotou materiálu.

K pocitu cizího těla, na co si musíš zvyknout. Někdy koule mohou spontánně opustit vaginální dutinu, například s kýcháním, kašel nebo cvičením. Padlé sféry by měly být zpracovány stejným způsobem a znovu zavedeny. První postupy by neměly překročit 10-15 minut. S každým provedeným postupem lze postupně zvyšovat časový interval.

Cvičení Kegel

Cvičení s vaginálními kuličkami podléhajícími doporučením autora umožňují zažít efektivitu po 1-2 týdnech od začátku použití. První postup by neměl překročit více než 60 minut po celý den. Každých 30 minut mluvících vaginálních svalů, mačkání a mačkání po dobu 3 sekund po dobu 1-2 minuty. Každý den se interval zvyšuje po dobu 3 sekund. Do 10denní tréninkovému kurzu je celková doba trvání postupu 5,5 hodiny během dne.

Školicí komplex se skládá ze dvou typů cvičení:

  • kompresivně relaxační;
  • stlačování.

Kompresivně relaxační cvičení se provádějí v několika fázích:

  1. Prvních 15 krát se svaly stlačují, připojujeme se k 6 sekund. Pak jděte do rychlého měřítku 10 krát, odpočívá každých 3-4 sekund. Napjaté svaly držené v takovém stavu 90 minut a pak odpočívají 2-3 minuty. Postup se opakuje.
  2. Střídavě stlačte, stlačte svaly s intervalem až 20 sekund. Postup se opakuje snížením času po dobu 5-10 sekund. Po 15-sekundovém svátku se postup opakuje několikrát.
  3. Stlačením-objasnit svaly 1-2 minuty, střídavě odpočívá. Pak se čas zvyšuje na 6 minut. Celkem se čas školení zvyšuje na 30 minut. Dost 3-4 procedur během dne.

Stlačovací cvičení jsou také prováděny ve fázích:

  • 15krát držte svalový čas po dobu 5 sekund, střídavě odpočívá.
  • Jděte na rychlejší tempo, opakování reflexních pohybů 10 krát.
  • Vytáhne průměrné napětí síly několikrát během 5 sekund.

Pro dosažení nezbytného účinku musí být tyto postupy prováděny pravidelně po dobu 3-6 měsíců.

Třídy tráví lhaní, relaxaci nebo v pohodlném prostředí. Alternativně si můžete vybrat čas pro zobrazení oblíbených televizních pořadů.

Přístroje-analogy

Věda stále stojí a moderní specialisté vyvíjí nové vylepšené modely pro soubor speciálních cvičebních cvičení zaměřených na udržování tónů a posílení svalů pánevního dna (vombilding). Intimní fitness poskytuje použití následujících simulátorů:

  • Airbee;
  • Pánevní toner;
  • Magic Kegel Master.

Vaginální koule vám umožňují provádět vombilding doma. Moderní modely jsou vybaveny dalšími zařízeními, které vám umožní ovládat proces prováděcích cvičení.

Vývoj lékaře A. Kegel a inženýr v. L. Hory byly v posledních desetiletích zlepšeny. Po přečtení instrukce je můžete použít sami, upravit zatížení a čas třídy. Jaký model je výhodnější učit se od recenzí zákazníků a doporučení výrobců. Náklady na simulátor je vyšší, tím více dalších zařízení má. Některé řemeslníci se snaží takové zařízení nezávisle, obeznámit se s vývojem. Žádný lékař nedoporučuje takové zařízení v důsledku údajného zdravotního rizika. Aby se zabránilo nepříjemnému zklamání a finančním ztrátám, je lepší trávit čas na konzultaci odborníka.

Simulátory vybavené elektrickým pulsem vám umožní dosáhnout rychlého výsledku bez velkého úsilí od ženy. Stačí jen nastavit správný program. Světlo vibrační impulsy ovlivňují vaginální svaly stimulující.

Stejně účinné, simulátory s pneumatikou (komora) jsou uznány. Požadovaný výsledek lze dosáhnout po 2-3 měsících použití. Nejsou však příliš vhodné v provozu v důsledku požadované konstantní sestavy součástí součástí, omezení svobody akce, času a místa školení.

Nejjednodušší pro použití univerzálních mechanických modelů, které lze nastavit nezávisle.

Můžete také vyvinout vaginální svaly pomocí vaginálních korálků, kuželů, jade vejcích. Jakou možnost je nejvzenější, žena rozhoduje o své vlastní. V každém případě, pomoc specialisty nebude bolet.

Pokud se žena rozhodla aplikovat vaginální koule, pak musíte naladit do dlouhého kurzu tříd. Pravidelně prováděná cvičení a další konzultace lékaře zaručují pozitivní výsledek.