Climonorm: recenze, pokyny, analogy

Statistiky ukazují, že většina středního věku žen, které se přiblížily k prahu Climax, čelí svým projevům a zkušeností nepříjemných pocitů ve všech třech fázích: Premenopauza, menopauza a postmenopauzální. Reprodukční funkce během této lhůty postupně mizí v důsledku volání hormonů, a v důsledku toho budou předloženy všechny systémy organismu, nechat to vědět o tomto různých srozumitelných projevech.

Změny jsou patrné jak uvnitř i vně. V tomto okamžiku, na pozadí hormonálního selhání, mohou být jednatelé onemocnění různých povahy, se objeví nepříjemné pocity ve formě klimatických symptomů, stav vnějších krytů se zhoršuje. Vzhledem k tomu, že tělo je těžké vyrovnat se s tak základními změnami a nákladem, odborníci doporučují udržovat své léky.

Moderní léčiva a medicína nabízejí řadu protivlikových léků, které zlepšují přenositelnost tohoto období. Tyto fondy mají podobný mechanismus činnosti, ale původ jejich velmi různorodého. Jaký lék je vybrat je individuální otázka. Někdo preferuje pouze přírodní, rostlinné agenty, některé - homeopatie, jiní mají tendenci věřit hormonální terapii. Pokud nejsou kontraindikace, hormonální terapie se stane účinným prostředkem při zlepšování kvality života v menopauze.

Těchto léčiv v zahraničním a domácím trhu. Držme se na takový hormonální agent jako klimming, protože zpětná vazba o tom dává právo věřit, že lék je skutečně účinný a je velmi populární mezi zastánci žen a lékařem. Před přijetím této drogy potřebujete znát všechny své výhody a zápory, mechanismus akce, kontraindikace a další aspekty.

Indikace pro použití a funkce klimmingu

Cymontorem je hormonální kombinovaný lék, jejichž působení je zaměřena na úlevu z menopacterních projevů. Zpravidla je přiřazena GZT (hormonální terapie). Když je vyvrcholení, vzhledem k vytlačování funkce dětí, je hormonální pozadí narušeno, určité hormony jsou narušeny, zejména estrogen, z tohoto důvodu tělo dává selhání charakteristické pro nepříjemné projevy. Po pečlivé diagnóze, odborníci určují, které hormony v nedostatku a předepisovat umělé zavedení chybějících hormonů ve formě léků.

Climontorm je předepsán jako hormonální terapie s takovými projevy Klimaks, as:

  • Psycho-emocionální poruchy;
  • Ostré nálady rozdíly, apatie, nespavost;
  • zvýšená únava, rozpad sil;
  • Poškození menstruačního cyklu;
  • Noční jízda a během dne;
  • hyperhydróza;
  • Bolesti různých postav a míst.

Lék je předepsán v přítomnosti všech negativních jevů, které vznikají na pozadí nedostatku estrogenů.

V období Klimaks začíná 38% žen inverzní vývoj genitálních orgánů, které ve vědě se nazývá urogenitální dystrofie. Měsíční může po dlouhou dobu zmizet, může být otevřen poměrně hojný a nepravidelný krvácení. Tam je snížení libida, suchost v pochvě, nepohodlí během pohlavního styku. Během tohoto období trpí sliznice membrány, kůže, kost a jiná tkanina. Práce a urethra mohou být rozbité. Účelem klimování pomáhá eliminovat všechny tyto projevy.

Složení a mechanismus působení léčiva

Taková vysoká účinnost léčiva je způsobena jeho složením. Tento nástroj je vyroben ve formě tabletů-drage Dvě barvy: ve žluté a hnědé, které jsou přijímány v určité kombinaci.

Komponenta - Valerat Estradiol

Ve žlutém dražším je hlavní účinnou látkou valerat estradiol (20 mg v 1 kusu), který má estrogenní farmakologický účinek. Jeho hlavní funkcí je doplnit chybějící endogenní estrogen. Podporuje rovnováhu proteinů, sacharidů a tuků, eliminuje nadbytek lipoproteinů s nízkou hustotou (cholesterol) v krvi, neumožňuje ohnisko endometria a neumožňuje kolaps a vykrmení kostní tkáně. Poslední jev je způsoben skutečností, že estradiol deprimuje nadměrnou aktivitu osteoklastů, což umožňuje posílení kostní tkáně a vyhnout se osteochondrózu a zlomeninám kostí, které jsou obzvláště citlivé na ženy po 45 letech.

Látka významně zpomaluje proces stárnutí a sorcerace kůže, tvorba vrásek na těle a obličej, zvyšuje hustotu a pružnost pokožky, má příznivý vliv na tvorbu kolagenu známého jeho omlazujícímu účinku. Lék pomáhá stabilizovat menstruační cyklus A v některých případech je předepsáno pro léčbu a prevenci amenorrhea.

Komponenta - Progestogen

Druhou účinnou látku léku je syntetický progestogen - levonorgestrel (150 ug v 1 tabletu). Je přítomen v hnědém dražé spolu s estradiolem Valera. Díky svému zavedení na 12. den cyklu, spolu s první účinnou látkou, je možné zabránit různým nádorovým vzděláváním v endometriích.

Další komponenty

Pomocné látky v léku jsou: potravinářský aditivum-Carnubsk vosk, který je vyroben z palmových listů, škrobového brambor, stearátu hořčíku, voda v purifikované formě, glukózy, želatin, uhličitany hořčíku a vápníku, monohydrátu laktózy, makrogol.

Jak jsou základní látky z těla?

Po použití léku orálně obě základní účinné složky jsou rychle absorbovány z zažívacího systému. Valerat estradiol je metabolizován a přírodní 17 beta estradiol je vytvořen a je odvozen z těla s moči-levonorgestrelem - kontakt s globulinem a albuminem, který je zodpovědný za spojení pohlavních hormonů, a také většina z nich bude brzy vylučována tělo s močí a žlučem.

Formy vydání

V každodenním životě se forma vydání Klimming nazývá prášky. Ve skutečnosti je lék ve struktuře a podobě reprezentován jako dražé. K dispozici v lepenkových baleních s 1 blistrem s kalendářním měřítkem navrženým po dobu 21 dnů. Dva typy dražé jsou v tomto blistru baleny: žluté (9 kusů) a hnědé (12 kusů), které potvrzují kombinaci kompozice. V drogovém klimatu je instrukce a aplikační schéma poměrně komplikované a je nesmírně důležité jej pozorovat k dosažení výkonu.

Způsoby použití

Je-li zachován menstruační cyklus, léky začínají převzít z 5 dnů cyklu, jehož prvního dne je den krvácení. S menopauzou, vzácným nebo naopakem, těžké krvácení lze užívat každý den.
Přijímací léky začíná žlutými draždami: používají se denně současně po dobu 9 dnů. Od 10. dne na stejném schématu (denně zároveň) využívá hnědé prášky po dobu 12 dnů. Pro pohodlí v blistru je denní měřítko. Po uplynutí 21. dne musíte provést přestávku na recepci a čekat na nástup podobných menstruačním krvácením. Pak pokračujte v přípravě léčiva ve stejné sekvenci. Sušení trvá ústně, žvýkání. Nedoporučuje se přeskočit lék. Pokud jste stále zmeškali další recepci, může nastat neočekávaný vaginální krvácení.

Neužívejte léky jako antikoncepci. Před použitím je nutné konzultovat se specialistou, eliminovat těhotenství a řadu nemocí.

Kontraindikace

Vzhledem k tomu, že lék je hormonální, má působivý rozsah kontraindikací.

Nedoporučujeme používat:

  • přítomnost nebo podezření hormonálních nádorů - nádory mléčných žláz, vaječníků, dělohy (zejména momy dělohy);
  • endometrióza a krvácení patologické povahy;
  • patologie lipidového metabolismu předurčené dědičností;
  • závažná onemocnění jater a ledvin;
  • infarkt myokardu a těžké onemocnění kardiovaskulárního systému;
  • tromboembolismus;
  • vážné oběhové poruchy v mozku;
  • těhotenství a kojení;
  • otoskleróza v progresivní formě;
  • žloutenka v idiopatické podobě;
  • Alergické reakce a nesnášenlivost na složky léčiva.

Podle přísných pozorování specialisty by mělo být užíváno lék na diabetikům, pokud je to možné - odstranit použití.

Před použitím KLimmingu byste měli projít hlubokou diagnózou, eliminovat kontraindikace a obdržel povolení a předpis pro léčbu specialisty.

Pokud jste zahájili průběh léčby a všiml si zhoršení státu, - okamžitě se poraďte s lékařem a zastavte použití tohoto produktu.

Léky na vedlejší účinky

Léčivo se může projevit vedlejší účinky, jako je porucha gastrointestinálního traktu (průjem, nevolnost, zvracení, nadýmání, meteorismus), pokles libida, nepříjemné pocity během pohlavního styku, kostky vagíny, zhoršená močová trubice, nadměrná citlivost a nepohodlí v oblasti mléčných žláz, alergických reakcí (svědění, vyrážka, polévky), netkavící vaginální krvácení. Stejné příznaky se mohou objevit v předávkování.

Kompatibilita léčby s jinými látkami

Pokud jde o interakci léčiva, pak by nemělo být kombinováno s hormonálními antikoncepce. Účinnost účinných látek je několikrát snížena při použití barbiturátů, antibiotik, antikonvulzivních prostředků. Vyloučit recepci léčiv, jako je tetracyklin, penicilin, paracetamol. Paralelní použití nápojů obsahujících alkohol obsahující bude mít prospěch, protože ethanol je schopen zvýšit hladiny estradiolu.

Klimmingové analogy

Moderní medicína a léčiva mají stovky antivlimačních drog. Existují analogy léčivého a hormonálního původu. Existují takové analogy climonormum na farmakologické skupině: ginprovon, božský, zhanin, klimodien, levonorgestrel, ovrestin, postinor, progesteron, a to není vše. Podle struktury a účinných látek však buňky nemají analogy, protože zahrnuje dostatečně unikátní vzorec hlavních účinných látek.

Recenze lékařů a pacientů o léku

V současné době je Klimontorm jedním z předních prostředků v hormonální terapii. Předepisuje se jak ve všech fázích přírodního vrcholu a eliminovat Symptomy umělého vyvrcholení. Vzhledem k tomu, že hlavní výrobce je finanční prostředky Německa, jejichž drogy způsobují důvěru v téměř každého, jsou léčeni s ním jedna z prvního při jmenování protilimační terapie.

Podle názoru Dokáže

Specialisté na vědomí 96% účinnosti při použití léčiva. Nicméně, předepisovat s opatrností, protože má řadu kontraindikací. Před zahájením užívání léků lékaři doporučují projít dlouhou gynekologickou kontrolu, úplné zkoumání stavu prsních žláz, funkcí jater a ledvin, na určitou dobu na sledování krevního tlaku, projdou smear Papanicolau (cytologický test), Sledovat hormonální pozadí. Pouze provádění kompletní diagnostiky zaručuje eliminaci takových kontraindikací používat jako:

  1. Venózní tromboembolia. Odborníci tvrdí, že toto onemocnění ve vzácných případech se může vyvinout na pozadí hormonometrické terapie. Proto před jmenováním terapie diskutují s pacienty možné riziko a její poměr s přínosem. Je také velmi důležité zvážit věk pacienta.
  2. Arteriální tromboembolia. Při provádění řady klinických studií bylo zjištěno, že ne vždy kombinované konjugované estrogeny mají pozitivní účinek na kardiovaskulární systém. Ve vzácných případech se zvyšuje riziko vzniku koronárních onemocnění.
  3. Endometriální rakovina. V případě dlouhodobé terapie se samotný s estrogenem zvyšuje riziko vývoje tumorů endometria. Nicméně, v kombinaci s gestází estrogenů, snižují riziko vzniku rakoviny endometria a hyperplazie.
  4. Rakovina mléčných žláz. Kombinace estrogenu s progestogencemi, dlouhodobou terapií nahrazující hormonem také způsobuje minimální riziko vzniku maligních nádorů mamarchových žláz. Také tato terapie zvyšuje mamografickou hustotu mléčných žláz.

Odborníci, kteří ve své činnosti jsou založeny pouze na skutečnostech a výzkumu, často s opatrností se týkají hormonální terapie, varující ženy o možných rizicích.

Recenze pacientů

Ze strany ženských představitelů obdrží Klimontorm v nejpozitivnějších zpětné vazbě. Ti, kteří mají kontraindikace, jsou vyloučeni, se značným úspěchem používají lék Během premenopauzy, menopauza I Postmenopauza.

  • 96% pacientů si všimne, že již týden používání léčiva se jejich psycho-emocionální stav stal mnohem stabilnějším: Existují ostré výkyvy nálady, apatie, podrážděnost, výkon, činnost a odolnost proti stresu zmizely.
  • 85% žen si všimne, že se k nim vrátil normální menstruační cyklus, krvácení vrátil jejich dřívější hojnost a pravidelnost. Pacienti se zbavit takových nepohodlných symptomů, jako jsou přílivy a náhlé ZZIT, hojný pocení, skočící teplota slepého svazku.
  • Sexy život v Climaxu Také se vrátí: Libido se vrací, suchost sliznic sliznic genitálních orgánů zmizí, bolestivé pocity zmizí během pohlavního styku.
  • V kombinaci s příjmem vápníku, která během vyvrcholení v nedostatku je zlepšena provoz pohybového aparátu, zmizí bolest kloubů.
  • Tekutina v těle není zpožděna, otok zmizí. Ve formě stabilizace hormonálního pozadí se metabolismus zlepšuje nebo se vrací do normálu, v důsledku kterého všechny systémové systémy fungují jako obvykle a nedávají selhání.
  • Většina žen si všimne znatelné zlepšení vzhledu: vyhlazené vrásky - nehty, kůže a vlasy zlepšují kvalitu a zobrazení.
  • Malé procento pacientů oslavuje přírůstek hmotnosti. Tento jev je možný pouze v případě jmenování nesprávné terapie. V tomto případě musíte být poukázán odborníkovi, aby se eliminovala možná onemocnění.

Hlavní nevýhodou klimato je, že jako jakýkoli jiný hormonální lék, často způsobuje závislost. Velký počet žen si všimne, že po skončení průběhu takové terapie se k nim vrátily některé příznaky Klimaků, ale ne vždy v výrazné formě.

Může být dospělo k závěru, že ložisko Climontorm se stane účinným asistentem v boji proti negativním příznakům Klimaks a v tomto období zlepšit obecný stav, pokud nemáte kontraindie k jeho použití.