Qi-klim alanine: recenze a rysy léku

Climax přichází k životu každé ženy v různých věkových kategoriích: může být brzy, nechat ho vědět již za 35 let, standard - po 45 letech, a možná i zůstat vůbec, když přijde jen na 50 let. Ale když nepřišel, znamená to, že ženská funkce ženy začne postupně vyblednout. To je způsobeno poklesem vývoje ženských hormonů, a v důsledku toho - hodně nepříjemných příznaků, které jsou narušeny 85% žen menopauzy. Je důležité okamžitě se obrátit na specialistu a vyzvednout správnou terapii. Samozřejmě, že můžete slyšet o účinnosti hormonální terapie, ale má řadu kontraindikací a vedlejší účinky. Nejzájemnějším řešením bude přípravy na zeleninu. Jsou reprezentovány širokou škálou analogů: komplexní akce nebo zaměřené na odstranění určitých symptomů. Ve velké poptávce, přírodní fondy Qi-Klim. Chtěl bych věnovat pozornost léku Qi-Klim alaninu, protože zpětná vazba o tom je věřil domnívat se, že finanční prostředky jsou v boji proti přílivům a porušování termoregulace velmi účinné.

Aplikace a funkce Qi-Klim Alanine

Qi-Klim Alanine je naprosto přirozený, Nepřipojovací lék během menopauzy, Související se skupinou biologicky aktivních přísad. Výrobce z hodnota, který zabírá vedoucí místo pro výrobu barů na domácím trhu a je v poptávce i v zahraničí. Základem léku je 100% Aminokyselina - beta alanin.

V časných fázích Klimaks a Umělá menopauza Tento lék je schopen zabránit přílivu přílivu, v pozdějších fázích nebo příliš závažným klimatickým průběhem a porušením hormonálního pozadí - výrazně snížit počet a četnost těchto nepohodlí. Kromě přílivů doplňků stravy pomáhá vyrovnat se s jinými důsledky poruch termoregulace - zimy, ostré kapky teploty, vyztužených palpitací, klimakterické neurózy, podrážděnosti, hyperhydrózy (zvýšené pocení)

Tento agent je předepisován jak ve vlastním formátu, tak v komplexu s Qi-Klimamins pro ženy 45+, Cymifugi obsahující sestávající z extraktu, který účinně modeluje působení estrogenního hormonu. Deficit tohoto ženského hormonu v zániku reprodukční funkce vede k řadě nesrovnalostí v těle a způsobuje nepříjemné symptomy. T.E. Dva z těchto léčiv v komplexu vykazují vysoké anti-glimacterial výsledky, zejména - v boji proti tepelnému přílivu.

Složení a mechanismus působení léčiva

Hlavní látka ve složení léčiva je 100% beta-alanin - vitaminová aminokyselina. Je obsažena v lidském těle, ale s příchodem menopauzálního období a v procesu hormonálních poruch v ženském organismu, je vyráběn v nedostatečném množství, což vede k řadě porušování. Vzhledem k nedostatku této látky, stejně jako hormony, falešné signály přehřátí nebo supercoolingu těla jsou přijímány v hypotalamu.

Centra zodpovědná za termoregulaci tak začnou aktivně pracovat na uvolňování tepla, což je důvod, proč vznikají náhlé pocity prudkého tepla. Chcete-li je rychle odstranit, tělo ostře snižuje tělesnou teplotu a překonává zimnici. To vše je doprovázeno hojným pocením a srdce, dále reaguje na tuto aktivní práci a rychlé zkratky. Problémy se proto projevují nejen venku ve formě nepříjemných pocitů, ale také uvnitř. V tomto okamžiku se cyklu alanin přichází na záchranu, udržuje tělo s chybějící aminokyselinou, která má příznivý vliv na mrainstenst center, obnovení rovnováhy termoregulace. To znamená, že nástroj nejen usnadňuje symptom, ale také ovlivňuje mechanismus jeho vzhledu v kořeni, což eliminuje jeho příčinu.

Tato látka přispívá k aktivní saturace receptorů neurotransmiterů, čímž udržuje psycho-emocionální rovnováhu a svalová tkáň je posílena. Proto nebudete cítit křeče a bolesti jiné povahy a míst v menopauze, stejně jako zbavit se drážlivosti, nálady a neurózy kapek.

Formy problematiky a metod aplikace

Pokyny pro Qi-Klim Alanine předepisuje, aby jednou denně užívali 1 tabletu. S častými a intenzivními přílivy můžete zvýšit dávku na 3 tablety za den. Odebrání z jídla. Míra příjmu je nejméně jeden měsíc, pokud je to nutné, může být zvýšena.

Kontraindikace a vedlejší účinky špatných

Protože nástroj je naprosto přirozený, prakticky nemá kontraindikace. Patří mezi ně alergické reakce a individuální nesnášenlivost na účinnou látku, těhotenství a kojení.
Vedlejší účinky byly identifikovány pouze ve 3% případů pitných tablet ve formě svědění, zarudnutí a podráždění. Stalo se zpravidla, když je nadměrná spotřeba.

Analogy Qi-Klim Alanine

Mezi analogy přírodního původu lze rozlišit takové anti-kouření léky, jako je Menopayus, Cliadinon, LINKA REMAND LURGS a více než sto ostatních.

V hlavní účinné látce - beta-alanin - hlavní analog je Climálalanská instrukce o jejich použití je popsáno v jednom z našich článků. Koncentrace aminokyselin v obou léčivech je stejná - 400 mg.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Pokud neexistují žádné vážné hormonální poruchy, a vyvrcholení se cítil s přílivem, rychlým tepem, oslabeným stavem, teplotní kapky bez patologie, ve většině případů je předepsán Qi-Klim alaninem jako nezávislé prostředky. To nezastaví výše uvedené příznaky, ale také zlepšuje metabolismus, zvyšuje účinnost a vytrvalost v důsledku velké koncentrace beta-alaninu. Stojí za zmínku, že tato aminokyselina je součástí sportovní výživy, která se používá ke zvýšení metabolismu při zvyšování výroby energie.

Specialisté také pozitivně odkazují na média, protože nemá speciální kontraindikace. Spolu s účinností není v žádném případě nést zátěž na ledvinách, játrech, kardiovaskulárním systému. A hlavní věc - BAA působí nejen na periferii, ale také eliminuje příčinu výskytu přílivu - zabraňuje narušení procesů výměny tepla.

Podle statistik, hodnota - 87% žen, které vzaly lék v koordinaci se specialisty, zaznamenalo jeho pozitivní vliv na pomoc menopacteric symptomů. Zástupci žen také v recenzích na tematických fór poznamenal, že sporák zmizí, pocení se snižuje, nepotahují se do srdce a bolesti. Ženy říkají, že ne o plném odlehčení z těchto příznaků, pak jejich významné snížení. V podstatě každý, kdo přijímá výše zmíněnou drogu, označují svůj účinek již týden používání.

Kromě eliminace výše uvedených symptomů, ženy v reakcích psaní o celkovém zlepšování v pohotovosti, aby vytvořily emocionální rovnováhu, zlepšující se výkon a pocit světlosti během tohoto období. Tento agent nevede k zisku a závislosti na váze. Nezpůsobuje vedlejší účinky a za cenu je cenově dostupný.