Menopayus: pokyny pro použití a recenze

Každý živý organismus prochází tři hlavní fáze své existence: vývoj, fáze největší činnosti a vyblednutí. Proces oslabování ženského organismu se nazývá Climax, když funkce kritéria postupně mizí. Jedná se o velmi obtížný mechanismus, který zahrnuje restrukturalizaci celého ženského organismu a jeho systémů. Ne vždy všechno jde hladce a bez stopy a někdy s nimi klimakterie přináší různé nepříjemné pocity. V tomto okamžiku se léky přicházejí k záchraně, které na úkor jejich složek jsou na těle podobném chybějícím hormonům. V takových případech se odborníci často obracejí na poisy nebo fytogorms nebo vitamín-minerální komplexy, které nejenže eliminují symptomy, ale také omladit tělo. Populární představitele těchto léků je menopeism, jeho návod k použití s ​​recenzemi jsou popsány v tomto článku.

Aplikace a funkce menopais

Když je hormonální terapie vyloučena nebo jedna je malá, biologicky aktivní přísady a vitamín a minerální komplexy přicházejí k záchraně. Vysoká účinnost se ukázala sama o menopayus lékárny - kombinované prostředky obsahující bohatou škálu vitamínů a minerálů, jejichž působení je zaměřena na zlepšení kvality života v menopauscicsním období. Léčivo není léčebné, protože odkazuje na biologicky aktivní přísady.

Jeho složky simulují účinek hormonů, které během této doby v nedostatku, a jsou také vynikající prevence selhání vitaminu a mikroelementu. Období takové příznaky jako emocionální plamentní, ostré kapky nálady, rychlého tepu, nespavosti, závratě, skoky krevního tlaku, nepříjemné přílivy, hojné pocení, snížené libido, suchost v sliznicích genitálií a další projevy.

Složení a mechanismus působení léčiva

Taková vysoká účinnost je způsobena jeho multifunkčním prostředkem, který zahrnuje vitamíny a minerály. Vzhledem k tomu, že lék je reprezentován menopheus kapslí a kapslí s menopayce plus pilulky, lze říci, že kapsle mají identickou kompozici, ale tablety zahrnují rostlinné extrakty.

Tak, kapsle obsahují:

  • Tokoferol (vitamin e) snižuje rozpad progesteronu, který pomáhá Vyhnout se bolesti svalů a skoky arteriálního tlaku - vede k normální regulaci tepla.
  • Kyselina askorbová (vitamin c) pomáhá vyrovnat se s rychlým tepem a v kombinaci s tokoperolem - eliminuje Neuróza a podrážděnost s menopauzou.
  • Retinol (vitamin A) podporuje vodní bilanci sliznic, což pomáhá vyhnout se suchost pochvy a kůže.
  • ColecalCiferol (vitamin D) zlepšuje absorpci vápníku, aniž by nechal kostní tkáň.
  • Tiamine a riboflavin (vitamíny B1 a B2) obnovují rovnováhu nervové aktivity.
  • Pyridoxin (vitamin B6) udržuje úroveň glukózy.
  • Cyanokobalamin (vitamín B12) v kombinaci s jinými vitamíny a minerály má příznivý vliv na nervovou aktivitu.
  • Kyselina pantothenová (vitamin B5) podporuje nadledvinky v jejich estrogenních výrobních funkcích.
  • Jód pomáhá metabolizaci tuků.
  • Kyselina listová zastaví projevy emocionální nestability.
  • Biotin (vitamín H) ve spojení s jinými vitamíny se podílí na všech prospěšných reakcích v těle.
  • Nikotinamid (vitamín pp) pomáhá vyrovnat se se stresem.
  • Železo, zinek, hořčík, selen, chrom, měď, mangan, boro spolu s vitamíny podporují imunitní systém, zabraňuje vývoji nádorových neoplazmů, posílení všech typů tělesných tkání a účastnit se všech procesů těla, které hormony mají.

Všechny látky vzájemně ovlivňují, poskytují pouze příznivý vliv na tělo.

Tablety Menopais Plus zahrnují takové rostlinné komponenty:

  • Zelený čaj (extrakt), který je nejmocnějším antioxidantem, normalizuje práci buňky, aniž by jim dal věk, zlepšuje práci kardiovaskulárního systému, zabraňuje tvorbě zbytečných vkladů tuku, je vynikající prevence různých nádorů.
  • Extrakt mudrce má analgetikum, protizánětlivé, hemostatické, antipyretické vlastnosti. Pomáhá eliminovat gastrointestinální poruchy. Snižuje hladinu cholesterolu krve a cukru v krvi.
  • Izoflavonoidy sójových bobků zabraňují vývoji onemocnění a negativních projevů z kardiovaskulárního systému, vede k výměně látek.
  • Lněná semena (extrakt) má omlazující účinek. Blokování výroby zbytečného estrogenu zabraňuje tvorbě nádorů a zánětlivých procesů.

Formy problematiky a metod aplikace

Špatná menopeis je reprezentována dvěma prostředky: menopeus a menopais plus, komplex s identickými složením, zlepšené a zvýšené rostlinnými extrakty. Oba léky jsou reprezentovány kapslí pro orální podávání v množství 28 kusů a menopais plus - zesílené 28 m tablety s přírodními komponenty. Samostatné tablety v prodeji nejsou k dispozici.
Kapsle jsou natřeny zeleně, uvnitř, které jsou žluté práškové granule. Tablety - kulaté, malované v červené barvě.

Menopais Pokyny pro použití předepisuje, aby je 1 kapsle za den během stravování nebo po jídle, pití malého množství vody. Nedoporučuje se pít lék s čajem, teplou vodou nebo prázdným žaludkem. Recepční kurz může být několik měsíců. Tato míra určuje specialistu, odtrhne se od zvláštností vašeho těla a klinického obrazu.

Menopais Plus je přijímán stejným schématem, pouze k kapsli musí být přidána 1 tableta denně, bez odběru vzorků a předběžného natáčení. Kurz - 28 dní, po kterých potřebujete pozastavit po dobu 14 až 28 dní.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Lék nemá velký počet kontraindikací. Mezi ně patří pouze individuální alergické reakce na některé látky z kompozice menopais, těhotenství a období krmení, hemosiderózy a hemochromatózy způsobené přeplněností železa v těle.

Nedoporučuje se to vzít s jinými vitamínovými a minerálními komplexy a odznaky bez doporučení lékaře, aby se zabránilo předávkování určitými látkami. Stojí také za to, že by simultánní používání kapslí a tablet spolu s obsahem obsahujících vápník, stojí za to, aby alespoň 2-3 hodiny mezi jejich použití.

Ženy trpící onemocněním štítné žlázy by měly zohlednit obsah v komplexu jodu a podstoupit předběžnou konzultaci s endokrinologem.

Vedlejší účinky byly pozorovány pouze u 3% pacientů ve formě menších alergických projevů (svědění, zarudnutí na kůži).

Předávkování léku - spíše vzácný jev. Spíše můžeme hovořit o předávkování látek obsažených v něm, v případě použití s ​​jinými komplexy bez předchozí rady lékaře. Může být nevolnost, zvracení, průjem nebo nadýmání.

Analogy Menopayes

Analogy menopais lze považovat za určité léčivé přípravky, vitamínové a minerální komplexy a biologicky aktivní přísady. To, například vitrum, hormoplex, Cliadinon Tablet, Klimodiene, Příprava Remens, Kapsle a kapky ženské, Činnost je zaměřena na eliminaci klimakterických syndromů. Ale zde jsou prostředky s podobným složením a množstvím obsahu příznivých látek v něm - ještě ne.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Komplexy série Menopayus mají recenze pro většinu pozitivních, odborníků a pacientů. Lék se vyrábí ve Velké Británii, jejíž léčiva a medicína si zaslouží respekt pro celý svět.

Specialista předepisuje lék jako hlavní nebo pomocnou terapii, na premenstruační fázi, během menopauzy a dokonce i po něm. Mnoho odborníků si všimne, že pokud spustíte použití tohoto komplexu na samém počátku menopacterních projevů, můžete se během vyvrcholit v budoucnu zbavit nepohodlných symptomů. Různé sloučeniny, minerály a vitamíny menopeismu jsou vybrány v jedinečné kombinaci a proporcích, což umožňuje dosáhnout v 85% případech jeho využití vysokých výsledků v boji proti symptomům Klimaks.

Také droga má vynikající přípustný účinek na tělo ženy, někteří dokonce všimne znatelný omlazování uvnitř i vně po prvním týdnu používání.

Část specialistů preferuje použití menopeanů v kombinaci s hormonální terapií, jiní jsou jisti v jeho nezávislé účinnosti. Ale každý s důvěrou si všimne jeho příznivé výsledky v eliminaci přílivů, zimů, skoků tělesné teploty, bolesti v hlavě, v dolní části břicha a v dolní části zad. Psycho-emocionální systém se znatelně stabilizuje.

Téměř každá recenze o tomto nástroji lze vidět, že s pomocí toho se podařilo zlepšit kvalitu sexuálního života, vyřešit emocionální pozadí, zbavit se nonconisses, sedation, zvýšit výkon a celkovou pohodu. A co je nejdůležitější pro ženu - zpomalení procesů stárnutí všech typů buněk a tkání těla.

Menopeis je vynikající vitamín a minerální komplex v boji proti příznakům Klimaks a prodlužuje dámské mládež.