Cliadinon pokyny

Tělo každé ženy je individuální, takže vrchol je přenášen různými způsoby. Někdo je v klidu zažívá toto období, někdo se cítí nepříjemné projevy v menopauze. Chcete-li usnadnit život žen v této době, domácí i zahraniční specialisté vyvinuly řadu antivlimačních drog. Jedním z předních prostředků této skupiny je Cliadinon, pokyny pro použití a funkce, které jsou popsány níže.

Složení léčiva

Hlavní účinnou látkou léku je rhizic Rosemosa (Cimicifuga Racemosa), také označovaná jako Klopogon. Výsledky četných studií ukazují, že složky těchto oddechů působí prostřednictvím receptory estrogenů a jsou jejich modulátory, zatímco neovlivňují vaginální epitel a endometrium.

Vzhledem k tomu, že se tento lék vyrábí ve třech různých formách, pak je relativně odlišná:

  1. Cliadinon Tablet. Hlavní látka - cymifuga extrakt při koncentraci 20 mg na 1 ks. Další látky jsou škroby z brambor, dihydrát hydrofosforečnanu vápenatého, mastku, žlutého a červeného oxidu železa, oxid titaničitý, kyselina sorbová, makrogol 6000, kopolymeru methakrylátu amonného, ​​ethanol.
  2. Cliadinon UNO Tablet. Základní látka - cymifuge extrakt při koncentraci 32,5 mg na 1 ks. Pomocné látky jsou bramborový škrob, kukuřičný škrob, dihydrát hydrofosforečnanu vápenatého, stearát hořečnatý, žlutý a červený oxid železitý, oxid titaničitý, kyselina sorbová, makrogol 4000, hyprontellos, sodná sůl laktosy, monohydrátu laktosy.
  3. CLEMADINON CAPLI. Hlavní složkou - kapalina tekuté tsimiofugy v koncentraci 12 gramů. na 100 gr. Pomocné látky jsou 96% alkohol ethylu, peprné olej, čisté vody, dihydrát sodný sodný.

Vzhledem k tomu, že složení cliadinonu má rostlinný základ, lze poznamenat, že jeho dopad velmi jemný pro tělo ve srovnání s jinými léky této skupiny.

Mechanismus účinku a indikace pro použití Cliadin

Fyziologický proces Klimaks je charakterizován neuro-vegetativními, psycho-emocionálními a dalšími změnami na pozadí hormonální restrukturalizace těla. Ve všech třech stupních (Premenopause, menopauza a postmenopause) často s obecnou a hormonem-nahrazující terapií zavádí fytopreparation climadinon, který má ethanový mechanismus nárazu. Tento nástroj má příznivý vliv na hormonální pozadí u žen, podporující jeho rovnováhu.

Lék Klimadinon se vyhýbá hormonálním "hormonům", což způsobuje příznaky vyvrcholení. Účinné látky léčiva jsou nadměrně ovlivněny receptory hypotalamu a reagují na něj poklesem produkce hormonu uvolňování gonadotropinu (lze nalézt ve zkrácené formě GnRH). V důsledku toho hypofýzy snižuje syntézu luteinizačního hormonu a koncentrace v krvi, zatímco vaječníky sníží syntézu hormonů - estrogenů a jejich obsahu v těle. Tyto vzájemně propojené procesy jsou určeny destabilizací psycho-emocionálního stavu, nestranného, ​​ostrých náladových rozdílů, apatie, jízda, zimnice, hyperhydrózy, bolesti v dolní části břicha a v dolní části zad, necitlivost končetin a dalších příznaků Klimaků. V tomto okamžiku se tento lék přichází na záchranu, která úroveň úrovně hormonů a nedává projevující symptomy nebo významně usnadňuje jejich proud.

Pro více než 30 let užívání drogy v Evropě a zemích SNS, odborníci prokázali, že použití cliadinonu během menopauze je účinné. Nejenže usnadňuje projevy menopauzy, ale také pro prevenci onemocnění a přizpůsobení těla po odstranění vaječníků. A příznivý účinek fytoosnow na metabolismus je často projevte více než v syntetických a chemikáliích.

Formy uvolňování léčiva a metod pro jeho použití

Jak již bylo uvedeno, Klimadinon je reprezentován tabletami a kapkami a Cliadinon - UNO - výhradně ve formě tablet. První tablety jsou vyráběny v baleních o množství 60 a 90 kusů konvexní kulatý tvar růžové barvy, druhý - 30, 60 a 90 stejného tvaru a barvy s rizikem na jedné straně. Rozdíl je v hustotě hlavní účinné látky. Nástroj ve formě kapiček je lehká hnědá kapalina s charakteristickým zápachem stromu.

Instrukce pro Cliadinone doporučuje odsouhlasení tablet ve výši jedné věci dvakrát denně. Aplikace může projít až do šesti měsíců. Výsledek se projevuje v průměru za dva týdny. Cliadinon Uno vezme jednu tabletu jednou denně současně. Průběh užívání je asi tři měsíce. Kapky se používají v množství 30 za den v neděleném stavu. V procesu skladování ve spodní části léku se může objevit malý sediment, takže před přímým použitím je lepší ji skládat.

Frekvence použití a správná dávka může být přiřazena pouze odborník, vzhledem k vlastnostem a symptomy se projevují, když Climac.

Lékaři doporučují používat cliadinon v jakékoli formě před zmizením nebo Usnadňující menopauzální projevy.

Kontraindikace pro použití a vedlejší účinky léky

  1. Tento přípravek se nedoporučuje pro ženy s hormonálními nádory. Pokud je stále předepsán, je nutné jej použít pouze za pravidelného pozorování lékařů.
  2. Těhotná a kojící prsa takový lék jako climadion, kontraindikované, stejně jako pacienti s epilepsií, endometriózou, onemocnění jater.
  3. Kontraindika S momy dělohy během období menopauzy.
  4. Tyto kapky zahrnují alkohol v jejich složení, takže se nedoporučují pro ženy, které používají alkohol, řídící dopravu a potřebují neustálou koncentraci pohledu a pozornosti.
  5. Nedoporučuje paralelní použití s ​​prostředky obsahující estrogen.

Diabetické užívání léků není zakázáno, protože obsahuje minimální množství cukru a chlebích jednotek.

Vedlejší účinky climeadinu se mohou projevit s žaludečními bolestmi, poruchami žaludku, průjmem, meteorismem, netkavým menstruačním krvácením, všechny druhy alergických reakcí, přidání v tělesné hmotnosti. Na začátku roku 2017 byly vedlejší účinky odhaleny pouze u 4% ženských zástupců.

Cliadinonové analogy

Cliadinon má řadu analogů domácí i zahraniční produkce. Podobnostmi jsou ve směru účinku - oslabení projevů klimakterického období. Léčivá látka může být odlišná, stejně jako forma uvolnění.

Mezi ně patří: kapsle Artemis, kapky gormelů, sušení gormopropů, tablety indilinu, besch plus, Tablety klimatické hel, Klimaktory, Tablety climitalanin, Klitena, Climodiene, Kloguest, Elixir Kliofit, Kapsle menopayis, Tablety mikrofollins, Tablety a práškové ovariam, Ovrestin, Pauseogest, Premarin, kapky a tablety Remen, Sagenit, Siegetin, Triaclim, Trizexv, Přípravky z feminálií, Fermoston, cyklo Proginova, Qi-Klim, Estrumumax, Estrovale, astrodel gel. A to není celý seznam náhražek tohoto léčivého přípravku.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Od specialistů Klimadinon recenze pouze pozitivní. V klinické praxi je velmi populární a úspěšně se používá v anti-glimakteriální terapii.

Zástupci slabého pohlaví, kteří se rozhodli nezávisle používat lék během Klimaků, v 87% případů, které oslavuje jeho účinnost. Hlavní část žen používá nástroj mnoho let a dokonce i během celého rozlišení, ale s pravidelnými přestávkami za pár týdnů. Téměř ve všech recenzích můžete sledovat skutečnost, že účinek této drogy již zažil ze dne 2. týdne jeho recepce.

Lze konstatovat, že Klimadinon je vynikající drogou pro ženy, které nastaly období Klimaků v jakékoli fázi. Jeho zeleninová základna a jemné šetrné účinky jsou oslavovány a lékaři a pacienti. V léku Cliadinon je způsob použití docela jednoduchý a vyrábí se ve třech různých formách. Vedlejší účinky nejsou prakticky pozorovány, kontraindikace - malé množství. Cena je cenově dostupná a není to nedostatečná medicína. Určitě užitečný lék, který bude vynikající řešení pro zmírnění života, když vyvrcholil.