Fermoston 2/10, 1/10 a 1/5 conti s časným a standardním vrcholem

Obvykle, Climax přichází Po 45 letech. Může však přijít dříve (35-40 let). Včasné a standardní klimakterie identické projevy: menstruační poruchy a někdy i úplná absence menstruace, psycho-emocionální poruchy ve formě podrážděnosti, nespavosti, nadměrné únavnosti. S tímto druhem projevů pomáhá vyrovnat se různé agenty proti kouření. Vynikající řešení B Usnadnit toleranci klimacie, Včetně v časném vyvrcholení se komplexní prostředky Fermostonu stanou ve všech jeho odrůdách: 1/10, 2/10 a 1/5 Conti. A v časném vyvrcholení, nejpozitivnější zpětná vazba získává femoston 2/10. Vlastnosti řady léků Fermoston se všemi typy klimakterií jsou uvedeny níže.

Odrůdy a indikace pro použití femostonu

S nástupem menopauzálního období snižuje tvorbu hlavních hormonů, zejména estrogenů. GZT přichází na záchranu, jejíž podstatou spočívá v umělém úvodu do těla chybějícího počtu hormonů, aby se stabilizovaly hormonální pozadí a odstraňte zatížení z těla. V každé fázi klimakterie, premenopauzy, menopauzy a postmenopauzy je úroveň hormonů naprosto odlišné, stejně jako s předčasnou a umělou menopauzou, takže léky jsou také předepisovány různé a různé dávky.

1/10

Fermoston 1/10 je jmenován v raných stádiích Klimaků, když hormonální deficit není tak velký. Hlavní zaměření své akce - Stabilizace menstruačních cyklů, Když je ženské tělo stále reprodukovatelné.

1/5 CONTI

Dávkování léku 15 Konti je přidělena ženám, které mají Období menopauzy trvá delší obyčejný. Jestliže se nepříjemné projevy již podařilo zastavit, pak 1/5 konference se stává vynikající Prevence osteoporózy, Kardiovaskulární choroby.

2/10

Feroston 2/10 je nejčastějším zástupcem linie drog v důsledku účinné kombinace účinných látek a jejich dávkování. Skládá se ze syntetických hormonů, které plně simulovat účinek přírodních hormonů.

Vzhledem k tomu, že psycho-emocionální systém trpí nástupem menopauzálního období, lék eliminuje takové projevy jako rozptýlené, drsné výkyvy nálady, stresu, nenázlo smutek, podrážděnost, apatie, zvýšená únava, nespavost.

Hormonální skoky jsou poslány do hypofýzy gland zodpovědné za termoregulaci, falešné signály, v důsledku toho, který žena může trápit příliv až 30krát denně a nahrazením je, Zvýšený pocení. Porušení těla sexuálního systému umožňuje vědět o sobě bolest v genitáliích, jejich suchost, snížené libido. V průběhu tohoto období je vápník vápenatý vápenatý, protože k kostní tkání jsou ředění a bolesti a křeče v končetinách, tahání bolesti zad, možná vývoj osteochondrózy. Pokrývky kůže ztrácejí pružnost vytvořené vrásky. Ne méně než jiné trpí kardiovaskulárním systémem, což se zaměřuje na hlavy a bolesti srdce, krevní tlak skoky, závratě. Fermoston během menu pomáhá vyrovnat se se všemi těmito příznaky.

Odborníci také poznamenávají tak příznivý účinek femostonu ve 2/10 dávkách, jako koncové těsnění. V časném vyvrcholení pomáhá způsobit ovulaci a zvýšit šanci na těhotenství.

Složení a mechanismus působení léčiva

Fermoston je kombinovaný hormonální činidlo dvoufázového působení. Jeho hlavní účinné látky jsou mikronizovány 17bet estradiol a didrogesteron. Akce prvního alternativního hormonu estradiolu, druhý - progesteron.

Estrogenová složka doplňuje zásoby estrogenu v ženském těle, což vám umožní obnovit rovnováhu psycho-emocionálního systému a zastavit vegetativní projevy klimatizace. V postmenopauzální fázi látka zabraňuje zhoršení stavu kostí.

Gestagenní látka - didrogesteron poskytuje přirozený průběh sekrece endometrial, čímž se eliminuje riziko rozvíjení neoplazmů v něm a zabránit vývoji řady onemocnění závislých na hormonech.

V kombinaci, tyto látky pomáhají účinně eliminovat symptomy menopauzy, stabilizaci metabolismu, snižují hladinu cholesterolu, zabraňují možným onemocněním a nádorům různých povahy a dokonce i do určité míry, které mají být odmítnuty tělem jak zevnitř i vně.

Odborníci si všimne, že estradiol padající do těla, se snadno vstřebává a metabolizují hlavně v játrech. Močí.

Didrogesteron je také rychle absorbován, zcela metabolizován a vylučován močí po 72 hodinách.

Příslušenství jsou kukuřičný škrob, koloidní oxid křemičitý, monohydrát laktózy, hypimosellos, stearát hořečnatý.

Formy problematiky a metody aplikace femostonu

Jak již bylo uvedeno, existuje řádek tohoto léku z těchto nástrojů: Fermoston 1/10, Fermoston 2/10 a Fermoston 1/5 Conti. První číslice znamená Množství v mg estradiolu v 1 tabletu, druhý - didrogesteron. Tablety mají skořápku určité barvy pro každé druhy léků. Mají kulaté, konvexní na dvou stranách.

Jak užívat lék a jeho správná dávka může určit pouze odborník, po provedení úplné diagnózy a vyloučení všech kontraindikací.

Pokyny předepisuje, aby se femoston v takovém systému:

  • Dávkování fermostonu 1/10. Jen jednou denně na 1 tabletu ve stejnou dobu ústně. Nezávisí na jídlech. Prvních 14 dní se používají bílé tablety, od 15. do 28. dne - šedá.
  • 1/5 CONTI. 1 čas denně ve stejnou dobu, bez ohledu na příjem potravy. Pokud byl dostačující léčba vynechána, pak musí být použito nejpozději 12 hodin. Doplňkové tabletové nápoje se nedoporučuje, protože může vyvolat děložní krvácení během vyvrcholení.
  • Feroston 2/10 vezme jednu věc denně v určitém čase. Prvních 14 dní se používají růžové barvy, od 15. dne - světle žlutá.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Vzhledem k tomu, že tento přípravek je hormonální, má širokou škálu kontraindikací, což pro ně platí:

  • Individuální nesnášenlivost k jakékoli složce.
  • Těhotenství a doba krmení.
  • Rakovina prsu nebo podezření.
  • Neoplazmy závislé na estrogenech nebo podezření.
  • Hyperplazie endometria.
  • Vaginální nebo děložní krvácení nepochopitelného původu.
  • Všechny typy onemocnění jater.
  • Onemocnění ledvin, selhání ledvin a nadledvin.
  • Porfyry.
  • Žíly tromboembolismus, podezření.
  • Arteriální tromboembolia.

S opatrností musíte vzít tento lék na diabetikům, lidem s kardiovaskulárními onemocněním.

Než budete používat, musíte projít rozsáhlé diagnózy, zohlednit riziko rozvoji dědičných onemocnění, životního stylu.

Tento nástroj může způsobit četné vedlejší účinky. Například krvácení průlomového charakteru, bolest v pánve a mléčné žlázy, stejně jako jejich zvýšení, změny eroze v čípku, měnící kvalitu sexuálního života, Poruchy v gastrointestinálním traktu, jako zvracení, nevolnost, průjem, bolest meteorismu v hlavě, závratě, chorea, tromboembolismus - různé druhy alergických reakcí, jako je svědění, vyrážka, zarudnutí.

Během příjmu léku budou kontaktní čočky odhaleny, přírůstek hmotnosti, vaginální kandidóza. Když je detekován tento druh projevů, je naléhavě kontaktovat specialistu pro korekci terapie a v případě potřeby zastavit užívání léků.

Léky nemá vliv na koncentraci pozornosti a schopnost řídit mechanismy.

Pokud jde o interakci s jinými prostředky a látkami, které poznamenaly, že induktory mikrosomálních enzymů v játrech snižují účinek estrogenu léčiva. Některé fytto-média, včetně bylinných čajů, poplatků a tinkturů stimulují výměnu estrogenu a progestogenu.

Analogy fondů

Přípravky, které kupují menopauzální symptomy, obrovské množství. Mají jiný původ a formu vydání. Fytohormones, homeopatie, bada. Co se týče finančních prostředků používaných v hormonální terapii, jejich skupiny jsou stanoveny v závislosti na hormonu, jehož jednání simulovat.

V tomto případě je přítomnost estradiolu prezentována s analogy, jako je božská, Climonorm, Klinoretta. Jakož i, Cliadinon ženy ženy s Climsaks o nichž jsou pozitivní. Ale na kombinaci estradiolu a dydrogesteronové analogy na femostonu neexistuje.

Názory lékařů a pacientů o přípravě

Drogová femoston shromažďuje dostatek protichůdných recenzí lékařů a pacientů. Někdo mluví o účinnosti pouze zástupce linky - Fermoston 1/5 Conny ve všech fázích menopauzálního období, jiní jsou obecně oponenti hormonometrické terapie. Recenze na internetu a médiích hovoří o účinnosti všech tří prostředků.

Recenze lékařů o Fermoston 2/10

Názory specialistů jsou podobné v jednom: Zdraví žen je důležité ocenit a udržovat v každém věku a období. Pokud přijde brzy Climax, neměli byste se spoléhat na mládí těla a počkat, až se vyrovnat. Hormonální perestrojika - proces není z plic, a zde je nutné udržovat tělo zvenčí.

35-45 let - doba dětí a 38% těhotenství spadá přesně pro toto období. Proto se příchod Klimaků v tuto chvíli stane pro mnoho psychologických úderů. Proti tomu se to vyvíjí řadu nepříjemných příznaků a onemocnění. Velký počet odborníků pochopí to a uchýlit se k hormonální terapii a vedoucím prostředkům je tam femoston 2/10.

Ve srovnání s přípravami rostlinného původu a doplňků stravy má skutečně účinný účinek, provádění funkcí chybějících hormonů. V 85% případů projíždějící terapie za účasti tohoto léku se menstruační cyklus přišel k normálu, včas byla držena ovulace a pacienti se podařilo otěhotnět.

Účinnost léku slaví specialisty a během Umělá klimatická nebo po odstranění vaječníků. Tekoucí zásoby potřebných hormonů, tento nástroj umožňuje tělu pohodlně projít tělem k dokončení reprodukčního systému a zbavit se nepříjemných projevů tohoto procesu.

Se standardním vrcholem, často lékaři předepisují Fermoston 2/10 v nepřítomnosti menstruace více než šest měsíců, t. E. Na prahu přichází menopauza. Během tohoto období se symptomy projevují obzvláště silně: genitálie začnou postupně atrofie, což znamená bolest. Paprsky mohou doručit potíže až 30krát denně, rozruchovatelnost neuróza, neuróza a malátnost nadcházejí každý krok.

Všechny tyto projevy jsou vyloučeny po prvním týdnu užívání drog.
V případě postmanopauzy jsou tyto tablety předepsány hlavně jako prevence různých onemocnění, zejména kosti insuficience, osteochondróza, skoky krevního tlaku, kardiovaskulární selhání.

Recenze pacientů o hormonálních tabletách v Klimakse Fermoston

Po analýze ženských komentářů o léku je bezpečné říci, že nástroj je v poptávce a úspěch mezi nimi. Snad jediný negativní projev je, že každý 5. pacient, který vzal fermoston v recenzích v recenzích, říká, že jeho příznivé výsledky jsou sníženy na nulu po ukončení jeho využití. To naznačuje, že v závislosti na drogě, tolik zástupců žen je musí brát během deseti let, které ve finančním plánu si nemůže dovolit. Je třeba poznamenat, že některé ze zástupců jemného pohlaví v jejich recenzích na vědomí nízkou účinnost 1/10 femostonu v důsledku malého obsahu hormonů, jiní, pozdravit malé množství látky, protože negativně se týkají recepce syntetického hormony.

Výstup

Je třeba znovu poznamenat, že lék vykazuje účinnost a výhody pouze tehdy, pokud je zcela odstraněno všemi jeho kontraindikace. Často můžete splnit onemocnění způsobené dědičností. Proto před použitím terapie s použitím tohoto léku projít plnou diagnózou, udržet v úvahu onemocnění všech příbuzných, porovnat úroveň rizika a zamýšlených dávek a nezapomeňte, že mnoho nepříjemných příznaků vyvrcholení jsou psychosomatické jevy a výsledkem vašeho nálada. Pokud se specialista poskytl dobré použití 1/10 femostonu, pak máte každou šanci vyrovnat se s časným vrcholem nebo Přesuňte období standardní menopauzy S Fermostonem 2/10 s lehkostí.