Malysheva o climaks u žen: věk, symptomy a léčba

Miliony žen začaly vypadat zcela odlišně, aby se po převodu Malyshevy dívaly na změny v jejich těle, kde mluvila o menopakysech u žen, věku, symptomů a léčbě nepříjemných pocitů menopauzy. Zbavena tento problém nepochopitelných termínů, pomáhá zástupcům krásného pohlaví dostatečně vnímat sebe, pokračování aktivního životního stylu.

Podle jejího přístupu, včasná podpora pro tělo nejenže eliminuje mnoho nemocí, ale také pomáhá ženám udržet vynikající vzhled, jako by byly 35. Malysheva věnoval několik vydání najednou předmětem Klimaků. Chcete-li ušetřit čas, shromáždili jsme hlavní body, které vám pomohou začít novou fázi ve vašem životě bez jakýchkoliv problémů, stejně jako pochopit důvody pro hlavní změny fyziologického a psychického stavu.

Proč Climax přijde?

Menopauza je přirozeným zánikem funkce sexuálního systému způsobeného změnami souvisejících s věkem v ženském organismu. Hlavním znakem výskytu Klimaks je nepravidelná menstruace nebo jejich úplné ukončení.

Elena Malysheva, mluví o vrcholu u žen v jedné z jeho videí, jasně vysvětlila, Proč přichází Climetteries. Menopauza přichází v okamžiku, kdy vejce buňky končí v ženském organismu. Pokud se starší vaječníka vyrobila vejce, čímž produkuje ženské sex hormony, pak s hormonální pozadí s hormonální pozadí.

To je přesně příčina nepříjemných příznaků, bolesti.

Hlavní příznaky Klimaksa

Nepříjemné pocity pro menopauzu nejsou normou, takže je hloupé dělat nic s následujícími příznaky menopauzy:

  • Přílivy,;
  • suchost vagíny;
  • Nestabilní emocionální pozadí;
  • Ztráta užitečných mikroelvencí;
  • Problémy se srdcem, plavidly;
  • Zbytečných kilogramů.

Další informace o změnách na obrázku a Proč grotty roste, když vyvrcholil V jednom z našich článků.

Ponechání těla bez podpory, žena se nejen ublíží sám sebe, ale i jiní, protože problémy s nervovým systémem negativně ovlivňují rodinné vztahy.

Jaké nemoci mohou způsobit nedostatek hormonů v těle?

Ve verzích převodu "Live Skvělé" o Klimakech mnohokrát promluvil, ale většina ze všech publika se zajímala o nemoci, které by mohly být vyvolány nedostatkem hormonů.

Nedostatek ženských pohlavních hormonů může způsobit aterosklerózu, která je přímo na infarkty a tahy. Nezapomeňte také, že estrogeny drží vápník v kostní tkáni. Pokud hormon nestačí, kosti jsou křehké. To způsobuje Osteoporóza v Climaxu, Cure, která je téměř nemožná, ale účinná prevence chrání z takového problému. Kromě toho, pokud neberete hormony, pravděpodobnost kardiovaskulárních onemocnění se několikrát zvyšuje.

Nedostatek ženských hormonů zobrazuje tělo z obvyklého režimu, negativně ovlivňujících všechny orgány. Proto včasná hormonální terapie nejen odstraní příznaky menopauzy, ale také chrání před nebezpečnými onemocněními.

Tipy Malysheva pro léčbu hormonů Klimaks

Většina žen se bojí vzít hormonální drogy, nechtějí čelit nepříjemným následkům. Ale stojí za zmínku, že správná hormonální terapie v menopauze nejen pomáhá bojovat proti přílivům, emocionální nestabilitě a nespavosti, ale také chrání před takovými vážnými onemocněním jako osteoporózou a aterosklerózou. Kromě toho pacienti, kteří začínají užívat hormonální terapii po dobu až 60 let, očekávaná délka života se zvyšuje o 30%.

Pokud jde o samotnou terapii velmi hormonální terapie, je předepsán výhradně lékař na základě hormonálního pozadí pacienta, stejně jako vlastnosti svého těla a stávajících onemocnění. Skutečnost je, že když vyvrcholení, ženský organismus v důsledku rozruchování fungování vaječníků již nepotřebuje takový velký počet hormonů, jak to bylo v reprodukčním obrazu.

S menopauzou mohou být hormony použity jako:

  • tablety;
  • svíčky;
  • Plochera.

Stále existují všechny druhy krémů s estrogenem, které pomáhají zbavit se tak nepříjemného příznaku Klimaků, jako je suchost pochvy.

Stojí za to připomenout, že v některých případech (extra váze, špatné návyky, diabetes mellitus a jiné nemoci) je recepce hormonálních léků nemožné. Ale nebuďte naštvaní, protože můžete použít fytoestrogeny nebo Metody tradiční medicíny během menopauzy, které byly také dotkly na přenosy Malysheve o tématu Klimaks.

Lidové recepty z Malyshevy k boji proti příznakům menopauzy

Stanovisko Malysheva o Klimaks není hádal nebo retelling lékařské literatury vůbec, faktem je, že elena stejná nedávno trpěla příznaky Klimaků, tedy pouze osvědčené metody boje proti přílivu a čtenáře. Nejdůležitější věcí je obohatit dietu se zeleninou. Ale z masových pokrmů stojí za to zdržet.

Kromě toho je důležité odstranit kávu a silný čaj. Bylinné ragners a ovocné šťávy je mohou nahradit. Malysheva vychází z jeho zkušeností Zacházet s menopauzou klášterním čajem.

Hlavním jednáním tohoto čaje je účinným dopadem na obnovu hormonálního pozadí. Má pouze léčivé rostliny, které nezpůsobují vedlejší účinky:

  • Šípek (čistí krev, zklidňuje nervy, udržuje tělo v tónu);
  • Chabret (Bogorodskaya tráva snižuje přílivy, obsahuje progesteron, takže dělá ženu odolnější vůči nervovým poruchám a kapek nálady);
  • Matka (normalizuje hormonální nerovnováhu, zklidňující);
  • oregano (kromě vlivu na hormonální pozadí pomáhá vyrovnat se se zánětem močového měchýře a bolesti s menopauzou);
  • Sage (působí ihned do dvou hormonů: estradiol a progesteron);
  • St. John`s Weath (snižuje obsah prolaktinu v krvi a mírně zvyšuje hladinu androgenu);
  • Hawthorn (posiluje ženský organismus, stabilizaci díla kardiovaskulárního systému);
  • Cypria (posiluje imunitu a podporuje vidění).

Prozkoumejte doporučení, jak vařit Byliny z Klimaksa odkaz.

Menopauza způsobuje velké změny ženského těla a vyhlazení nepříjemných příznaků Klimaků, můžete použít jak klášterní čaj a tinkturu naší vlastní výroby na základě tohoto seznamu léčivých bylin.

Jaká zkouška musíte projít ženou?

Hormonální terapie není předepsána od nuly, takže je nutné podstoupit integrovanou zkoušku:

Mluvíme o vrcholu, Malysheva připomíná, že v takovém věku by měla být žena opatrnější pro své zdraví, takže nikdy nebude zabránit návštěvě všech lékařů, aby odstranili jakékoli porušení v práci těla.