Jak se vyrovnat s přílivem v noci

Poté, co vstoupil do menopakovinného období, ženy často čelí charakteristickým příznakům tohoto fenoménu. Noční příliv je jedním z nejčastějších příznaků menopauzy. Přílivy se obávají žen v nejhorších okamžicích života, a samozřejmě, nejobtížnější tolerované v noci, přerušení míru a spánku. Tento příznak vám neumožňuje dobře spát, a nedostatek plnohodnotného odpočinku může znamenat intenzivnější projev dalších známek Klimaků a zhoršilo všeobecné blahobytu. Ale je důležité pochopit, že přílivy jsou přirozeným fenoménem ženského organismu a nelze se jim vyhnout téměř nikomu. Proto bude pro tuto funkci připraven nejlepší řešení. Následně to pomůže usnadnit tolerabilitu náhlého nočního tepla nebo sníží frekvenci jejich vzhledu.

Jak se objevit v noci

Příliv v noci v jejich známkách nejsou příliš odlišné od přílivu ve dne, ale některé ženy tvrdí, že mohou mít delší a intenzivní projev. Přílivy jsou doprovázeny v noci:

  • náhlé teplo pokrývající horní část těla;
  • zarudnutí kůže (obličej, krk a ruce);
  • Intenzivní pocení;
  • rychlý tep;
  • prodloužení plavidel;
  • pocit paniky nebo strachu, smysl pro vzrušení;
  • zimnice a hladovění kyslíku;
  • záchvat nevolnosti a závratě;
  • zvýšení krevního tlaku;
  • bolest hlavy.

Avalanche-jako mořské záchvaty se vyskytují kdykoliv v den, ale obzvláště otravné noci. Když je spánek přerušen náhlým tepla, úzkostí a pocitem strachu, pocit deprese se objeví zimnice. Příliv v noci vedou k nepříjemným důsledkům: z banálního probuzení v mokrém z lůžka potu k trápení nespavosti. Převážení, cítil během tohoto symptomu, je důvod, který neumožňuje relaxovat a pokračovat ve spánku. Přílivy mohou být hmatatelnější v noci, kvůli fyzickými přepracováním za den a emocionální napětí. Duty místnost, úzké spodní prádlo nebo těžké jídlo, jsou také faktory, které přispívají k posílení přílivů v noci.

Tento příznak menopauzy významně snižuje fyzické a psychologické možnosti, protože kvůli nedostatku spánku nedostane žena požadovaný energetický poplatek, jeho výkon je snížena, nervozita a sociální prohřešení se objeví. Nedostatek pravidelného spánku zvyšuje riziko vzniku onemocnění souvisejících se sníženým pružností plavidla. Na pozadí časté nespavosti může dát o sobě znát problém nadměrné hmotnosti nebo vysokého cukru v krvi. Skvělá pravděpodobnost manifestace Klimakterická porucha nebo deprese. Naučte se také Jak se vypořádat s nespavostí při vyvrcholení V jednom z našich článků.

Trvání a frekvence hlavního příznaku Klimaks

Frekvence krytých přílivů a jejich trvání je čistě individuální. Některé ženy snadno vydrží tento příznak, jiní znamenali vzhled různých onemocnění, dříve nebo později vyžadující zdravotní péči. U žen, které uměle urychlily nástup menopauzy nebo trpí časným vrcholem, je častý projev přílivů, stejně jako jejich delší proud.

Proč se tohle děje?

Změna hormonálního pozadí - hlavní důvod pro vzhled přílivů. Nedostatek hormonu estrogen (progesteron) poskytuje falešné signály a mění obvyklé spojení mezi vaječníky a hypotalamem (oblast mozku zodpovědná za termoregulaci). Climax Tilt je reakce těla pro přehřátí. Hypotalamus nesprávně vnímá skutečnou tělesnou teplotu a snaží se to vyřešit. V důsledku toho se vyskytuje posílený pocení, je srdeční tep, cévy se rozšiřují, zvyšuje se tlak, všechny symptomy odpovídající přílivu se projevují.

Jak zabránit nočním příznaku menopauzy?

Aby se zabránilo projevu častých nočních přílivů, postupujte podle těchto doporučení:

  1. Nejezte hodně před spaním. Vyloučit akutní, mastné, těžké jídlo z diety. Tři až čtyři hodiny před spaním, nic není lepší.
  2. Nepijte alkohol a vzdejte se špatného kouření.
  3. Přijmout ne horkou koupel nebo sprchu. Lepší, pokud je voda mírně chladná.
  4. Je lepší, abyste se před spaním nezměnili s fyzickými a mentálními zatížením.
  5. By měly být dány nervovému systému, aby se uvolnil, před odjezdem do spánku.
  6. Použijte volné spodní prádlo z přírodních materiálů.
  7. Vyzvednout lehčí deku tak, aby se tělo přehřát v noci.
  8. Připravte vodotěsný ledový kontejner k ochlazení polštáře.

Pokud použijete tyto způsoby, požadovaná úleva nenastane, můžete se pokusit bojovat s příznaky menopauzálního charakteru pomocí tablet. Hormonální léky normalizují úroveň progesteronu v krvi a sníží frekvenci přílivů.

Léčba léků

Jak léčit věci? Existuje několik lékařských přípravků, které se mohou vyrovnat se symptomy přílivu:

Hormonální drogy

Výběr hormonální přípravy pro léčbu je důležité podstoupit předběžnou zkoušku s cílem určit rovnováhu hormonů. Na základě výsledků bude navštěvující lékař jmenovat věrnou dávku progesteronu. Nikdy neberte léky bez jmenování lékaře. Jmenování provádí specialista, protože samo-léky mohou poškodit vaše tělo a znamenat nevratné následky.

Přípravky pro stabilizaci krevního tlaku

Nejdůležitějším důsledkem přílivů - náhlý nárůst krevního tlaku. Fondy pro stabilizaci jsou také přiděleny lékaři a neměly by být vybrány nezávisle.

Antidepresiva

Nemohou být přičítány významné dávky Antidepresiva, když je climax, kdo pomůže uvolnit nervový systém. Taková léčba je předepsána ženám, jejichž emocionální stav je nadměrně ovlivněn známkami Klimaků.

Sedativa

Jedná se o nejmůležitější léky, aby se uklidnil nervový systém a snížení úrovně stresu. Jsou přičítány ženám v důsledku úzkostného stavu, emocionální vyčerpání.

Další informace týkající se Tolerance během Cliaks lze nalézt v jednom z našich článků.

Lidový lék proti nočním přílivu

Důležitou roli v boji proti obdivu zabírá Lidový lékař během klima u žen. Recepty, které nás vzaly z babiček a založené na přírodních, přírodních komponentách, stále potřebujete používat s myslí. Mělo by být považováno za fyziologický stav těla a zaměřit se na své individuální charakteristiky.

Léčba přípravku Medicase není vhodná pro každého, navíc může přispět k zbytečnému kilogramům. Lidová terapie je zaměřena na Úleva nebo úleva z příznaků Klimaks. Nejoblíbenější léčivé bylinné, dekorace a infuze.

Tak například Sage kompenzuje estrogeny v těle ženy a pomáhá rovnovážné hormony. Na internetu internetu najdete několik receptů čajů a infuzí s mudrcem, ale nezapomeňte, že všechny dědičky mají své vlastní kontraindikace. Kontraindikace pro použití této travnaté diabetu a nefritidy.

Další léčivá tráva, která normalizuje rovnováhu hormonů - polní klobouk. Kontraindikace s použitím poruchy ledvin na hrudníku a urolitiázy.

Přírodní antidepresivní může být nazýván mátou, heřmánkem, valerian, melissou, duší a rty. Čaj z jakékoli uvedené závody pomůže relaxovat, zmírnit napětí, vyrovnat se s nespavostí, což je v boji proti nočnímu přílivu velmi důležité.

Z nespavosti někdy pomáhají polštářům s bylinkami nebo aromatickými oleji.

Uvedené výše uvedené rostliny a mnoho dalších užitečných bylin obsažených v klášterním čaje otce George. Infuze je schopna prevence osteoporózy, normalizovat práci štítné žlázy, snížit frekvenci přílivů, eliminovat nespavost. Kolekce otce otce George ve složení má 16 bylin, které jsou navrženy tak, aby podporovaly ženského organismu v každém věku.

Jak se vám pomoci, pokud příliv nočního tepla již začalo?

Nejdříve neuvádějte panice. Snažte se uklidnit a začít dýchat hluboce a pomalu. Pokuste se usnadnit obyčejný fanoušek, který vaříte před posteli. Okno můžete přepnout, abyste měli přístup k čerstvému ​​vzduchu. Některé ženy pomáhají výběrové masáže na bradě, která se nachází pod spodním rtem. Maszovat bod během několika minut ve směru hodinových ručiček. Můžete také udělat pár chladných vod.

Obecná doporučení pro prevenci horkých záchvatů v noci

Kromě doporučení a poradenství, které byly uvedeny pro snížení frekvence a citlivosti symptomů, můžete přijmout některá opatření jako prevence přílivů přicházejících v noci. Zde jsou některá obecná doporučení, která zlepší vaši pohodu během menopauzy:

Mírná fyzická námaha

Je velmi důležité zachovat fyzickou aktivitu u žen za 40 let. Sportovní třídy přispívají k odstranění stresu a napětí. To je obzvláště důležité během depresivního stavu. Mnoho žen si vybere Jóga pro snížení známek Klimaků. Paprsky budou cítit méně akutní, pokud zaplatíte malou dobu tělesné výchovy, navíc je fyzická aktivita schopná Zpoždění osteoporózy, Stabilizovat tlak a vyhnout se kardiovaskulárním onemocněním.

Zdravá výživa

Vynikající profylaktický prostředek pro příznaky přílivu - Jíst bohatý v vápník. Toto je mléko, vejce, nějaká zelenina a obiloviny, ryby. Nedoporučuje se pít kávu, zejména v noci.

Jíst tekutinu

Množství pitné tekutiny by mělo být zvýšeno na dva litry, ale nepijte hodně, než se odjel do spánku.